Stranica 134 od 149 PrviPrvi ... 3484124132133134135136144 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 6,651 do 6,700 od 7436

Tema: Potpomognuta u ČEŠKOJ

Datum pristupanja
    Aug 2020

Početno

@Tinca upravo smo od klinike dobili potvrdu di pise da na medicinski postupak moramo 20.8 . Odabrala sam neki hotel u Vysehradu - rezidence vysehrad sa polupansionom. Cini mi se bolje bit u vecem prostoru tako vise dana. A i koji put su me lijekovi znali dosta poklopit. Imamo auto pa mozemo do klinike a i taj javni prijevoz se cini ok. I mene zanima kad radis testiiic
    @Mausflee ! Totalni niski start! Sve javljaj..ufff

Datum pristupanja
    Mar 2017

Početno

Joj test je jos daleko, makar nisam za test vec direkt za betu, neznam jos, nisam odlučila.
    Danas je tek 3dnt, tak da imam jos cekanja......
    Na otpusnom mi pise 14 dana nakon transfera sto mi se cini predugo, neću toliko cekati.

Datum pristupanja
    May 2020

Početno

Mi ćemo isto neku kombinaciju gotovine i kartica, sutra sam se najavila u banku da to riješim.
    Da, isto još nismo dobili potvrdu, ali sutra ćemo već znati puno više.
    Mausflee, ajme, prekosutra!!! Držim, držim fige, javljaj sve!
    Tinca, dani se sigurno vuku kad si u takvom iščekivanju. Koliko onda misliš čekati?
    Lovelife, je li se situacija sa smeđarenjem smirila?
    Da, mi smo u PFC-u.

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Draga Brananis, malo se smirilo.. najbolje za sve senzacije koje se zbivaju mi odgovara ležeći položaj.. iako noge traže neki moving..
    Joj cure, sretno sretno sretno! Da nas bude sto vise u klubu!

Datum pristupanja
    Aug 2020

Početno

Pozdrav svima. Nova sam na forumu pa za pocetak kratko predstavljanje. Ja sam '89. a suprug '88. godiste. Ja imam endometriozu dijagnosticiranu prije nekoliko godina, a suprugu je nedavno dijagnosticirana azoospermija i s obzirom da se radi o teskom slucaju, upućuju nas na donaciju sperme u Prag, Maribor ili Ljubljanu. Zna li netko kako se zovu te klinike u Sloveniji koje imaju mogucnost koristenja donirane sperme za hrvatske građane? Nisam nigdje pronasla taj podatak. Za Prag znam da su najpoznatije klinike PFC, Pronatal i Ivf Europe. Zanima me i pokriva li HZZO liječenje tj postupke u Pragu, Mariboru ili Ljubljani? Tko u tom slučaju daje uputnicu za državnog doktora mpo? Moja ginekologinja ili suprugov urolog?

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Cure svakako trazite potvrdu. Nas je slovenac trazio. Nikad ne znas, moze biti od policajaca do policajca, a da vas vracaju s granice vam sigurno nije opcija. Pogotovo uz ovaj porast oboljelih bi mogli biti i rigorozniji. Cure kaj idete, drzim fige na najjace!!
    Lovelife, koliko se sjecam sto sam sve citala po forumima, smedjarenje je cesta pojava... Samo lagano i slusaj svoje tijelo. Ako ti se sece, seci. Samo nikakva pretjerivanja, skakanja, sagibanja.
    Tinca, drzim fige da ti ovo cekanje prodje sto brze i da sto prije ugledas veeeeliju pozitivnu betu!
    Drzte se i neka ovdje bude sto vise dobrih vijesti.

Datum pristupanja
    Aug 2020

Početno

Danasnji info sa 1 pregleda: Endic 9 dan ciklusa je 6.6mm. Trolinijski klinika, doktorica u zg i ja zadovoljni. Sve po planu Sljedeci pregled 12 dc tj 17.8, dan prije lansiranja jeej.

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

12.08. na svijet je došla naša praška sreća Sara. Kako tata kaže malena sam ali snažna, 48cm i 2690g. Već 3.dan se mućimo s dojenjem, nikako da savladamo a mama puna mlijeka. Sretno svima i želim vam ostvarenje snova

Datum pristupanja
    Mar 2017

Početno

@Inada čestitam, želim vam puno sreće i ljubavi.

@staples, super za endic, neka samo tako nastavi

@anna, dobrodosla. Za klinike u sloveniji ti neznam, a za donaciju sperme ce ti se sigurno javiti cure koje znaju.....

Datum pristupanja
    May 2020

Početno

Evo i mene, cure Na 12. dan endometrij je 7 mm. Ginekolog (išla sam privat jer je moj na GO) je bio zadovoljan, trolinijski je, kaže da bi bilo dobro da je još mililimetar ili dva više, ali da je ovo dobro. Vidim prema vašim endićima da moj i nije nešto, ali ne znam, nisam zabrinuta, mislim da će još zadebljati. Povećali mi iz klinike Estrofem, od danas ću piti dva puta po dvije tbl Estrofema 2 mg pa u pon ponavljam UZV da vidimo hoće li još trebati povisiti dozu. Nastavljam s ciklom i ananasom.
    Punkcija je u srijedu, a putujemo u utorak!
    Ovdje ima mnogo novosti, drago mi je to vidjeti, a i nije mi drago što tako mnogo žena ima problema. ☹
    Dina i Anna, teško je uočiti postove novih cura jer se ne objavljuju odmah nego trebaju proći potvrdu admina, a sustav ih očito onda baci gore među starije postove (onda kada su i napisani). Dina, Tinca je išla Flixbusom ako se ne varam pa će javiti. Sretno na transferu!
    Anna, za Sloveniju, nažalost, ništa ne znam. HZZO u Češkoj pokriva 1000 eura i putne troškove. Da biste dobili to sufinanciranje, trebate tražiti rješenja HZZO-a, odnosno poslati im svoju dokumentaciju i neke obrasce na temelju kojih oni izdaju rješenje i sufinanciraju ako je, po njima, razlog opravdan. Mislim da je najbolje zvati u direkciju HZZO-a i tražiti tu službu, liječenje u inozemstvu, pa vam oni daju sve informacije i o drugim zemljama.
    Lovelife, drago mi je da je bar malo prošlo, već je tako lakše. Još malo odmiruj pa će onda i šetnjice
    Gregibela, mi smo evo i potvrdu dobili, nadam se da se sada neće zakomplicirati ta situacija na granicama. Kako si ti?
    Staples, divan endić! Malo kaskam u tome za tobom, ali u ostalom se i dalje pratimo
    Inada, divne vijesti, čestitam od srca tebi, suprugu i maloj Sari. Samo hrabro s dojenjem, držim fige! Hvala na lijepim željama za sve nas.
    Posljednje uređivanje od Brananis : 14.08.2020. at 16:15

Datum pristupanja
    Aug 2020

Početno

Citiraj Brananis prvotno napisa Vidi poruku
    Evo i mene, cure Na 12. dan endometrij je 7 mm. Ginekolog (išla sam privat jer je moj na GO) je bio zadovoljan, trolinijski je, kaže da bi bilo dobro da je još mililimetar ili dva više, ali da je ovo dobro. Vidim prema vašim endićima da moj i nije nešto, ali ne znam, nisam zabrinuta, mislim da će još zadebljati. Povećali mi iz klinike Estrofem, od danas ću piti dva puta po dvije tbl Estrofema 2 mg pa u pon ponavljam UZV da vidimo hoće li još trebati povisiti dozu. Nastavljam s ciklom i ananasom.
    Punkcija je u srijedu, a putujemo u utorak!
    Ovdje ima mnogo novosti, drago mi je to vidjeti, a i nije mi drago što tako mnogo žena ima problema. ☹
    Dina i Anna, teško je uočiti postove novih cura jer se ne objavljuju odmah nego trebaju proći potvrdu admina, a sustav ih očito onda baci gore među starije postove (onda kada su i napisani). Dina, Tinca je išla Flixbusom ako se ne varam pa će javiti. Sretno na transferu!
    Anna, za Sloveniju, nažalost, ništa ne znam. HZZO u Češkoj pokriva 1000 eura i putne troškove. Da biste dobili to sufinanciranje, trebate tražiti rješenja HZZO-a, odnosno poslati im svoju dokumentaciju i neke obrasce na temelju kojih oni izdaju rješenje i sufinanciraju ako je, po njima, razlog opravdan. Mislim da je najbolje zvati u direkciju HZZO-a i tražiti tu službu, liječenje u inozemstvu, pa vam oni daju sve informacije i o drugim zemljama.
    Lovelife, drago mi je da je bar malo prošlo, već je tako lakše. Još malo odmiruj pa će onda i šetnjice
    Gregibela, mi smo evo i potvrdu dobili, nadam se da se sada neće zakomplicirati ta situacija na granicama. Kako si ti?
    Staples, divan endić! Malo kaskam u tome za tobom, ali u ostalom se i dalje pratimo
    Inada, divne vijesti, čestitam od srca tebi, suprugu i maloj Sari. Samo hrabro s dojenjem, držim fige! Hvala na lijepim željama za sve nas.
    Hvala na informaciji. Trenutno sam u fazi istrazivanja i citanja po forumu, pa cu se javiti naknadno ako budem imala jos kakvo pitanje.

