Evo i mene, cure

Na 12. dan endometrij je 7 mm. Ginekolog (išla sam privat jer je moj na GO) je bio zadovoljan, trolinijski je, kaže da bi bilo dobro da je još mililimetar ili dva više, ali da je ovo dobro. Vidim prema vašim endićima da moj i nije nešto, ali ne znam, nisam zabrinuta, mislim da će još zadebljati. Povećali mi iz klinike Estrofem, od danas ću piti dva puta po dvije tbl Estrofema 2 mg pa u pon ponavljam UZV da vidimo hoće li još trebati povisiti dozu. Nastavljam s ciklom i ananasom.
Punkcija je u srijedu, a putujemo u utorak!

Ovdje ima mnogo novosti, drago mi je to vidjeti, a i nije mi drago što tako mnogo žena ima problema. ☹
Dina i Anna, teško je uočiti postove novih cura jer se ne objavljuju odmah nego trebaju proći potvrdu admina, a sustav ih očito onda baci gore među starije postove (onda kada su i napisani). Dina, Tinca je išla Flixbusom ako se ne varam pa će javiti. Sretno na transferu!
Anna, za Sloveniju, nažalost, ništa ne znam. HZZO u Češkoj pokriva 1000 eura i putne troškove. Da biste dobili to sufinanciranje, trebate tražiti rješenja HZZO-a, odnosno poslati im svoju dokumentaciju i neke obrasce na temelju kojih oni izdaju rješenje i sufinanciraju ako je, po njima, razlog opravdan. Mislim da je najbolje zvati u direkciju HZZO-a i tražiti tu službu, liječenje u inozemstvu, pa vam oni daju sve informacije i o drugim zemljama.
Lovelife, drago mi je da je bar malo prošlo, već je tako lakše. Još malo odmiruj pa će onda i šetnjice

Gregibela, mi smo evo i potvrdu dobili, nadam se da se sada neće zakomplicirati ta situacija na granicama. Kako si ti?
Staples, divan endić! Malo kaskam u tome za tobom, ali u ostalom se i dalje pratimo

Inada, divne vijesti, čestitam od srca tebi, suprugu i maloj Sari. Samo hrabro s dojenjem, držim fige! Hvala na lijepim željama za sve nas.