Stranica 39 od 51 PrviPrvi ... 29373839404149 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,901 do 1,950 od 2501

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Da,uzas..zato sam ja otisla privatno dr.Alebicu..za sad sam tek na pocetku i sve sto placam nije puno ali ako se uskoro nes ne desi morat cu skupljati za vecu cifru. A ne znam, morat cu se nekako snaci,skupiti novce od rodbine..a koliko vidim po bolnicama je katastrofa..

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Fuksija, svi nalaze imam i bila sam na propuhivanju i nista od toga. A hormone nisam vadila posto to vadi se kod nijh

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Lora, i ja dok sam zvala 1DC rekla mi sestra neka zovim drugi mjeaec posto guzva i stvarno sam bila jadna i zalosna, ali ja sam pokusala zvati na drugi dan i neka tako ljubazna sestra me odmah narucila bez problema. Idem gore 26.11 8DC prvi pregled i konzultaciji.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

lora, jako mi je zao sto ti se to desilo. Jesi li uopce bila kod doktorice na pregledu?
    Nadam se da ce se uskoro gore pokrpati "rupe"...

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Žao mi je lora,što te nisu primili
    I mene sestre nisu pustile doktorici ni na dvije minute,mada sam se naručila osobno tjedan prije...ali ja sam prošla samo 100km,pa nije prestrašno.
    No,mm je kasnil na posao,jedno veže drugo i dođe ti da pukneš po šavovima...
    Znam da se doktorica ne može rastrgati na sto strana,ali jaako neozbiljno i nehumano od jedne mpo klinike da si to dozvoljava.
    Nas pacijente ne zanima kolki točno buđet imaju i zašto točno ne zapošljavaju bar još jednog doktora...jednostavno ovo kaj čitam nije dopustivo.
    ljube,neznam do kad točno uzimaju pacijente za postupak iduči mjesec...vjerojatno ako ti 1.dc bude na početku prosinca možda bi mogla upasti još u postupak,kasnije ne vjerujem zbog blagdana..ali i to je upitno zbog gužve.

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

A ni vjerujem ni ja bas da bi isuci mjesec isla u postupak, posto M trebala bi iduci ciklus dobiti oko 15

mirelaj avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj Sadie prvotno napisa Vidi poruku
    Mi čekamo bebicu, al već planiramo idući postupak 6 mj. nakon poroda (frka s mojim godinama). Ja ne bih bila ja da me već sada ne kopka koja je procedura preko hzzo-a (sad smo išli privatno na sva 4 postupka).
    Ak nikad u životu nisam bila na VV, dođem na šalter i naručim se koliko se čeka termin? Vidim da je netko napisao da se dobije već u idućem ciklusu, al hoću provjeriti jer mi to zvuči predobro.
    I kad se dođe na konzultacije (donesemo sve papire koje imamo i sl.) - koliko se čeka na stimulirani postupak?
    Sadie, ne budu te u postupak pustili sve dok budeš imala mlijeka u grudima

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

kako se to utvrđuje da je "mlijeko u grudima"?

mirelaj avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    kako se to utvrđuje da je "mlijeko u grudima"?
    doktorica jednostavno pita da li još dojite dijete

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Sumnjam da cu iduci mjesec u postupak, posto M treba doci oko 15.12

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Sadia, ja sam zvala 1DC i odmah me narucili isti mjesec na konzult.i pregled. Ali sam zvala dva dana, prvi dan mi rekla da nema mjesta vise i drugi dan sam zvala i narucili su me.

Anci272 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Cure, ako koja zna, jel za prvi trudnički ultrazvuk treba uputnica za ultrazvuk ili za pregled?

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Ja opet sa istim pitanjem. Jel se zna točno ima li postupaka u prosincu ili ne?

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

I mene zanima to...

tulipan83 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Meni je doktorica rekla da je 12 mjesec rezerviran za pacijente koji boluju od hepatitisa i da nema postupaka tad. No sad kad sam bila kod nje je rekla da je to otkazano .

tulipan83 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Sutra sam gore na folikulometriji. Krenuli u stimulirani sa gonalima. Sve je kao zadnji put kad je postupak bio uspješan samo što nije dr A nego doktorica.

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Dobra je ta doktorica??????

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ja idem prekosutra na prvi pregled i konzultaciji pa me zanima uveze doktorice???

mirelaj avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj ljube555 prvotno napisa Vidi poruku
    Dobra je ta doktorica??????
    Ljube555, ja sam bila pacijent doktorice,o njoj mogu reći samo najbolje, prvi pokušaj je uspio, rezultat možeš vidjeti u mom potpisu, zahvaljujući njoj ja sam postala mama

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

ah, nadam se i ja da ce biti iz prve

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

mirelaj, dugo si cekala na postupak?????

Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

Evo nove informacije; dr
    Jukic radi i ima dvoje na obuci. Postupci se obavljaju i u 12.mj, jutros nije bila strasna guzva,jedino su se cure za transfer nacekale posto je dr. radila preglede do iza 10

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

eto da se i tu prijavim...
    bila na punkciji u subotu i dobili 15js s time da nije sve ni vadila (povadila je velike da me ne muci)
    do sad me vodio dr A i sad prvi put bila kod doktorice i odusevljena sam njome divna, brizna, njezna (koliko je to moguce).. zbilja sve za pohvalu...
    dosla normalno 3dc (to je bilo 10.11) i primila me u postupak bez problema.

Sadie, problem s postupkom tako brzo je sto je jako cesto jako los odgovor na stimulaciju ako zena jos doji... a i ako nedaj boze zavrsis na carskom nece te htjeti primiti u postupak tako brzo jer je prerizicno

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Malena19, kakvu stimulaciju si primala?
    za 15js! Sretno!

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

trebao biti prirodnjak s klomifenima, ali sam nakon 5 dana klomifena dobro reagirala pa ga je prebacila u stimulirani i dodala jos gonale i naknadno gonale i cetrotide

tulipan83 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

danas sa doktoricom bio dr Podgajski i još jedna mlađa doktorica. u srijedu opet gore i punkcija bi trebala biti u petak. koliko jedva čekam, toliko sam nervozna...

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Cure pozdrav svima.
    Zanima me dok obavi se prvi pregled i konzultaciji 8 DC, kaj slijedi nakon toga???? Dal postoji mogucnost da vec iduci mjesec bit cu u postopku??? Zna se dijagnoza i imam svi nalazi osim hormona

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

ljube555 iduci ciklus 3-5dc vadis hormone. Do postupka moras izvaditi i markere na sifilis, hiv i hepatitis - to se radi u petrovoj 3 - zavod za transfuziju - narucuje se (termin se ceka cca 3 tjedna), nalazi su za 10 dana.
    Tvoj suprug mora napraviti sgram (moze doci s tobom na 8dc na prvi pregled, a moze i naknadno).
    Ne znam kakve su vam dijagnoze, mozda ces morati raditi i hsg.
    Racunaj da na vv nema nikoga od badnjaka do 12.1.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Malena19, kakve su vijesti iz laba?

Tulipan drzim fige za petak!

Cure, pliz javljajte tijek postupka na odbrojavanje, slabo nas tamo ima, a cekaona na vv daleko od prazne.

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Svi nalaze imam osim hormona i hsg. A cini se nista od postupka iduci mjesec ako samo do badnjaka primaju. A ja M bi trebala dobiti iduci mjesec 15.12. A dijagnoza ja obostrano zacepljenje a MM sve ok. U braku imam dvoje djeci koji bili prirodnim putem. Prije tri god.ima sam vanmatericnu koja zavrsava metatrexatom. I tad ustanovljeno da problem u mene.

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Imam i nalaz HSG RTG

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Sigurno neces iduci ciklus u postupak, ali bi trebala stici izvaditi hormone prije neg oni odu na kolektivni.
    Bez obzira sto imate nalaz sgrama, morat cete ga ponoviti, to je dio obrade. Hsg neces moratu ponavljati.
    Trazi na prvom pregledu popis markera da to rijesis sto prije, obzirom da se dugo ceka. A trebat cete ih sigurno buduci morate na IVF.
    Posljednje uređivanje od bubekica : 25.11.2014. at 19:22

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Imam i markeri

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

A hormoni bi onda mogla iduci mjesec 3DC

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

21DC jos bi mogla ovaj mjesec obaviti valjda a 3DC bi tek iduci mjesec kaj sam ovaj vec zakasnila. Sutra sam gore pa me bas zanima kaj bude rekla doktorica.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Imas markere na hiv, hepatitis i sifilis?
    Ha da, onda samo iduci ciklus hormone i onda u 1mj postupak (ako dobis iza 12.1.).
    Nisi zakasnila, ides redom kojim idu gore stvari.
    Posljednje uređivanje od bubekica : 25.11.2014. at 19:27

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Imam te markeri, sifilis hepatitis itd. U prvom mjesecu M bi trebala doci 12.01

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ljube ovo je nas primjer brzine ulaska u postupak: u 2. mj dosli na 1. konzultacije, tada mm obavio spermiogram (nalaz los kao sto smo i ocekivali), na tim konzultacijama dobili popis pretraga jos za napraviti (hormoni i hiv+ hepatitis). Te pretrage napravili iduci ciklus i u 4. mj dosla 3. dan ciklusa sa nalazima i odmah krenuli u postupak.

Po ovom sto pises mislim da bi mogla poceti s postupkom u ciklusu u 1. mj ako do tada obavite sve potrebne pretrage i ako se ne produlji nesto zbog blagdana, godisnjih ili preopterecenosti dr. J. (mi smo bili kod dr. A i sve je islo ekspresno brzo, ali tada su bila 2 stalna lijecnika na odjelu).

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

ljube,
    mislim da te ceka takav scenarij kakav je bugaboo opisala. Nadam se da ce ti i ishod biti takav
    Budemo se druzile u sijecnju.
    Sretno sutra!

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Bugaboo, puno hvala. Ah dobro bi bilo da bar u prvom mjesecu krenim u postupak. Posto malo teze prilagoditi se dok MM terenac

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Hvala, bubekica!!!! Naravno da cemo druziti se!!!!

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Pozdrav, cure. Danas sam obavila i prvi pregled i konzult. Prezadovoljna sam sa doktoricom. Sve bilo super. Samo kaj bez auto sam ostala pauk pokupio ga!!!!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj ljube555 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav, cure. Danas sam obavila i prvi pregled i konzult. Prezadovoljna sam sa doktoricom. Sve bilo super. Samo kaj bez auto sam ostala pauk pokupio ga!!!!
    Sto ste dogovorile, kakav je plan?

Zao mi je za auto...

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Zbog blagdana u 12 i 1 mjesecu krecim odmah u postupak na pocetku drugog mjeseca oko 8.? Prirodni ce biti IVF, hormoni trebam samo obaviti u 12 mjesecu od 3-5 DC. Danas mi rekla da na ljevom jajn.ima cetiri folikula, bez da kaj pijem. I kaze dokt.najbolje za prvi put u prir.na klomifen

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Super!

Destiny child avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

@Malena 19 bravo! Ti opet obaraš rekorde sa brojem jajnih stanica Držim da uspije kao i prvi put! Mi se spremamo gore početkom godine jedino moram potrošiti one smrznute jajne stanice prije stimuliranog....

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    Malena19, kakve su vijesti iz laba?

Tulipan drzim fige za petak!

Cure, pliz javljajte tijek postupka na odbrojavanje, slabo nas tamo ima, a cekaona na vv daleko od prazne.
    s obzirom da zbog HS nece biti transfera ovaj ciklus i da ih je puno tek danas sam danas saznala konacne vijesti iz laba Dr se dvoumila koliko da ih oplodimo (jer se embriji ne smiju unistavati), ali je kod nas jako los spermiogram pa smo dogovorili da ih ide 12, a ove tri nismo ni planirali smrzavati (mada je poslije ispalo da su lose)

u pon sam vec znala da ih se 5 oplodilo i danas saznala da su sve prezivjele
    4 blastocite i 1 morula i sad cekamo sljedeci ciklus za prvi FET

na odbrojavanju sam se javila, ali sam se osjecala ko padobranac pa sam odustala od pisanja tamo, a ionako nista od transfera sada

tu sam se posebno javila da pohvalim doktoricu jer je zaista divna i profesionalna.. ja sam se dvoumila dal otic sa VV kad je dr A otisao, ali sam odlucila dati jednu sansu

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

malena,
    na odbrojavanju su svi vise manje padobranci jer se slabo pise, ali na taj nacin mi je lakse voditi listu postupaka.
    Lijepo je vidjeti da nas je sto vise vise u postupcima, a nazalost cure se slabo javljaju.
    Lista ide svakih cca 2 tjedna.

Super za vijesti iz laba i jako mi je drago da si zadovoljna doktoricom. Meni je ona isto odlicna i na nekim stvarima sam joj jako zahvalna.

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj Destiny child prvotno napisa Vidi poruku
    @Malena 19 bravo! Ti opet obaraš rekorde sa brojem jajnih stanica Držim da uspije kao i prvi put! Mi se spremamo gore početkom godine jedino moram potrošiti one smrznute jajne stanice prije stimuliranog....
    evo stare ekipe da, i dalje sam plodna koka ajde bar nesto kad nam je sp tako los

hvala na ljepim zeljama da, bilo bi lijepo da opet uspije iz prve, ali mislim da tesko da cu biti takve srece.. zato me i veseli da ih je 5

a koliko imas smrznutih js? Ja sam ih imala 9, samo 2 prezivjele, 1 se oplodila i nije uspjelo.. ali tada su bas sve js smrzavali

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    malena,
    na odbrojavanju su svi vise manje padobranci jer se slabo pise, ali na taj nacin mi je lakse voditi listu postupaka.
    Lijepo je vidjeti da nas je sto vise vise u postupcima, a nazalost cure se slabo javljaju.
    Lista ide svakih cca 2 tjedna.

Super za vijesti iz laba i jako mi je drago da si zadovoljna doktoricom. Meni je ona isto odlicna i na nekim stvarima sam joj jako zahvalna.
    hvala ti

budem se i tamo onda javila kad krenemo s FET-om

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •