Stranica 40 od 149 PrviPrvi ... 3038394041425090140 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,951 do 2,000 od 7436

Tema: Potpomognuta u ČEŠKOJ

Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Pozdrav ekipa.
    Vidim da ima i nekih prekrasnih vjesti. Čestitam Nadica.
    Mi smo se odlučiti odmorit do kraja godine i skupiti lovu za slijedeći pokušaj. nadamo se da je 2017. naša godina. Užas mi teško pada to čekanje. Ono kao život ide dalje, rutina je tu, ali...Kako se vi nosite s tim iščekivanjem?

PinaColada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Elvi
    Cudni su periodi tih cekanja....slamaju...mi evo cekamo moj nalaz tsh, i tada pada odluka idemo li sada na et ili ne.....svaki dan izludjuje....ne znam da li je pametno, ali ja zadnjih nekoliko dana do tog nalaza koristim tablete za smirenje( preporuka dr iz Praga)....pa kao da je malo lakse prebroditi koji dan....mozda uz savjet dr da vidis za koristenje tako nekih tbl?!

Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

PinaColada uvijek mi je lakše kad znam da nisam jedina u tome
    Moram priznati da se nisam sjetila tbl.
    Pomaže mi puno trčanje. Tri puta tjedno po sat vremena i nekako ispucam dosta te zabrinutosti...mislim da bi već bila luda da ne trčim...

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Pozdrav svima, evo ja se spremam za vto u PFC-u. Prvi mi je put....poslala sam im rezultate hormona. Kod nas je problem azospermija pa smo se odlucili na donora.
    Ali mene sada brinu i moji rezultati, pa vas iskusnije molim za pomoc da mi razjasnite moj problem.Imam 31 god,
    Prolaktin u 8 casova mi je 32 ng/ml (5-26)
    A Amh 0,47 (0,67-7,7)
    Jako me brine ovaj amh.... citala sam i vedela da to moze biti problem. Kakvo je vase iskustvo?

PinaColada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Nas najveci problem jeste taj mali amh....da li su u pfc vidjeli taj nalaz??? Ne zelim da te obezhrabrujem, no kao sto si bjerovatno vec i sama progooglala taj amh pokazuje rezerve js kod zene....no nije ni to kraj svijeta....ima rjesenje i za to

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Juce sam im poslala nalaz, cekam odgovor...a koje je resenje za to? Da li uopste moze da se popravi?

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

elvi, pinacolada držte se cure...elvi brzo će doći iduća godina i navijam za nove pobjede...a tebi pina da tsh naglo padne, pa da možete odmah na et...iako ne bi bilo ništa strašno niti da se odgodi za mjesec-dva, bolje i tako nego da zbog toga nedaj bože ne uspije....igra živaca je taj naš mpo put

lucija, dobro nam došla i sretno u planiranju ovo za amh, kao što ti je i pinacolada rekla, on pokazuje ovarijske rezerve kod žene i na njega se nažalost ne može utjecati i `poboljšati´ ga. Pričekaj odgovor iz pfc-a, sve će ti lijepo objasniti i predložiti ono za što smatraju da će vam donijeti najbolje šanse za uspjeh, a po potrebi i obaviti neke dodatne pretrage. U svakom slučaju, sretno i piši nam novosti

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Cure ja sutra putujem za Prag. Javim vem se u ponedjeljak sa izvjestajem. Pozdrav.

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

antony34 zar vec putujete? svakako se javi! gdje ste rezervirali smjestaj? sretno!

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Da keti vec putujemo. U ponedjeljak je punkcija. Nasli smo u hostelu jednom. Nije daleko od bolnice. Neznam tocno kako se zove al kad dodem tamo cu ti javiti.

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

antony34, super, nek sve dobro prodje! Nama je prvi ultrazvuk 26.09. pa cu onda znati kada putujemo, ja idem na uzv 27.09. Pa ti nisi ni bila na uzv kod svog ginekologa ili?!, vjerojatno ces to sve tamo! Zelim vam svu srecu i nadam se da cemo se vidjeti! Javi se gdje ste odsjeli pa cu i ja probati na istom mjestu rezervirati! S R E T N O !!!!

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Evo keti da ti se javim. Dosli smo danas ujutro. Ja nisam jos bila na uzv to cu vjerojatno sutra ujutro rjesiti ovdje. Mi smo odsjeli u hostelu 3km od bolnice uz samu rijeku. Nije nesto al je blizu bolnice pa mozemo pjesjce. Lijepi je kraj ima jako velika setnica. Sretno sutra pa javi sta ste rjesili na uzv. Ja cu ti javiti kako je kod nas.

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj antony34 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo keti da ti se javim. Dosli smo danas ujutro. Ja nisam jos bila na uzv to cu vjerojatno sutra ujutro rjesiti ovdje. Mi smo odsjeli u hostelu 3km od bolnice uz samu rijeku. Nije nesto al je blizu bolnice pa mozemo pjesjce. Lijepi je kraj ima jako velika setnica. Sretno sutra pa javi sta ste rjesili na uzv. Ja cu ti javiti kako je kod nas.
    antony34, još ništa nisam rezervirala jer ne znam točan dan kad putujemo ali sam gledala smještaj i mislim da je najbliže nekakav hostel boathouse - nije nešto ali blizu! da li ste vi možda tamo? javim kako je prošao uzv! čujemo se.......

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

keti, antony ~~~~~~~~~~~~~~~~~

pinacolada, kakvo je stanje kod tebe?

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Keti da mi smo bas tu odsjeli. Situacija kod mene je ovakva. Danas 12dc endometrij je 9 i trolinijski je. Doktorica je jako zadovoljna. Imas hotel Micihael mozes si na internetu pogledati iimas hotel Branik. To ti je sve u krugu 3km od bolnice. Ovaj nas nije nesto al je u prirodi i pjesice nam treba 20 min do bolnice. Cisto je i imas u sobi tv, wifi. A mozes se setati ima setnica oko 7 km je duga. Javi sta cete rjesiti. Ja u subotu imam transfer.

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Sejla hvala na pdrsci treba nam. Zlatna si

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Keti da mi smo bas tu odsjeli. Situacija kod mene je ovakva. Danas 12dc endometrij je 9 i trolinijski je. Doktorica je jako zadovoljna. Imas hotel Micihael mozes si na internetu pogledati iimas hotel Branik. To ti je sve u krugu 3km od bolnice. Ovaj nas nije nesto al je u prirodi i pjesice nam treba 20 min do bolnice. Cisto je i imas u sobi tv, wifi. A mozes se setati ima setnica oko 7 km je duga. Javi sta cete rjesiti. Ja u subotu imam transfer.
    antony34 evo i mi smo rezervirali u istom hostelu! Punkcija je 30.09., znači mi dolazimo 29.09. Super za endometrij - odličan je! Transfer u subotu, juhu! Znači, valjda ćemo se vidjeti pa izmjeniti iskustva! Da li se može platiti karticom ili baš krunama???

Sejla puno hvala na podršci, svaka podrška je sada dobrodošla!!!

Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

danček svima, prvi put se javljam na ovom forumu,imala sam 2 uredne trudnoće bez ikakvih problema kaj se tiće zatrudnjivanja...i propali brak ( no nakon 24g samačkog života eto me u sretnoj vezi san snova...iako nisam u cvijetu mladosti želim dijete snjim jer on nema dece. Stoga smo krenuli na pretragama da vidimo di šteka,pokusali nekoliko ivf ali bezuspješno.Dr L, nam je preporucio prague (donacija js) poslala sam sve papire mailom i dobila upitnik...i drugi dan odma smo dobili termin u PFC za 05.12.2016 da imaju donatorku i približno oko tog datuma bi morali gore biti!! Nadamo se da nam bude dragi bog uslišio naše molitve...

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Najbolje uzmite eure za placanje hostela. Mi smo tako i nije problem. Ne placa se karticama. Super znaci druzit cemo se malo. Kako dolazite autom ili autobusom?

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Zaboravila sam ti reci da si odma rezervirate na 8 dana jer ti je transfer 6 dan.

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Zaboravila sam ti reci da si odma rezervirate na 8 dana jer ti je transfer 6 dan.
    antony34 ipak rezervirali smještaj u hotelu Bohemisa, otprilike 5 km od klinike. Dolazimo autom, u četvrtak ujutro krećemo. Moj endometrij 7 mm pa sam pisala da li da možda pojačam estrofem. Nadam se da ćemo se vidjeti!

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

curke želim da se vratite pune dojmova i s ogromnim plusićima
    volim kad nam živne forum, odmah mi je lakše.
    ja sam skupila sve nalaze, i to vrlo brzo što me iznenadilo. kariogram je ok. a ostalo,pa ne znam baš. sve je u parametrima, ali neki su nanižim pa mi to ne ulijeva previše sigurnosti. npr... DHEA-S mi je 3,48 (2.68-9.23) i estradiol 83.86 (45.4-854). fsh i lh su zlatna sredina, a testosteron mi je isto na donjim granicama....zapravo me DHEA-S najviše sada mori.
    plan je prvo otići svojoj ginekologici, i poslati nalaze u Pronatal. ali, sve više razmišljam o donaciji js. iskreno, strah me proći još jednom stimulaciju, kad mi u biti veću dozu i ne mogu dati od ovoga što sam primala, a dobila 4 js...mah, nema veze sada.
    dan je lijep i sad čekamo vijesti od keti i anthony

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj Rominka prvotno napisa Vidi poruku
    curke želim da se vratite pune dojmova i s ogromnim plusićima
    volim kad nam živne forum, odmah mi je lakše.
    ja sam skupila sve nalaze, i to vrlo brzo što me iznenadilo. kariogram je ok. a ostalo,pa ne znam baš. sve je u parametrima, ali neki su nanižim pa mi to ne ulijeva previše sigurnosti. npr... DHEA-S mi je 3,48 (2.68-9.23) i estradiol 83.86 (45.4-854). fsh i lh su zlatna sredina, a testosteron mi je isto na donjim granicama....zapravo me DHEA-S najviše sada mori.
    plan je prvo otići svojoj ginekologici, i poslati nalaze u Pronatal. ali, sve više razmišljam o donaciji js. iskreno, strah me proći još jednom stimulaciju, kad mi u biti veću dozu i ne mogu dati od ovoga što sam primala, a dobila 4 js...mah, nema veze sada.
    dan je lijep i sad čekamo vijesti od keti i anthony
    Hvala ti Rominka na podršci! I meni je stimulacija već bilo preko glave, svi nalazi super a nikad više od 4js. Mislim da mi mozak radi 100 na sat jer samo vrtim što i kako dalje i cijeli život mi se svodi na to da dobijemo bebu. Sve ostalo sam zapustila, kuća-posao-kuća, tko bi sve to platio da nemam posao!
    Pošalji ti nalaze u Pronatal pa će ti oni napisati što je najbolje za tebe. Veliki pozdrav.....

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Evo javili mi da imamo pet oplodenih i koji su za sad dobri. Nadam se da ce i tako ostati.

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Super antony! Bude to dobro

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Super, super 5 oplodjenih, divno!

Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

MM ima isto neopstruktivnu azospermiju ali smo poslje saznanja da ne rade Micro TESE u Prague Fertility Centru odustali od njih i tražimo drugu kliniku (ovo nam je prvi pokušaj).
    Čestitan vidim da ste bili uspješni s PFC pa me zanima kojom metodom su mu uzimali uzorak i kakvi su bili rezultati.

Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno (najbolje) Micro TESE klinike u Češkoj

Pozdrav svima.
    ja sam nova na forumu , a i u ovom svemu oko potpomognute i ovo mi je prvi post.
    MM (40) i ja (30) smo doznali da ima neopstruktivnu azoospermiju nedavno i odlučili smo se potražiti MicroTESE proceduru u češkoj.
    zanima me preporuka od Vas koji ste bili ( uspješno ili neuspješno) da mi kažete koja od ove tri klinike (koje smo kontaktirali) je po vašem mišljenju najbolja i ima najbolje rezultate i iskustva.
    klinika kontakt
    Pronatal Sanatorijum JUDr. Marina Mišković
    Arleta Michaela Huňarová
    GYNEM Vesna Lazarević

Puno Hvala

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

pozdrav svima, drago mi je da pročitam lepe vesti... može mala pomoć? dobila sam odgovor od dr Sonje. Odgovor se sastoji od toga sta treba kog dana uraditu i semu sa lekovima. zanima me da li je to sve? očekivala sam kratak opis na osnovu dokumentacije koju sam poslala, neko mišljenje.... šema mi je 8 x dipherelin 0.1 i 6 dana Gonal f(300× 3 dana i 225x3 dana). Kakva su Vasa iskustva? Da li treba da nazovem PFC da pitam za mišljenje? mi idemo na donaciju spermatozoida, a ni kod mene nije sjajno AMh mi je 0,47.... da li je neko imao sličnu šemu? Ja sam u haosu, ne znam šta bih pre, a sve me nešto koči

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Lucija, ja sam imala takav protokol proljetos, koji je produzen za 3 dana. Mi smo krenuli sa jacom stimulacijom, pa par dana sam pala na 250, pa opet na 300 cini mi se. Uz to sam radila uzv 5 dan, pa 8. Ako imas nedoumica, samo ih pitaj. Budu ti sve objasnili. Uostalom, bolje da znas i da si sigurna nego da se stalno pitas. Morate znati sto prolazite.

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Keti10 kakva je situacija?

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

antony34 danas bila punkcija, moj endometrij 10 mm, pocela sa utrogestanima, cekamo da nam jave! Sto ima kod vas? Jel obilazite grad?

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Ja imam sutra transfer. Ostala tri embria danas mi javili. Danas nikud nejdemo mi smo pogledali sta smo htjeli. Dragi danas odlazi tak da cu ostati sama do sutra. I ja sutra odlazim navecer. U sedam mi ide bus.

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Sretno sutra antony34, javim se kako je kod mene proslo! Sretan put kuci!

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Hvala. Javit cu sta ce i kako biti.

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Evo da javim. Imamo tri embrija danas transfer. Mislim da ce sve tri staviti necemo nista zmrzavati.

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Antony sretno!
    Kakvi su embriji, 3. ili 5. dan?

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Peti dan su. Imamo dvije blastice koje ce mi vratiti i jednu morulu koju ce do sutra ostaviti da vide dal ce doci do blastice pa ce je zamrznuti. Rekli su za blastice da su jako kvalitetne. Vidjet cemo. Mi smo zadovoljni i s tim sto imamo barem to. To nam je velik napredak.

Frixie avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Svratih na temu da kažem antony sretno! Dvije dobre blastice super zvuče! Mila puno ti srece zelim

Cure, sretno i vama koje ste u Češkoj na postupcima. Nek svi odlasci u Prag budu dobitni.

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Slavonka, zao mi je sto se susreli s ovim problemom. O klinikama ce svi reci najbolje, zapravo ovisi tko se s kojim doktorima bolje snasao. Najpametnije ti je poslati svima nalaze i prodiskutirati s njima. Nije zahvalno uputiti te na odredjenu kliniku kad veliku, ako ne i najvecu ulogu igra povjerenje. Ako zelite na micro tese, mislim da se necete usreciti ni u Ceskoj jer koliko znam (a mozda i ne znam dobro) oni to ne rade.

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Frixie hvala. Ja se nadam najboljem ishodu. Keti10 kako je kod tebe situacija? Sta vele?

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Evo i nasa reca mrva je ostala. Sad nas jedna ceka u Pragu.

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

antony34 drago mi je da je vasa mrvica ostala! Meni su javili da je sutra transfer poslije 10, jos ce mi ujutro javiti tocno vrijeme. Imamo 5 embrija koji su u razvoju, sutra cemo znati konacni rezultat!

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Odlicno draga. Znaci pratit cemo se. Ajde javi sta ce reci sutra. Nadam se najboljem ishodu za vas i za nas. SRETNO.

Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Antony,Keti,srecno i da budu + meni sledjece nedjelje mjerenje endometriuma,pa bi trebalo brzo put praga!

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Antony javim se sutra! Ovaj utrogestan, uh.....barem da ga mozemo popiti.....ovako vaginalno, imam razne tehnike...he, he.... Mala88, da endometrij bude super.....

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Eiii. Keti10 kako je? Kako si ti? Jel sve u redu proslo? Ja cu poludit od bolova u prsima. Nikad do sad me nisu tako boljela. Nesmim se dirnuti uzas kako bole.

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

antony34, evo upravo dosli sa transfera, vratili mi dvije blastociste, dvije zamrznuli! Sutra ujutro vodim djecicu u hrvatsku! I mene bole, uh za poludit, to nam je od estrofema, barem tako mislim! Terapija utrici 3x2, estrofem 2x2, prednison pola tabletice! Jel i ko tebe tako?

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Da i ja imam takvu terapiju. Al mene do sad nikad cike nisu tako jako bolile. Nista sretno se vratite kuci i pazi na mrvice. Cujemo se kad se vratis. Sad samo polako. Sretno draga.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Evo i ovdje prijavljujem jednu lijepu Cesku betu. 14 dnt 2 blastice (FET) beta je 828. Ovo nam je bio 1 FET i 3 pokusaj ukupno. Prvo pisem vama, a sad cu i u Pronatal

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •