Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2501

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

eto da se i tu prijavim...
    bila na punkciji u subotu i dobili 15js s time da nije sve ni vadila (povadila je velike da me ne muci)
    do sad me vodio dr A i sad prvi put bila kod doktorice i odusevljena sam njome divna, brizna, njezna (koliko je to moguce).. zbilja sve za pohvalu...
    dosla normalno 3dc (to je bilo 10.11) i primila me u postupak bez problema.

Sadie, problem s postupkom tako brzo je sto je jako cesto jako los odgovor na stimulaciju ako zena jos doji... a i ako nedaj boze zavrsis na carskom nece te htjeti primiti u postupak tako brzo jer je prerizicno

Destiny child avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

@Malena 19 bravo! Ti opet obaraš rekorde sa brojem jajnih stanica Držim da uspije kao i prvi put! Mi se spremamo gore početkom godine jedino moram potrošiti one smrznute jajne stanice prije stimuliranog....

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj Destiny child prvotno napisa Vidi poruku
    @Malena 19 bravo! Ti opet obaraš rekorde sa brojem jajnih stanica Držim da uspije kao i prvi put! Mi se spremamo gore početkom godine jedino moram potrošiti one smrznute jajne stanice prije stimuliranog....
    evo stare ekipe da, i dalje sam plodna koka ajde bar nesto kad nam je sp tako los

hvala na ljepim zeljama da, bilo bi lijepo da opet uspije iz prve, ali mislim da tesko da cu biti takve srece.. zato me i veseli da ih je 5

a koliko imas smrznutih js? Ja sam ih imala 9, samo 2 prezivjele, 1 se oplodila i nije uspjelo.. ali tada su bas sve js smrzavali

Destiny child avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

9 smrznutih JS. Ne nadam se previše za smrznute, ali idemo probati. Čula sam od dosta ljudi koji su gore u zadnje vrijeme da dobiju po 12-13 stanica u stimulaciji, a oplodi se 5. Malo mi je to čudno...

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj Destiny child prvotno napisa Vidi poruku
    9 smrznutih JS. Ne nadam se previše za smrznute, ali idemo probati. Čula sam od dosta ljudi koji su gore u zadnje vrijeme da dobiju po 12-13 stanica u stimulaciji, a oplodi se 5. Malo mi je to čudno...
    Meni se od 12 oplodilo 7 a do blastice je došla samo jedna...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •