Stranica 19 od 149 PrviPrvi ... 917181920212969119 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 901 do 950 od 7436

Tema: Potpomognuta u ČEŠKOJ

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Hvala cure. Čula sam da se ne daje po defaultu, nego kad par zatraži (i dodatnih je 150 E). Možda Pronatal i PFC imaju drugačiju proceduru. Da, na veliku žalost, nije ni on jamstvo uspjeha, ali čovjek se hvata za svaku slamku i isprobat će sve što potencijalno može pomoći...

Datum pristupanja
    Jun 2015

Početno

Pozdrav svim!

Dugo vas pratim i puno mi znače vaša iskustva, veselim se svakoj novoj Praškoj bebici te vam čestitam od srca!

Kako i mi planiramo za Prag, imam milion i jedno podpitanje pa ako mi možete pomoći u nedoumicama?
    Bili smo u postupcima MPO ( VV, KBC Split, Maribor, Cito Split ) ali bebica neće i neće
    kako sve već predugo traje, umorna sam i na korak od odustajanja ali ono nešto u meni me tjera da pokušamo još jednom hmmmm još samo jednom moš mislit!.. pa smo planirali iduću godinu potražiti sreću u čarobnom Pragu...

U zadnjem pokušaju 01/2015 smo isprobali i s biopsiom maternice i s Embryogenom ( valjda se tako piše ) ali opet beta 0, embriolog i gin. su nam savjetovali Prag te donaciju sperme jer se suprugu u posljednjih nekoliko godina nalaz spermiograma jako pogoršao te su mu spermići jako loše kvalitete ( nakon zahvata operacije varikokele ).
    Sada me zanima
    - koju nam kliniku preporučujete,
    - ako možete napisati kontakt broj ili mail adresu,
    - dali im šaljem sve prethodne nalaze ( ima ih približno kao Biblij )
    - dali uz standardne pretrage trebam neke posebne dodatno za postupak
    - pošto ćemo ići o vlastitom trošku koliko se dugo čeka na postupak,
    - koliko iznosi postupaka s doniranim embrijem ( mislim da bi se prije odlučila na embrio )
    evo to je cca 10 pitanja a ovih cca milion cu kasnije
    Hvala vam puno!!!

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Thisted,super broj eskimića,držim fige da nam svima FET bude dobitan

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Heidi, na prvoj stranici ove teme imas cjenik i kontakte, kao i na webu tih klinika, sva ta pitanja najbolje uputit njima, bilo mailom ili odlaskom na konzultacije, pogotovo ako imate dilema o vrsti donacije.

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Heidi, dobro nam došla! Mare je rekla, za početak kontaktirati obje klinike, pa vidjeti. I konzultacije su moja topla preporuka, nama su jako značile, najviše psihički, jer sam po prvi put osjetila lječničku potporu i optimizam da i ja mogu uspjeti. Doktor obavi uzv, i može se sve pitati.
    Ako mogu još pomoći, slobodno mi se javiš i na mail u potpisu

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Hellou svima evo i nas ovdje.
    Kako smo kontaktirali PCF i dobili odgovor prenosim dio odgovora koji se odnosi na cijenik sa doniranim j.s.
    Cena postupka IVF sa donacijom jajnih ćelija je 4600 eur, što ukljucuje:
    Selekciju i stimulaciju donatorke, ICSI fertilizaciju, kultivaciju embriona, transfer embriona pod kontrolom UZV, zamrzavanje sperme, zamrzavanje preostalih embriona nakon svežeg transfera, testovi na polno prenosne bolesti za partnera koji su obavezni. Ustvari sam postupak kosta 4500 EUR(to već uključuje i zamrzavanje preostalih embriona) +100 EUR za testove na polno prenosive bolesti za supruga u slučaju da ima embriona i za zamrzavanje.

Heidi2000 ja sam od nalaza poslala one najbitnije.Zadnja dva nalaza hormona, kariogram, testove na trombofiliju,krvnu grupu rh faktor, tri zadnja spermiograma i rezultate postupaka koje smo do sada imali.Trazili su me da prije planiranog postupka odradim jos hepatogram i jonogram uz standarne nalaze koji moraju biti svijezi.
    Postupak mozemo planirati vec u 8/9 mj sto se njih tice.
    Sretno!

Datum pristupanja
    Jun 2015

Početno

Hvala na dobrodošlici i vašim odgovorima Mare, Sejla i Pak!
    Pregledala sam na početnim stranicama detalje adrese, cijenik... ali ću još pregledati i na webu klinika...
    Dali znate koliko se dugo čeka na konzultacije?
    Kako sam čitala postove vidim da se komunikacija odvija tako da se mailovi šalju isklučivo određenim medicinskim sestrama ( koja je zadužena za HR ) ili da svoj prvi upit i nalaze šaljem na mail s njihove web stranice?
    Dali se komunicira na engleskom jeziku?
    Hala vam od

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

pak, puno sreće!!!!

inna28 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Pozdrav svima,
    trebala bih pomoć.Ima li netko broj mob Ksenije Medved iz Pronatala? Negdje sam ga zagubila..hvala puno

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Nadice( ili netko drugi),
    Možete li mi dati kontakt broj/ ime osobe koju ste zvali da vidite sto se zbiva s vašim odobrenjima u HZZO-u. Mi poslali papire prije oko mjesec dana, pa bi voljela provjeriti sto se zbiva i u kojem su stadiju?
    Čekamo odobrenje za donacijom jajne stanice.
    Unaprijed puno hvala

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Mi smo u HZZO-u zvali na broj 01-63-97-425, tražiti Brunu Milošević.
    Zovite!!
    Mi smo zvali svaki tjedan. Dogodilo nam se prvo da su obrasci bili stari, novi izašli tjedan dana prije nego smo poslali u HZZO...
    Zatim smo imali problema s napisanim na obrascima...Potrajalo je nekih mjesec i po.
    Što god mogu pomoći, tu sam!

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Mi Kseniju Medved kontaktiramo na mail.... medved@pronatal.cz. Probaj!!!

Sorry, nisam bila na forumu, u poslu smo...Al, sad sam tu, pa kome mogu pomoći, pitajte!!

Mi čekamo da nam jave iz Pronatala da imaju donoricu...

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Nadice,
    upravo našla dopis u sandučiću. Kažu da im nisam dostavila pisanu izjavu da prihvaćam predloženi način plaćanja ?! Kako to treba izgledati ?
    Hvala i lp

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

I nama je potpisana gđa.Milosevic .... Budem je bas sutra nazvala

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Trebaš doslovno u dvije rečenice napisati da prihvaćaš predloženi način plačanja. Svakako se potpišite ti i suprug, da vas ne bi kasnije zbog toga gnjavili. Mi smo joj to poslali na mail, al čuj se s njom...

U koju kliniku ideš? Donacija oocita?
    Posljednje uređivanje od Nadica : 30.06.2015. at 11:50

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Odlučili se za PFC. Da idemo na donaciju oocita, i sad smo u iščekivanju njihovog odgovora da dobijemo neki termin

Datum pristupanja
    Jun 2015

Početno

Večer drage suborke!
    Pliz ako može pomoć...
    Kako sam čitala postove vidim da se komunikacija odvija tako da se mailovi šalju isklučivo određenim medicinskim sestrama ( koja je zadužena za HR ) ili da svoj prvi upit i nalaze šaljem na mail s njihove web stranice?
    Dali se komunicira na engleskom jeziku?

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Heidi, dobrodošla!
    Koordinatorke govore hrvatski, pa netreba pisati na engleskom. Pošalji na mail sa stranice, i odgovorit će koordinatorka koja je zadužena i slobodna.
    Za koju kliniku ste se odlučili?
    sretnooo

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Drage suborke mi dobili odobrenje!!!

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Bravoooo!!!
    Puni iznos ili ono što svi dobijemo? Jel ti se javljaju iz klinike u Pragu?
    Mi od sredine 6.mj. još nikakav odgovor da su našli donoricu...Planiramo ih ponovo slij.tjedan kontaktirati...Mislimo si, godišnji su...pa jel....opravdano...

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Ne puni iznos- klasika koliko odobravaju. Nama su se odma javili iz PFC-a, dogovorili za 10 mjesec

makajica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Poštovani,

možda glupo pitanje ...ali da li su uopće nekome na HZZO-u odobrili veći iznos od onog što inače odobravaju , dakle 1000 Eur a ostalih 3600 plačaš sam ( kod donacije occite ) ?
    koliko sam ja shvatila to je maksimalni iznos ?

Anitsirk 84 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Drage moje na koji način ste pokrile troškove, jel im se može plačat na rate ili se sve odmah mora platiti? Pitam jer nama isto jedino donacija jajne stanice dolazi u obzir

mikipika32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Placa se iskljucivo u EUR. American ne preferiraju ostale kartice da ali nema na rate plus ostavlja se odmah polog na prvom ultrazvuku nekih 1600eur

Sent from my iPhone using Tapatalk

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Anitsirk, možete probati preko hzzo-a dobiti odobrenje za dio troškova liječenja, tj. 1000 E....Inače, kao što kaže mikipika, nema na rate i mora se uplatiti prije....
    Jeste već nešto pokrenuli ili ste tek u planiranju, klinika isl?

Anitsirk 84 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Nismo ništa pokrenuli a i sumnjam da budemo jer nemam više snage ni volje po bolnicama, imam iza sebe 3 teške operacije i 4 mpo postupka,e možda da nisam svu snagu ispucala na operacije možda bi čak i išli nešto pokretat ali pošto još ni ta priča nije gotova jer mi u budućnosti slijedi i 4. operacija,teško da ćemo se borit u tim vodama, ali redovito vas pratim i želim vam svima puno sreče, mi smo krenuli putem posvajanja

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Pomoć!
    Prošli tjedan smo poslali Pronatalu ( Kseniji Medved, koordinatorici ) mali da priupitamo jesu našli donoricu. Do danas nam nije odgovorila...Zna li itko jel ona na godišnjem? Mislili smo sačekati do slij.tjedna, pa opet slati mail...

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

veliki pozdrav cure, ja i moj muž smo se definitivno odlučili za češku i za donaciju. Kod muža je problem sa neopstruktivnom azoo, imala sam 5 neuspješni postupaka , pošto mužu nekad nađu natalno spermija 2-3 ..al odlučili smo se za donora samo još ne znamo gdje je najbolje, i da je cijenovno pristupacnije pošto idemo o vlastitom trošku???

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Nadice, nadam se da će brzo odgovoriti i da će se uskoro naći donorku....proces traje nekoliko mjeseci....i moja prijateljica već neko vrijeme čeka....

tin, super odluka Na prvoj stranici teme su okvirni cjenici za obje klinike, pa si malo pogledaj i prouči....pošalji mail objema klinikama s objašnjenjem dijagnoze i dosadašnjeg mpo puta, pa ćete odlučiti čiji vam uvjeti bolje odgovaraju....sretno

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Javili mi se iz Pronatala. Dobili su nove donorice koje su sada na testiranju. Čekaju rezultate, pa će nam se javiti! Eto, za sve koji čekaju, da znaju...Mi smo malo nestrpljivi, pa....

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj tin prvotno napisa Vidi poruku
    veliki pozdrav cure, ja i moj muž smo se definitivno odlučili za češku i za donaciju. Kod muža je problem sa neopstruktivnom azoo, imala sam 5 neuspješni postupaka , pošto mužu nekad nađu natalno spermija 2-3 ..al odlučili smo se za donora samo još ne znamo gdje je najbolje, i da je cijenovno pristupacnije pošto idemo o vlastitom trošku???
    Tin isprazni inbox....pun je i nemogu ti poslati poruku.

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

ispraznila

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

stupila sam u kontakt sa PFC i Pronatalom međutim čini mi se da nećemo moć sve završit jednim posjetom, nego 2-3 X ić u češku . bar tako su nam rekli u pronatalu. A to će na biti jako teško. kako ste vi cure, one koje su išle za češku, planirali smo stimulaciju radit doma ko d svog ginekologa po protokolu koji dobijemo iz češke, i prije punkcije se zaputit u češku..Zapravo ne znam kako je u PFC, njih nisam pitala?

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj tin prvotno napisa Vidi poruku
    stupila sam u kontakt sa PFC i Pronatalom međutim čini mi se da nećemo moć sve završit jednim posjetom, nego 2-3 X ić u češku . bar tako su nam rekli u pronatalu. A to će na biti jako teško. kako ste vi cure, one koje su išle za češku, planirali smo stimulaciju radit doma ko d svog ginekologa po protokolu koji dobijemo iz češke, i prije punkcije se zaputit u češku..Zapravo ne znam kako je u PFC, njih nisam pitala?

Tin, koji je tvoj problem? Zašto bi morala ići 2-3 puta u Češku? Mi smo odlučili u dogovoru s Pronatalom raditi stimulaciju kod svog ginkologa...

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Problem je taj da mi je Biljana iz Pronatala kordinatorica napisala da ćemo morat doć bar 2 do 3 X. mi idemo na donora i samo ja trebam ić na stimulaciju.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Mozda si ih krivo shvatila, vjerojatno misle na uzv prije punkcije pa transfer, ne na pojedinacna putovanja

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

ma ne znam, nemoguće je sad da putujemo toliko, koliko ste vi puta išli?

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Provjeri s njima, i s pfc, al postupak se odradi kroz par dana boravka gore, tu te neko prati na uzv i nakon stoperice putujete, ili prije ako mozete duze boravit u pragu

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    Provjeri s njima, i s pfc, al postupak se odradi kroz par dana boravka gore, tu te neko prati na uzv i nakon stoperice putujete, ili prije ako mozete duze boravit u pragu
    u pfc se sve može završit u jednoj posjeti, samo trebam bit od punkcije do transfera . PFC je malo i jeftinije od Pronatala al je zato smještaj skuplji tako da sve dođe na kraju isto

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Al ne isplati se putovati kuci od punkcije do transfera, stvarno se moze naci povoljan smjestaj, pogledaj nasu stranicu u mom potpisu

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

tin, također mislim da je došlo do neporazuma, ne 2-3 puta putovati u Češku, nego doći na kliniku....priprema se može obaviti ovdje, a onda prema rezultatima uzv-a se putuje na punkciju i, nakon par dana, dolazi na transfer...u međuvremenu ste par dana u Pragu. Mi smo doputovali u četvrtak navečer jer je u petak ujutro donorka imala punkciju pa je muž ostavio uzorak, i nakon 5 dana došli na transfer. Idući dan smo se vratili doma.
    Sanatorij Pronatal je jako skup, nismo odsjeli tamo nego smo si našli jeftin smještaj u hostelu koji nije bio blizu klinike, ali nam je to čak i odgovaralo zbog razgledavanja grada i bili smo super zadovoljni.

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

rekli su nam iz pronatala da imaju hotela od 30 - 40 eura, skupo nam je to sve, pošto idemo o svom trošku. Probat cu nam nać nešto jeftinije

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Mislim da manje od 30 eura nema, al gledaj kad idete last minute na booking.com

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Pogledajte na www.airbnb.com
    Ja stalno tamo tražim smještaj dok putujem i do sad sam bila zadovoljna.

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Citiraj tanatana prvotno napisa Vidi poruku
    Pogledajte na www.airbnb.com
    Ja stalno tamo tražim smještaj dok putujem i do sad sam bila zadovoljna.
    Hvala potražit cu
    Posljednje uređivanje od tin : 05.08.2015. at 22:56

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Hosteli su puno jeftiniji od hotela, ako vam je to opcija proučite malo, mi bili zadovoljni.

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Curke, nesto u zadnje vrijeme razmisljam o donaciji embrija (meni je stitnjaca smrdala organizam) i nema neke naznake da ce to biti kao sto je do prije 3/4 godine...mogu se za sada nadati samo da drzim sve pod kontrolom i nastavim zivjeti s tim. Pa sam pocela razmisljati o donaciji embrija. Zanima me malo vise o tome, pa ako je netko bio da me malo uputi.
    Hvala

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Draga Rominka, jesi li kontaktirala Prag u vezi toga? Mislim da bi bilo dobro da im se javiš pa tražiš stručno mišljenje dr, bi li u vašem slučaju to bilo potrebno ili da još pokušate s tvojim js...vi ste u pfc, jel tako?
    Koliko ja znam, postupak je sličan kao i u donaciji js ili sjemena, traže se donor i donorka prema osnovnim fizičkim karakteristikama para, i transfer se radi sa svježim embrijima....

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Izgleda da se polako počinju javljati iz Praga! Tako da sve koje čekate, znate!
    Mi idemo u 11. mjesecu...Napokon!!!

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •