Citiraj tulipan83 prvotno napisa Vidi poruku
sutra imam punkciju. dalje scenarij kao kod malena, odgoda transfera zbog HS. Ali sve ćemo sutra znati.
A što se tiče doktorice, ne znam. Znam dr L, znam dr A( kod njega sam ostala trudna u postupku koji je isto bio HS al smo dobro završili ), prvi susret s dr J koma, nikako mi nije sjela, kad je otišao A, otišla kod nje i ok je al nešto fali, i baš fali, nije mi to to. I sama mi je rekla da ćemo u ovom postupku sve isto kao u onom kad sam ostala trudna a sad se ponaša kao da sam si sama propisala gonale i da sam se namjerno dovela u HS ! I stalno mi ponavlja pa vi imate jedno dijete pa me pojede i osjećaj da više nemam prava na postupak! Razočarana sam!
vidis kod mene bas sve suprotno... ona predlozila prirodni i klomifene iako sam ja bila vise za zadnju dobitnu kombinaciju (1xGONAL). Ali smo ipak isli na klomifene.. i kad je ispalo da ih je puno predlozila je da dodamo gonale i onda kad je ispalo da ih je bas puno i kad ih je na punkciji vadila bas joj je bilo bed sto me boli, ali niti u jednom trenu nisam imala niti najmanji osjecaj da mene za to krivi. cak se i salila da me nece pustiti s stola dok sama ne pobjegnem,a li je na kraju ipak odustala od punktiranja manjih jer su bili nezgodno i za svaki bi morala ponovno pikati.

A kad sam isla potpisati papire preporucila mi je da sljedeci put napravimo laparaskopiju i da mi "popikaju" folikule tako da ih se ne razvije toliko puno jer ja svaki put jako reagiram (prvi put od samo 10 gonala (u 10 dana) imala 18JS). Pa sam joj rekla da vec imam jedno djete i da mislim sad ponovno uspjeti pa se nasalila da onda kad cu ici na trece tako da zaista nije nikako pokazala da vec imam djete i sto ce mi drugo

ja sam zaista odusevljena doktoricom