Datum pristupanja
    Aug 2020

Početno

@inada - cestitam!!! Od srca! Bas mi je drago! Grlim! Sad su sve ovo neke druge slatke muke
    @brananis - pa ono cak i isti dan krecemo Mislim da ti je endic kao sta i znas dostigao minimum. A i jos ce se povecati sigurno do transfera. Meni danas nisu vidjeli vodeci folikul. Jesu tebi vidjeli vodeci folikul?
    @ anna - bok i dobro dosla , na zalost ne znam za postupak oko HZZOa jer mi to nismo trazili zbog mojih godina
    @dina - bok i tebi dobro dosla - flixbux iskustva definitivno recentno Tinca a i ona je bila u istoj klinici IVF Europe kao i ti ja
    @gregibela - bez racuna ( potvrde) se ne racuna iako pise STRIKTNO da nas nakon 14.7 vise ne bi trebali traziti nikakve potvrde vec iskljucivo putovnice/osobne. Kako je sa talijanima i zlovencima krenulo ne znam di cemo zavrsit. Djevojko trebaju nam sve fige koje mozemo dobit zato hvala...

Datum pristupanja
    May 2020

Početno

Staples, nemam ja, nažalost, nikakvih folikula, a kamoli vodećih. Ako proizvedem 1 AFC, i to je mnogo. A i kaos je oko maternice, ili teško dostupni jajnici, ili operirani zbog endometrioze. Endometrij od 7 mm je zapravo najbolja stvar u mojem reproduktivnom sustavu.
    E da, imam i polip na cerviksu, jedan sam već odstranjivala prošle godine, ali čini se da je nešto opet izraslo, no ne bi trebalo stvarati probleme.
    Ali sve u svemu, s obzirom na očekivanja, zadovoljna sam i uzdam se u svoju stijenku. Rasti, endiću, rasti!

Datum pristupanja
    Jul 2020

Početno

Citiraj inada prvotno napisa Vidi poruku
    12.08. na svijet je došla naša praška sreća Sara. Kako tata kaže malena sam ali snažna, 48cm i 2690g. Već 3.dan se mućimo s dojenjem, nikako da savladamo a mama puna mlijeka. Sretno svima i želim vam ostvarenje snova
    Cestitam!!!! Bas divne i motivirajuce vijesti za sve nas
    Brananis i staples to su jako dobre vijesti kroz par dana ce se jos povecati

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Brananis i Staples, ne brinite oko endometrija. Jos ce narasti do transfera i biti taman. Sad je vrlo jasno da je meni stvarno predebel i stvarno se pitam jel to problem zasto meni nije uspjevalo. Meni je 9. dan ciklusa bio 13 mm!! A ET radjen 21 dan ciklusa. Ako se ne varam, i Lovelife je muku mucila sa zadebljanjem endometrija, a eto dva srceka u busici.
    Ja cekam sljedeci ciklus pa se nadam FET-u u prirodnom ciklusu.
    Inada, cestitam od srca! Uzivaj u svojoj srecici. Da, nitko te ne upozori na probleme s dojenjem. I ja sam u obje trudnoce imala problema. Svakako trazi pomoc od sestara u bolnici. Neka ju izvazu prije i poslije podoja da se vidi koliko uspije izvuci. Drzim fige da krene!

Datum pristupanja
    Aug 2020

Početno

@ Brananis da na zalost se dost nas druzilo sa tetom endi u manjem ili vecem obujmu. I ostalim (ne) prijateljima nasih sistema:/ . Ja sam imala histeroskopiju prosle god i skidala sam polip. Ove god za sad je ok. Drzim nam svima fige za pon pregled da i dalje pronalaze samo krasne situacije.
    @teta Mausflee sretan put..give them hell..

Datum pristupanja
    May 2020

Početno

Gregibela, i ti uskoro krećeš ponovno Stvarno nam je živo na grupi, neka samo bude plusića.
    Staples, do ponedjeljka
    Mausflee, sretan put, javljaj se!

Datum pristupanja
    Jul 2020

Početno

Evo update za granice, slovenci nas nisu nista trazili, prosli bez problema i guzve na granici. Zanimljivo je bilo na austrijskoj granici koja inace nema nikog radi šengena, sad su tamo stavili policiju koja provjerava sva vozila i stavlja sa strane pojedina vozila ovisno iz koje zemlje dolazite. Bila je guzva, ali ni izbliza kao u suprotnom smjeru koja je bila ziher bar par kilometara. Nas su izdvojili, pitali gdje idemo i koliko dugo ostajemo, dali potvrdu iz Pronatala ali s obzirom da je na českom i hrvatskom naravno da nije nista skuzio ali je vidio datume koliko ostajemo i prosli bez problema.
    Zasad sve po planu

Datum pristupanja
    Mar 2017

Početno

@dina, mi smo isli flixbusom iz zg.
    Put je bio ok, isli smo onim direktnim do Praga, oko 10 sati.
    A sa kolodvora tramvajem do busa.
    Za doma sam dan ranije kupila karte, nije bilo nikakvih problema.

Datum pristupanja
    Aug 2020

Početno

@ Mausflee hvala puno na recentnom info. Za ocekivati je da ce austrijanci gnjaviti jer smo od 17.08 koliko vidim na listi visokorizicnih zemalja sa mogucnoscu jedino proputovanja. Nema nekog smisla ali tako je. Znaci da sumiramo Italija, Slovenija, Austrija i evo Srbija nas stavljaju pod visokorizicne. Koliko vidim Slovacka, Ceska i Madzarska nas jos uvijek drze pod low risk. To b continued.

Datum pristupanja
    Jul 2020

Početno

Citiraj Staples prvotno napisa Vidi poruku
    @ Mausflee hvala puno na recentnom info. Za ocekivati je da ce austrijanci gnjaviti jer smo od 17.08 koliko vidim na listi visokorizicnih zemalja sa mogucnoscu jedino proputovanja. Nema nekog smisla ali tako je. Znaci da sumiramo Italija, Slovenija, Austrija i evo Srbija nas stavljaju pod visokorizicne. Koliko vidim Slovacka, Ceska i Madzarska nas jos uvijek drze pod low risk. To b continued.
    Da, upravo tako kao sto si rekla, ono sto je bitno je da nece biti nista preko noci bar ne sto se tice slovenije, austrije i češke sto je mene brinulo prije nego smo krenuli. U svakom slucaju cak i da se zatvore granice, radi medicinskog lijecenja bi mi mogli do Praga tako da za cure koje idu sljedece tjedne ili mjesece ne moraju brinuti.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Anna1989 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima. Nova sam na forumu pa za pocetak kratko predstavljanje. Ja sam '89. a suprug '88. godiste. Ja imam endometriozu dijagnosticiranu prije nekoliko godina, a suprugu je nedavno dijagnosticirana azoospermija i s obzirom da se radi o teskom slucaju, upućuju nas na donaciju sperme u Prag, Maribor ili Ljubljanu. Zna li netko kako se zovu te klinike u Sloveniji koje imaju mogucnost koristenja donirane sperme za hrvatske građane? Nisam nigdje pronasla taj podatak. Za Prag znam da su najpoznatije klinike PFC, Pronatal i Ivf Europe. Zanima me i pokriva li HZZO liječenje tj postupke u Pragu, Mariboru ili Ljubljani? Tko u tom slučaju daje uputnicu za državnog doktora mpo? Moja ginekologinja ili suprugov urolog?
    Pročitaj temu "Potpomognuta u Makedoniji" HZZO tamo pokriva donaciju.

Datum pristupanja
    Jul 2020

Početno

Evo da se javim da je tranfer prosao odlicno, točkica is in the oven Dr. Mardešic je radio transfer i stvarno se potrudio sve detaljno objasniti, vise nego svi doktori prije njega kod kojih sam isla. Jos jedan dan ostajemo ovdje da jos mirujem i onda u utorak doma
    Svim curkama koje uskoro idu (staples i brananis vas dvije idete među prvima koliko sam pratila?) zelim da sve prođe opusteno i lagano

Datum pristupanja
    Mar 2017

Početno

Odlično, Mausflee, sad samo polako i cuvaj točkicu.

Datum pristupanja
    Aug 2020

Početno

@Mausflee drago mi je da je sve dobro proslo. Sad samo easy i fino da ti je doktor sve objasnio. Bar je na hrvatskom kad vadis betu? Embrij koji dan? Jesi uzela jos koju metodu?

Da, idemo Brananis i ja. Cini se i Dina 06

Jel netko koristio inekcije prolutex? Vidim da to koriste u Makedoniji. Meni su utrici opcenito koma. Sad imam Crinone gel ali ako ima jos nesta bolje a la neki flasteri ili te inekcije? Ima netko s tim iskustva?

Datum pristupanja
    May 2020

Početno

Mausflee, odlično! Neka točkica samo nađe svoje mjesto i raste! Naravno da čekamo sve izvještaje, od tebe i ostalih čekalica.

Što se tiče moje situacije, eto, ne znam što bih rekla nakon svega, danas sam saznala da idem u samoizolaciju. Češka otpada zasada. Otkazala sam hotel, poslala mail koordinatorici, vidjet ću sutra što će reći. Nema prepreke koja nam se nije našla na putu i svaki put kad se približim nekom stvarnom pokušaju, dogodi se sranje. Uz to mi je i suprug tek od ponedjeljka na GO upravo zbog Češke, ali neće biti ni pretjeranog druženja zbog ovoga. I feel blue

Datum pristupanja
    Aug 2020

Početno

@Brananis Wtf? Od kud sad samoizolacija? Mislim ako mozes rec...Bas si me onako sokirala. Ne mogu ni zamislit kako je tebi. Stvarno mi je zao. Ne znam sto vise reci. Drzi se.

Datum pristupanja
    Aug 2020

Početno

@ Brananis - da ne zatrpavam temu poslala sam ti pp

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Mausflee super za ugodan transfer. Mislim da je super da ti je dr Mardesic radio, a jos bolje sto ti je sve objasnio. I ja bih htjela da kad cu ici na vracanje bude on. Sad samo opusteno i pozitivno. I naravno, saljemo bebaste vibre i drzimo fige (moj muz i ja, i on vas prati ovdje i raduje se i tuguje ovisno o vasim vijestima

Brananis draga, ne znam sto bih rekla... Jako mi je zao. Bas ono sr..nje iz vedra neba, kad si sve poslozis, a svemir se odluci to pomrsiti Drzi se! A jel mozda ima sanse da se testiras?

Datum pristupanja
    May 2020

Početno

Staples, odgovorila sam ti. Samo nek vama uspije i bit će dobro pa ću ja u drugom krugu.
    Gregibela, pitala sam ženu iz epidemiološke odmah to, ali kaže da to ne bi bio pouzdan test jer može biti neg. , a za par sati pozitivan.
    Bila sam u doticaju sa zaraženom osobom prije nego su joj se razvili simptomi, jednostavno na to nismo mogli utjecati.
    Curke, dobro je, ići ćemo sljedeći mjesec ili onaj iza. Imat ću prilike poraditi još malo na sebi, vježbati, zdravije se hraniti, izbalansirati se fizički i psihički. Bit će to ok, samo vi nosite plusiće pa ću i ja za vama.

Datum pristupanja
    May 2020

Početno

Malo sam došla k sebi, kao što vidite. Uskoro mi ističu 3 mjeseca od rješenja HZZO-a. Znate li kome moram slati zahtjev za produženje?

Datum pristupanja
    Mar 2017

Početno

Brananis, bas mi je zao, sad se samo poslozi u glavi i bit ce onda sljedeći mjesec sigurno dobitna kombinacija.

Datum pristupanja
    Jul 2020

Početno

Mausflee, odlično! Neka točkica samo nađe svoje mjesto i raste! Naravno da čekamo sve izvještaje, od tebe i ostalih čekalica.

Što se tiče moje situacije, eto, ne znam što bih rekla nakon svega, danas sam saznala da idem u samoizolaciju. Češka otpada zasada. Otkazala sam hotel, poslala mail koordinatorici, vidjet ću sutra što će reći. Nema prepreke koja nam se nije našla na putu i svaki put kad se približim nekom stvarnom pokušaju, dogodi se sranje. Uz to mi je i suprug tek od ponedjeljka na GO upravo zbog Češke, ali neće biti ni pretjeranog druženja zbog ovoga. I feel blue
    Aaaaa Brananis bas mi je zao, saljem veliki zagrljaj podrske!!! Ocito se tako moralo desiti, meni se tako potvrdilo vise puta i na kraju bude dobro. I zato ce next time biti zicer
    Curke hvala vam puno na podrsci Embrij je 5 dana, uzeli embrioglue sva 3 puta kad smo isli jer smo razmisljali bolje da uzmemo nego da ne uzmemo, a i objasnili nam da nam povećava sanse.
    Test cu raditi za 2 tjedna, a betu par dana poslije.
    Mardesic mi inace nikad nije bio na transferu, mozda zato sto je nedjelja, ne znam, ali se tako poklopilo ovaj puta.
    Imam pitanje vezano za clexane injekcije, malo me frka, trebala bi ih poceti uzimati od sutra, pa me zanima koliko se duboko daje ta injekcija? Citala sam svakave stvari o tome, pa sam htjela provjeriti sa vama kako je vama bilo koje str uzimale.

Datum pristupanja
    Aug 2020

Početno

@Mausflee - clexane ubodes do kraja. Nek te ne plasi igla. Sadrzaj je eto malo bolan ili vise. Mislim da je Rominka pisala da se bola u trbuh do kraja i gledala di ce joj najlakse uc igla. Ja sam se bola u bedro i to sam nasla neke dijelove di me manje boli. Kut ces si sama morat odredit. Mene bode MM u bedro i to vrlo vrlo polako crticu po crticu i tak me manje boli. Ima dijelova di pocne pec pa psujem po kuci ali vecinom bude ok. Tako su me bole sestre u Petrovoj. E sad budes plav od tog. Neminovno je. Kako se god bodes poplavis na nekim mjestima. Jesi ti kupila taj clexane pen, mitski tajni objekt mojih zelja? Ili je to ko jeti? Jednom ga netko vidio i od tad svi pricaju o tome..

Datum pristupanja
    Aug 2020

Početno

Endic 8.6mm 12 dc. Kazu u klinici krasan trolinijski. Sve spremno za sutrasnji put u Prag.

Datum pristupanja
    Jul 2020

Početno

Endic 8.6mm 12 dc. Kazu u klinici krasan trolinijski. Sve spremno za sutrasnji put u Prag.
    Yay!!!!! Bravooo! Sretan put sutra!
    Sto se tice mitskog clexana nisam dobila u penu, tak da i dalje ostaje jeti Dobila sam mini injekcije, veceras stavljam prvu pa javim impresije. Bildam psihu da je to piece of cake

Datum pristupanja
    Mar 2017

Početno

Staples, super za endic, i sretan put!!!

Datum pristupanja
    May 2020

Početno

Staples, divota za endić! Sretno sutra na putu i javljaj nam sve
    Mi smo načelno dogovorili kako ću sada uzimati terapiju, još 8 dana uzimam Estrofem i Utrogestan, onda čekam M i krećem s kontracepcijom ponovno i usklađivanjem. Bit ćemo spremni za mjesec – dva, brzo će i to proći.
    Koordinatorica je ponudila da suprug dođe sam i da uzorak pa da se vratimo kad budem spremna za transfer, ali njemu taj prijedolog nije sjeo, a ne želim ga tjerati da se zaputi u ovo sam. A i ovako će to ipak biti i putovanje i odmor koji smo zaslužili.
    U međuvremenu pratim vas i veselim se vašim testićima pa samo dijelite doživljaje, iskustva, simptome.

Datum pristupanja
    Aug 2020

Početno

Hak stanje na cestama- na zlovenskoj granici cekali 5 min i granicni policajac pitao kamo putujemo, zasto i da damo osobne. Nije trazio potvrdu. Austrijanac je samo pitao kamo idemo i kad smo rekli Ceska je odmahnuo rukom i pokazao takav nezainteresirani pogled kakav se rijetko vidja. Kod austrijanaca smo cekali ravno minutu. Nisu nas zvali sa strane niti ista. Nastavljamo dalje u revijalnom tonu. Jos samo 5.5h :/
    Punkcija u cetvrtak u 11h u ivf Europe.

Datum pristupanja
    Jul 2020

Početno

Hak stanje na cestama- na zlovenskoj granici cekali 5 min i granicni policajac pitao kamo putujemo, zasto i da damo osobne. Nije trazio potvrdu. Austrijanac je samo pitao kamo idemo i kad smo rekli Ceska je odmahnuo rukom i pokazao takav nezainteresirani pogled kakav se rijetko vidja. Kod austrijanaca smo cekali ravno minutu. Nisu nas zvali sa strane niti ista. Nastavljamo dalje u revijalnom tonu. Jos samo 5.5h :/
    Punkcija u cetvrtak u 11h u ivf Europe.
    Super, super!!! Drzim fige, awesome vibes only
    Mi na putu za HR, taman ulazimo u Austriju, sve super, nema gužvi.
    Dala sinoc clexane i bilo je skroz ok, nije me bolilo dok nisam izvadila injekciju, drzala sam 20 minuta hladnu bocu vode jer nisam imala leda u sobi i nije mi ostala masnica ni nista, i puno manje bolilo.
    Vidjet cemo kako ce biti ubuduće, but so far so good

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Mausflee, clexan cuvaj na sobnoj temp i malo ga protrljaj kroz dlanove. Pooolaaako ga apliciraj, i nemoj trljati mjesto uboda. Od koliko dobivas sada? Naviknut ces se brzo. Kad se krenes bockati, idi nekih 5 prsta od pupka, uhvati i prinesi iglu, s vremenom ces skuziti kako igla na nekim mjestima ulazi kao u putar. Tamo gdje ide teze, meni se pokazalo da aam kapilaru bocnula pa bi bio podljev.

ostalim curama zelim sretan povratak iz CZ. Ne stignem vas puno pratiti, ali tu sam cim ulovim minuticu

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Draga Inada, čestitke na vašoj djevojčici, neka vas kroz život prate sreća i zdravlje!

Mausflee, super da je sve dobro prošlo! Evo i prvi puta čujem da je nekome dr.Tonko Mardesic bio na transferu..super.
    Vratili ste jednu blasticu?

Brananis, samo pozitivno, doći će i vaših 5 min..

Staples, sretno!

Datum pristupanja
    May 2020

Početno

Staples, sretan put! Odlično da nije bilo problema.
    Mausflee, sretan povratak!

Datum pristupanja
    Aug 2020

Početno

Pozdrav
    Nova sam ovdje
    Sta sve triban znat za donaciju js u pragu
    Cula sam da refundiraju 1000eura.
    Kolika je cijena postupka
    Los amh visok fsh neda mj se vise ic po ivf nikakva rezultata nema
    Iman 33 godine

Datum pristupanja
    Jul 2020

Početno

Rominka hvaka ti puno na savjetima Dobivam 0,4 1 injekcija dnevno, ne znam kakve su inace doze. Koliko si ti dobivala? Pomaze mi led koji stavim odmah na ubod i drzim cca 20 min, smiri mi peckanje i ne ostane mi nista, samo mala tockica. Zasad se jos privikavam, ali je ok.
    Lovelife da, i ja sam se iznenadila. Imala sam ga na prvim konzultacijama i bas nam je ostavio super dojam, smiren, odgovara na sva pitanja koja smo imali, zato smo se i odlucili na Pronatal. Stavili smo 1 da, to nam je zadnja pa sam si nekako poslozila da sam sa Mardesicem pocela i s njim zavrsavam kao dobar znak Kako si ti i bebice?
    Brananis hvala ti, sretno stigli
    Gaga24 ovaj forum je super za sve sto trebas znati o umjetnoj oplodnji, posebice dobiranim jajnim stanicama. Ja bi ti mozda savjetovala da odes na konzulatcije sa doktorom koji bas radi umjetne oplodnje pa da ti malo objasni. Mi nismo ni razmisljali o doniranim kad smo krenuli u cijeli postupak, ali smo dosli do zida i shvatili da nam je to jedina opcija. Isli smo na konzulatcije u Betaplus kod dr. Romane Dmitrovic i ona nam je otvorila oci i podrobnije sve objasnila i preporucila Prag, tako je sve pocelo.
    Na osnovu iskustava od cura na forumu istrazila a klinike u Pragu i svima poslala mail. Prvi su se javili iz Pronatala i tako je sve krenulo. Postupak nas je kostao 5500 eura, dobili smo na kraju 4 dobra embrija. Kod dojiranih nema garancije koliko ce dobrih na kraju ispasti. S obzirom da je nasa donorica imala 6 jajnih stanica, sretni smo da su ispala 4 dobra na kraju a obzirom na sve price koje sam citala. Od dodatnih stvari kod svakog transfera sam uzela embiroglue koji pomaze da embrij bolje primi.
    Svaki novi transfer nas je dosao 750 eura sa embrioglueom. S obzirom da sam imala navrsenih 39 godina kad smo krenuli u to nisam mogla dobiti od hzza refundaciju.
    I ja sam imala los amh, 0,02 i visok Fsh, dijagnoza rana menopauza.
    Nadam se da sam ti pomogla, sretno!

Datum pristupanja
    Mar 2017

Početno

@staples, sretno danas!!!!!

@dina, kako je proslo jučer?

@mausflee, kako si ti?

Meni je danas 10dpt, spremam se na vadenje bete, test nisam radila, pa cemo danas znati, kako bi mausflee rekla kakvo je stanje "in the oven"

Datum pristupanja
    May 2020

Početno

Cure, danas samo brojke Koliko ih je tranferirano, koliko ih je punktirano, kolika je beta?
    Držim fige svima i čekam da se javite!

Datum pristupanja
    Jul 2020

Početno

Stapleeeeesssss neka danas bude mega dobro!!!!!
    Nisam upratila Dinu, javi u kojoj si fazi i kako ide, sretno!
    Tincaaaaa koje uzbudenje, neka bude beta sočna i visoka, saljem veliki zagrljaj i awesome vibes
    Ja sam dobro, imam raznorazne senzacije, sad nemam pojma jel to do clexana ili neceg drugog, jer ga nisqm prije koristila pa nemam pojma. U svakom slucaju mi je drugacije nego zadnji puta, osjecam tezinu u donjem dijelu i jucer me pred jutro tako presjeklo u donjem dijelu da me probudilo. Ko ce ga znati, pokusavam ne razmisljati previse, ali mi ocito ne ide ahhahahah.
    Meni je napisano da betu vadim 18 dan sto mi je nekako predugo jer mi je prosli puta bilo da vadim nakon 14 dana, tako planiram i ovaj puta.

Datum pristupanja
    Jul 2020

Početno

Cure, danas samo brojke Koliko ih je tranferirano, koliko ih je punktirano, kolika je beta?
    Držim fige svima i čekam da se javite!
    Danas je numbers day Kako si Brananis?

Datum pristupanja
    May 2020

Početno

Mausflee, drukčije je dobro 18 dana se i meni čini puno, pa tko bi to izdržao, to bi bila teška igra živaca!
    Pa zapravo sam sasvim dobro, usredotočila sam se na poslove kojima se inače ne bih bavila, pokušavam biti produktivna i zasad mi dobro ide. A sad, da je malo bzvz što se ne mogu puno kretati, jest. No, zasad nema simptoma pa računam da sam sljedeći tjedan slobodna ko ptičica

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •