Stranica 13 od 149 PrviPrvi ... 311121314152363113 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 601 do 650 od 7436

Tema: Potpomognuta u ČEŠKOJ

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

lijepe neke vijesti se zaredale ovdje. Vlatka čestitke od srca!

bmaric hvala ti na cjeniku - iako moram priznati da ne kužim ga ništa. zar je moguće da su toliko digli cijenu?? uglavnom, sad se treba mirni javiti, vidjeti kad idu na go, skupiti nalaze...pokrenuti ćemo se

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citam ja opet iznova cijenik...ivf sa donacijom jajnih stanica je 4500€..a donacija spermija je 400€?? Zar ivf sa donacijom spermija izadje 2000€ plus zamrzavanje/cuvanje/anestezija? Ako da, onda tu nisu dirali cijenu?!? Nesto sam se sva pomutila

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Rominka, tako je, zbrajas cijenu ivf plus 400

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Joj, joj, joj...ma koja sam ja luda....tek sam danas po prvi puta zaista citala cjenik....ja sam si nekako "procitala" 4500€ plus ostalo, i danas mm cita i gleda me i govori da san munjena. Bas sam bedasta hvala mare

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Rominka, oni su od ove godine sve stavke razvrstali, tako da možeš birati da li želiš IVF sa ili bez ICSI, sa ili bez anestezije i sl.
    Tako da te IVF sa donacijom sjemena izađe sa ICSI, anestezijom, zamrzavanjem na godinu dana izađe € 3.050,00 - ako se dobro sjećam kad sam ja računala. Ova cijena se odnosi na oplodnju do 10 js, svaka dodatna oplodnja js ste posebno plaća (nisam gledala cjenik, ali mislim da je € 30,00 po svakoj dodatnoj js).

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

ja stvarno ne znam kako mi se omaklo da sam krivo zbrajala...no, bitno da sam skužila. prošli put nisam imala dobru rekaciju, ali ono baš. od samo 4 js 3 su bile oplođene, a 2 vraćene. kako nismo imali ništa za zamrznuti sjećam se da su i cijenu korigirali. nadam se da ovaj put neće biti ista situacija, da će ipak biti bolja reakcija. znači, preostaje mi javiti se mirni i početi skupljati nalaze napokon

inna28 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Pozz svima,
    Nakon pauze od 3 godine,sutra startam s Menopurima. Nadam se da sam kroz 8 dana u Pragu. Hoće li još netko biti tamo?

makajica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Poštovane suborke i suborci, trebala bih malu pomoć...
    trebam najnoviji cjenik iz PFCA ... imala sam ga i naravno negdje mi se zagubio , a da ne gnjavim Mirnu... da li bi mi mogao netko poslati, ovdje ili na nstepancic@gmail.com ??

Unaprijed hvala i sretno svima !!

makajica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

eh evo kad ne čitam redom... našla ...

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

pozdrav,

ide možda koja od vas skoro za prag, točnije u kliniku pronatal?

da li možda znate da li normalno rade tijekom 12.mjeseca ili imaju pauzu?

i ja se malo gubim u cijenama, pa ako mi koja može pomoći, mi ćemo trebati ICSI/ET i PGD.

koje ste nalaze trebale napraviti prije postupka?
    hvala

inna28 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Evo da podijelim s vama svoje iskustvo
    Prođem cijeli tretman hormonima i navečer odem u bolnicu da mi daju štopericu ( misleći ,ipak oni znaju bolje ).Na hitnoj me odbiju i pošalju na ginekološki odjel.Tamo sastave štopericu,ja legnem i umjesto uboda osjetim neku tekućinu po trbuhu.Pitam sestru jel me ubola,ona počne nešto mrmljati kao je,zaboravila je nešto skinuti i sl.Nakon toga osjetim ubod i kaže da je sve ok.Ajd dobro....mislim valjda bi glupača rekla da je nešto zabrljala.Sve bi i bilo u redu da se poslije toga nije toliko uznervozila i brzinom munje napustila sobu. Naravno da sam predosjetila da nešto nije u redu,ali što je tu je ,ne mogu ništa promijeniti ( svi znamo što je štoperica,kada se daje i da kod greške nema povratke). Ujutro odem u Prag,oni stvarno vrhunski odrade svoj dio posla i rezultat je 12 praznih folikula NAJVJEROJATNIJE ZBOG NEPRAVILNOG DAVANJA ŠTOPERICE..

Ne moram vam reći koliko sam očajna,tužna,slomljena.....uništena...znači,pu mpanje hormonima,anestezija,toliki trošak SVE PADA U VODU ZBOG NESPOSOBNE MEDICINSKE SESTRE
    Živjelo zdravstvo!

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

inna28, jako mi je žao što ti se ovo desilo.
    ne mogu vjerovati.

u kojoj si klinici u pragu?

inna28 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Pronatal,za kliniku sve pohvale

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

inna, hvala na odgovoru.
    i mi planiramo tamo. nadamo se najboljem.
    bi mi mogla reći koje ste pretrage trebali napraviti prije postupka, u kojem ste protokolu bili i koliko ste platili?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

inna, mozes li dokazati da je greska sestre? Mozda traziti neku odstetu na hitnoj?
    Jako mi je zao... Koja je stoperica bila?

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Oh, Inna, tako mi je zao! Vjerujem da si ljuta, jako ljuta. Ja bih se vratila i potrazila tu sestru, nastojala dokuciti je li doista njena greska rezultirala praznim folikulima, jer nije Prag nadomak praga da ne kosta nista. Tu su u pitanju i financije, ali i fizicka i psihicka strana.

inna28 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Sve sam pokušala.Otišla sam kod nje na odjel i rekla mi je da joj je malo iscurilo,a ostalo je dala..ma ne znam više,luda sam totalno. Štoperica Ovitrelle,nije klasična injekcija nego pen pa se zbunila,ali to definitivno nije opravdanje.Ma ne mogu ništa

Nora eleonora poslat ću ti pp da ne pravimo gužvu ovdje

inna28 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Ne mogu ti poslati pp.Ovako, od pretraga nismo morali ništa osim onih klasičnih za anesteziju.Ne znam jeste li bili na konzultacijama..doktor će vam reći sve što trebate jer sve ovisi o tome u čemu je problem.Moj muž je morao na MESA-TESA tako da smo to posebno plaćali.Hormone sam platila 1000 eura (Menopure,Cetrotide),punkciju isto..Znači,cijena postupka ovisi o tome što radite.Ako te još nešto bude zanimalo,slobodno pitaj..Sretno

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

da, mislim da nažalost još uvijek ne mogu primati pp.
    hvala ti puno što si našla vremena i odgovorila mi na pitanja, iako si i sama u teškoj situaciji. <3
    nismo bili na konzultacijama, poslali smo skenirane nalaze, sad čekamo da nam se netko javi iz klinike. ne znam da li ćemo morati na konzultacije ili će se protokol dogovoriti preko maila.
    mi ćemo morati na ICSI i PDG. lijekove ću kupiti kod nas.
    jesi radila pripremu za postupak kod nekog do doktora u rh ili si cijelo vrijeme bila u pragu?
    oprosti što gnjavim, ako možda ima još koja cura koje je prošla proceduru, lijepo bi molila da, ako želi, podijeli iskustvo. temu sam cijelu isčitala, sad krečem čitati iz početka.
    hvala svima.
    inna, puno sreće dalje. drži se.

Thisted avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Protokol dogovarate preko maila, ako si u situaciji da mozes otici u Prag na konsultacije, obavezno otidji.
    Mislim da je u svim klinikama isto, prekopiracu ti ono sto su meni rekli u pitanju je donacija jajne stanice

Sa strane pacijentice, buduće majke, bitno je da ste zdravi i da nema rizika za trudnoću. Zato se planiraju sa liječnikom pacijentice, standarni testovi prije dolaska u Prag:
    - kompletan internistički pregled EKG, krvna slika, jetrene probe, urikult, pregled srca i pluća sa zaključkom da je žena sa internističkog gledišta zdrava i da nema ozbiljnih kroničnih oboljenja kao ni familijarnu skponost prema trombozi
    - pregled materice,endometriuma i jajnika na ultrazvuku,
    - briseve kojima se otkrivaju specifične infekcije (Chlamydie,Mykoplazma i Ureaplazma)
    - preventivni citološki PAP test sa grlića materice
    -krvnu grupu i rh faktor je potrebno uraditi kod oba partnera.

Kod muškarca su neophodni testovi za prenosne bolesti: HBsAg(žutica B), HCV(žutica C), HIV (AIDS) i VDRL (sifilis).
    Takodjer moramo znati kada je radjen zadnji spermogram i kakav je nalaz bio.

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

thisted, hvala puno na opsežnom odgovoru.
    u kojoj ste vi klinici?
    koji je način plaćanja postupka? mi ćemo ići o svom trošku.
    vi se spremate ili ste već bili u postupku?
    hvala

Thisted avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Bili smo u postupcima u HR, sad smo u pripremama za odlazak u Prag u PFC.
    Kontaktirali smo HZZO , idemo o svom trosku.
    Ima vise nacina placanja : gotovina EUR, CZK , bankovni transfer i kreditne kartice primaju - Visa, Visa Electron, American Express, MasterCard, Diners Club i ostale katice

sad vidim da mozes slati i privatne poruke, konačno !

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

da, sad mogu primati pp
    može još jedno pitanje, kako to da ste se odlučili za pfc kliniku?

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

vo da Vam se i ja javim sa iskustvom mi smo bili u 5 mj u Pragu PFC poliklinika, zbog suprugove azoo i od prve uspješno jos malo pa nam dolazi nas princ (bilo je tu i hiperstimulacije, mali krvarenja na početku i evo povisenog secera a samo 5kg u + al bitno da je sad sve super) poliklinika je odlična, malo je gužva kod njih al kad si tamo imas vremena i malo pričekati. Klinika je jako ugodna i lijepo uređena i svo osoblje susretljvo i hoće pomoći oko svega cak su mi organizirali da sestra dode u hotel dati mi stopericu posto ja nisam mogla, doktorica odgovara na sva pitanja, prije postupka me bas tješila jer sam valjda na očigled bila sva uplašena, sve mi je u detalje objasnila i na uzv pokazala kad nisam bila pod anest. Ma evo ja sam stvarno zadovoljna velim guzva je i sve detalje morate sami pitat i koji puta malo dulje pričekati al posto idete u Prag samo radi tog onda to nikome nije problem bitno je da vam svi odgovore na sva pitanja i da vas i sestre i doktorica prime kad vi to tražite makar i radi gluposti koja vas zabrine ako mogu nekome pomoći slobodno me sve pitate u pp il tu zelim Vam svima sreću koju sam imala ja

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

madlen, hvala na odgovoru i čestitam na trudnoći.
    super mi je čitati pozitivna iskustva, da se malo ohrabrimo svi mi koje čeka put praga
    poslala sam ti pp, pa ako imaš volje i želje da odgovoriš na hrpu pitanja.
    hvala.

Thisted avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Madlen drago mi je.
    Ina tebe mi je zao , imala sam slicno iskustvo sa stopericom koju nije htela da mi da sestra Vesna na ginekologiji u Osijeku
    ( nije glavna sestra a ponasa se kao serif tako da je smatram glavnom! )
    Nakon 20 min ubedjivanja i mojih suza i intervencije nekih koji su iznad nje, vidno uznemirena je pristala.
    Smuckala nesto u dr prostoriji, i besno me ubola.
    Puknuo mi folikul dok sam stigla u Zagreb, propao postupak.
    Iznervirala me za medalju.

Mislila sam da nikad ovo nigde necu napisati al treba da znaju one koje mozda dodju u istu situaciju sta ih ceka !

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

inna, žao mi je jako ovako nešto pročitati drž se, nadam se da ćeš uskoro moći ponovno....

Thisted, želim ti svoj uspjeh u donaciji js iz prve!!!!!!

Madlen, čestitke na malom princu na putu

nora, sretno u planiranju

svima

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

sejla, vidim iz potpisa da ste dobili svoju srećicu u pronatalu.
    ima možda negdje za pročitati tvoje iskustvo s klinikom, kakva je bila komunikacija, kako ste bili zadovoljni pristupom i sl.? hvala

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Je, naše malo veliko veselje ima već 20 mj Uspjeli smo iz prvog pokušaja
    Dobili smo 8 embrija, od kojih je sada 7 zamrznutih na čekanju
    Za kliniku imamo same riječi hvale u oba naša posjeta (prvi put na konzultacijama, drugi put u postupku). Doktor nam je sve detaljno objasnio i odgovorio na sva naša pitanja, i u principu sam tek prvi put u Pragu osjetila optimizam, što mi je neizmjerno značilo (ovdje kod nas su mi doktori davali male ili nikakve šanse da će ikad uspjeti).
    Koordinatorice su isto bile ljubazne, i odgovarale su dosta brzo, pogotovo dok sam krenula s postupkom.
    Za vrijeme boravka u Pragu smo nakon oplodnje svaki dan primali poruku o tome kako napreduje razvoj naših embrija.
    Pred transfer smo imali razgovor s embriologinjom, a nakon transfera je dr Mardešić došao do nas (cura koje smo bile na transferu) i dao nam upute kako se ponašati, što izbjegavati, isl.
    Evo to bi ukratko bilo to, ako ikako još mogu pomoći, piši ovdje ili na pp

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Sejla, Mare41, Bubzi ne mogu vjerovati da je toliko proslo raspekmezila si me sada, on a good way! Inace, taj osjecaj o kojem Sejla govori je zaista sveprisutan u Ceskoj. Bilo
    je nekih komentara sa strane tipa "kad placas, naravno da su dr prema tebi drugaciji" medjutim to zaista nema veze s tim. Ti timovi doktora, koordinatora i svog osoblja ponasa se daleko prijateljskije (sigurno ima bolji izraz, ali black out). Necu zaboraviti da su nas pustili kuci bez placanja, na dodjem ti, jer im je stekao pos aparat taj dan. I jos su se ispricavali, oni nama jer nismo mogli platiti. Odnos povjerenja je odmah uspostavljen, cak i prije samog Praga. Mi nismo
    bili na konzulatcijama, ali su mi Mirna i dr. L bile dostupne 24/7 tijekom pripreme, i samog dolaska u Prag. A to zaista znaci puno. Bez toga, tesko da bih se pustila u necije ruke.

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

pozdrav cure, ima kakvih novosti iz praga? jel koja sad u postupku? ima friških iskustava ?

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Evo i mi se pripremamo za FET nakon dugog vremena. Mislim da smo u Pragu drugi vikend.
    Posljednje uređivanje od Čičkolo : 01.12.2014. at 17:14

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

čičkolo, sretno! jeste u pfc-u?

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj nora eleonora prvotno napisa Vidi poruku
    čičkolo, sretno! jeste u pfc-u?
    da,da u pfc-u smo. od 20.12. su na godišnjem odmoru.

opa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Pozdrav cure,evo vam se i ja javljam nakon tri godine ,,,naime ja i moj suprug namjeravamo opet u naš čaroban grad prag u nadi da našoj zari podarimo bracu ili seku i da sad nam dolaze bezbroj pitanja kako i od kud krenuti a to mi najbolje možete pomoći i sugerirati vi,,,namjeravamo opet u pronatal jer kod njih imamo jedno jako ljepo iskustvo i nadamo se da će tako biti i u skoroj budućnosti,naime kao što već neke od vas znaju prvi put kad smo išli u prag-pronatal išli smo na račun hzzo-a pa bi mi probali opet uputiti upit hzzo-u o odobrenju ali čini mi se da se sad toga puno puno promijenilo i sad stvarno neznam od kud krenuti,,volila bih kad bi mi neka od vas koja je to već prosla da mi napiše u par riječi od kud krenuti..poslala sam upit u kliniku dali oni još uvjer rade u dogovoru sa hzzo-om ali još mi se nisu javili

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

hvala opa na javljanju, baš ohrabruje čitanje dobrih iskustava

nažalost, ne znam kakva je situacija s hzzo-om, mi dosad nismo išli u prag, a i kad ćemo ići, idemo o svom trošku.

može pitanje, postoji kakva značajnija razlika u cijeni kad govorimo o pronatalu i pfc?

opa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

nisam sigurna ali mislim da je pronatal malo jeftiniji,,čekam da mi se jav iz pronatala sa cijenikom pa ću vidjeti,mislim da od hzzoa neće biti ništa jel doslovno traže kako se kaže "dlaku u jajetu"tako da ćemo i mi najvjerovatnije ici o svom trošku,nora kad vi planirate u prag i u koju kliniku

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

opa, planiramo negdje početkom godine, mpo nam je preporučila pronatal, a čitala sam i jako dobra iskustva iz pfc. nismo još odlučili, bitna mi je dobra i brza komunikacija, vidjet ćemo još. ipak je puno novaca u pitanju, vjerojatno će sitnice odlučivati.
    ako dobiješ cjenik iz pronatala, te mogu zamoliti da mi pošalješ u pp. hvala ti

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Cjenike slobodno okačite ovdje, tnx!

Thisted avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Interesantno, meni su u HZZO rekli da nista ne treba da se potpisuje unapred, nego da sakupljam racune i kad se vratim napisem pismo u kojem cu ih priloziti.
    Tek tada ce se odlucivati da li cemo i koliko novca moci refundirati-

Thisted avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Interesantno, meni su u HZZO rekli da nista ne treba da se potpisuje unapred, nego da sakupljam racune i kad se vratim napisem pismo u kojem cu ih priloziti.
    Tek tada ce se odlucivati da li cemo i koliko novca moci refundirati.
    PFC ... Cena sa doniranim stanicama bez lekova je 4.500 e
    ... IVF postupak cena zavisi od metoda koje se koriste a krece se od 2.100 do 2.740 e, zavisi i od toga da li ima embriona za zamrzavanje.

To je ono sto ja znam, od pre neki dan.

opa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ja sam sad zvala hzzo pa su mi rekli da nemaju baš nekih lijepih iskustava sa pronatalom(što se tiče kad hzzo plaća postupak) da bi trebala poslati upit i u pfc-kliniku pa da vidimo što će oni reći ali u svakom sličaju bez njihovog odobrenja ne trebam ići u postupak jer mi neće ništa refundirati novce za postupak,sad stvarno neznam od kud krenuti,,poslala sam meil u kliniku pfc sad pa ću vidit hoće li se javit,ovi iz pronatala već 2 dana se ne javljaju od kad sam im poslal mail.
    Thisted kad ti krećeš na postupak i u koji kliniku

Thisted avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Ja sam u PFC i 30.1 imam UZV a 2.2 bi trebala imati punkciju.
    Ovo mi je Mirna napisala kad sam pitala za HZZO:
    "Ako dolazite preko HZZO oni moraju prvo odobriti vaše liječenje, za to se morate obratiti njima i proći njihove komisije, koliko sam informirana."
    Tako da ću ja ovih dana i otici lično da se raspitam.

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

cure koje idete preko hzzo-a, sretno!
    u pronatalu kompletni IVF ciklus 2.200 e, plus lijekovi. plus ICSI 300 e.

nažalost, na konzultacije se duže čeka, imaju puno pacijentica..

opa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ali HZZO zahtijeva da Cesko osiguranje plati dio postupka, ali ukoliko zelite ici preko Ceskog zdravstvenog osiguranja, morate ovako postupati.

U slucaju da ste dobili od HZZO odobrenuje i tiskanicu E112
    tada morate ovako postupati:
    Informiramo Vas , da pacijent sa tiskanicom E112/S2
    mora da se lično registruje u nekom od čeških osiguravajucih zavoda , od kojih ce dobiti potvrdu
    o registraciji sa dodjeljenim ličnim brojem osiguranika, pod kojim ce se iskazivati.Sa tim registarskim
    brojem mora se lično prijaviti na kliniku gdje je planirana terapija .Klinika ima obavezu najprije ciklus
    potpomognute oplodnje registrirati kod češkog osiguravajuceg zavoda, koji mora izdati potvrdu da
    će planirana terapija biti plaćena. Tek na temelju odobrenja može se poceti sa terapijom.
    To je komplicirana procedura, kroz koju moraju ( po zakonu ) da prodju kako svi češki pacijenti tako
    i parovi iz Hrvatske .Od ulaska u EU niti jedan hrvatski par ovaj proces nije apsolvirao .
    Ako hrvatski osiguranici ne ispune uslove za osiguranje po češkim propisima je nepohodno da
    cjelokupan iznos postupka plate sopstvenim sredstvima a nakon toga , eventualno, zatraže
    refundaciju troškova u Hrvatskoj , u skladu sa hrvatskim zakonima.
    Iskreno mi je zao sto ste Vi kao pacijenti u nezgodnoj situaciji.

EVO CURE OVO MI JE NAPISALA KSENIJA IZ PRONATALA AKO KOME TREBA DA ZNA

opa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Donacija jajne stanice 4.500 EUR
    (Uključuje eventualni ICSI i kryokonzervaciju
    preostalih embrija. Donatorka se bira prema zahtjevima
    primatelja. UTZ (ultrazvuk), praćenje levela hormona
    i medikamenti nisu uključeni.)

Donacija jajne stanice+donor sperme 4.700 EUR
    (Uključuje eventualni ICSI i kryokonzervaciju
    preostalih embrija. Donatorka se bira prema zahtjevima
    primatelja. UTZ (ultrazvuk), praćenje levela hormona
    i medikamenti nisu uključeni.)

Standardni IVF ciklus 1.500 EUR
    (Medikamenti i kryokonzervacija preostalih embija nisu
    uključeni, monitoring (ultrazvuk i nivo hormona)
    nije uključen)

Kompletni IVF ciklus 2.200 EUR
    (kompletni monitoring uključen, medikamenti nisu uključeni)

Transfer doniranih zamrznutih embrija 1.450 EUR

Kryokonzervacija 220 EUR
    (sperme, embrija, jajnih stanica)

Vitrifikacija 100 EUR
    (brzo zamrzavanje embrija)

Konfirmacija 90EUR
    (obavezno plačanje unapred,
    u slucaju negativnog nalaza serologije,povratak novca)

Serologija 60 EUR

Transfer zamrznutih embrija 450 EUR
    (koristeći Transfercatether-Echotip)

MESA/TESE 1000 EUR
    (anestezija uključena)

Histerosokpija (bez anestezije) 200 EUR

Histeroskopija (sa anestezijom) 300 EUR

ICSI 300 EUR
    (do 10 oocyta, svako dodatno 20 EUR)

PICSI
    (do 10 oocyta, svako dodatno 20 EUR) 600 EUR

Asistirani hatching 250 EUR
    Inseminacija 200 EUR
    FISH (Spermiji) 800 EUR
    Donacija sperme 200 EUR
    Redukcija 320 EUR

Medikamenti prema indikaciji 800-1.500 EUR
    (htipa uključeno,
    IVF ciklus nije uključen)

Transfer blastocista
    (produžena kultivacija) 300EUR
    korištenje Transfercatether-Eshotipa ukljuceno,
    IVFciklus nije uključen)

PGD pomoću FISH metode, biopsija 2.000 EUR
    i laboratorijski postupci, produžena kultivacija
    (ICSII nije uključen, punkcija i anestezija i
    Transfer embrija nisu uključeni)
    EVO I CJENIKA

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

opa, hvala na svim informacija koje si podijelila s nama
    vi namjeravate preko hzzo-a, jel tako?
    mi ćemo ići u vlastitom trošku, nekako ćemo se snaći financijski, a s druge strane, prag je čaroban grad, vjerujem da će nam donijeti sreću.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

imate cjenike na prvoj stranici ove teme, samo ne znam jesu li vazeci

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

opa draga, puno sreće želim u planiranju pojačanja vašoj curki, divno
    Hvala ti na cjeniku Pronatala, razveselilo me da je fet smrzlića 450 E, ja sam računala da je 600 E (+150 E Embryogen, kojeg bih htjela).
    Joj imaš pravo, bilo je sjajno što smo prvi put uspjeli preko hzzo-a, sada se nažalost više ne može dobiti potpuna refundacija troškova, nego samo jedan dio (konkretno, za donaciju js 1000 E). Znači, vama iz prvog postupka nije ostalo smrzlića? Isto je bila donacija js ili?

cure drage, svima sretno

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

sejla, ostalo vam još 7 smrzlića? to je odlično! reci mi, molim te, koliko dana ste bili u pragu? gdje ste bili smješteni?
    Posljednje uređivanje od nora eleonora : 03.12.2014. at 19:25

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •