Stranica 147 od 149 PrviPrvi ... 4797137145146147148149 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 7,301 do 7,350 od 7436

Tema: Potpomognuta u ČEŠKOJ

sljokicaa avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Ovdje mozete pratiti koje su trenutno mjere: https://reopen.europa.eu/en/map/CZE/7001
    Za sad se moze s 1 pcr bez izolacije

Datum pristupanja
    Feb 2020

Početno

Pozdrav! Da li ide koja od vas na postupak u 11.mjesecu?

Datum pristupanja
    Oct 2021

Početno

Pozdrav Dina! idrm ja krajem 11 meseca u Prag... od 16.11 estrofem krecem i Trental 400. Klinika FertyCare

Datum pristupanja
    Oct 2021

Početno

Ako šta trebaš pitati samo reci. Brzo pišem , pa grešim

Datum pristupanja
    Oct 2021

Početno

Mene najvise brine hoce li mi Endometrij zadrbljati dovoljno sa Estrofemom, pri put ga koristim , a inace mi je Endometrij 8 maksimalno.

Datum pristupanja
    Feb 2020

Početno

Effesolori jesi ti cjepljena protiv covida?

Datum pristupanja
    Feb 2020

Početno

Panta sto je s tobom? Nisi se dugo javila?

Datum pristupanja
    Oct 2021

Početno

Ne nisam cijepljena

Datum pristupanja
    Oct 2021

Početno

Niti planiram dokle god mogu da izbegnem. A nije ni moj suprug.

Datum pristupanja
    Oct 2021

Početno

Dina , kada ti ideš u Prag? Koliko imas godina ?

Datum pristupanja
    Feb 2020

Početno

Nadam se da cu ici kao i ti....40+....

Datum pristupanja
    Oct 2021

Početno

Zasto se nadas? Gde vidis problem? Ako ides onda ides, jesi li bila na konsultacije , uplatila deo iznosa, na sta tocno ides?

Datum pristupanja
    Feb 2020

Početno

Kako si puna pozitivne energije..treba mi netko takav...ja sam negativno ocekujem...idem na Fet...imam embrije....nadam se da nece zatvorit granice kao lani...al ja sam se cjepila

Datum pristupanja
    Feb 2020

Početno

K9liko ti godina imas

Datum pristupanja
    Oct 2021

Početno

Nece zatvoriti granice , a i ako zatvore na lecenje te moraju pustiti neka ti klinika samo izda potvru da ides na lecenje i moraju te pustiti pod bilo kojim uslovima , ne brini bices tamo. Imam 34.... idem na donaciju jajnih , i mene samo brine moj endic , koliki tvoj bude ?

Datum pristupanja
    Oct 2021

Početno

Mislim da vise nikada nece zatvoriti granice

Datum pristupanja
    Oct 2021

Početno

Samo se hrani dobrom emergijom.

Datum pristupanja
    Oct 2021

Početno

I bas si me prokuzila , hiperaktivna sam osoba.

Datum pristupanja
    Feb 2020

Početno

Moje endo je bio 8.....a sad cemo vidiit...cekam da dobijem pa startam sa svim tim...fali mi pozitive...

Datum pristupanja
    Oct 2021

Početno

Isto ko moj , samo ja nikad nisam pila Estrofem, ovo je prvi put. Sta te muci zasto si negativna ? Opisi mi ukratko tvoju borbu ? Zanima me kako je sve pocelo i kada?

Datum pristupanja
    Feb 2020

Početno

Ja sam sa Pragom pocela lani. Kod mene se isto radi o donaciji jajnih stanica zbog mojih godina...42...bila sam lani u 8.mjesecu na donaciji i sad planiram opet...da imam 34 bila bi pozitivnija...najvise me brinu godine...nemam puno vremena jos

Datum pristupanja
    Oct 2021

Početno

Zasto nije uspelo? Uspesnost je velika inace sta kazu? Ako je embrij savrsen.... sta moze ici po zlu?

Datum pristupanja
    Oct 2021

Početno

Nemoj da te brinu godine, sa donranim stanicama zene u 50-oj ostaju trudne.

Datum pristupanja
    Oct 2021

Početno

I ja isto cekam da dobijem a trebala bih sutra .

Datum pristupanja
    Feb 2020

Početno

A vidit cemo....vit ce ti sve ok sa endometrijom! Ne brini!

Datum pristupanja
    Oct 2021

Početno

Hvala ti , nadam se..... mozes mi samo reci sta se dogodilo prosli put zasto nije uspelo? Da li je doslo do trudnoce?

Datum pristupanja
    Feb 2020

Početno

Nije uspjelo! Test negativan! A ko zna zasto....

Datum pristupanja
    Oct 2021

Početno

E pa ima da uspe sada i meni i tebi, ima da spojimo energije i sve ce biti dobro, meni treba isto neko zreliji da me smiri i pruzi mi podrsku , u ovome svemu jer generalno ljudi tako zive u neznanju i ne rade nista da dodju dosvojih snova i ciljeva , želim ti da je ovaj put sto posto dobitni jer nema mesta za drugo.

Datum pristupanja
    Oct 2021

Početno

Sama odluka na ovo je velika hrabrost i ti si jedna snazna žena Dina!

Datum pristupanja
    Oct 2021

Početno

Realno je da ako pise da je uspesnost 68 posto.... ne moze da ne uspe sad,❤️

Datum pristupanja
    Oct 2021

Početno

Svu srecu ti zelim i drzim fige ... da nam se posreci!

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Registrirala sam se na forum kako bih iznijela svoje iskustvo i ono što me muči, jer nigdje do sada nisam pročitala nešto slično.

Naime, iza mene je 5 neupsješnih IVF/ICSI postupaka i sada razmišljam o postupku s doniranim jajnim stanicama (godine 39, smanjena zaliha jajnih stanica)

U posljednje dvije godine moji menstrualni bolovi počinju već od sredine ciklusa, odmah nakon ovulacije i traju sve do sljedeće mjesečnice. Popraćeni su tipičnim znakovima PMS-a, pojačan apetit, promjene u probavi, promjene u raspoloženju - pojačana razdražljivost.

Dakle, u vrijeme transfera kod mene već vladaju menstrualni bolovi koji ne prestaju.
    I tada svaki puta imam osjećaj da nije ni počelo, a sve je već osuđeno na propast.

Nalazi su mi u redu, poremećaj krvarenja nemam, mjesečnica dolazi u pravilnim razmacima.
    Moj liječnik se ne obazire previše na to, bitno mu je da je po UZV-u sve uredno.
    Ima li itko sa sličnim iskustvom?

Pročitala sam i da bi to mogao biti predmenstrualni distrofični sindrom, za koji je uobičajena još i pojava psihičkih poteškoća u vidu depresije, no taj simptom nemam.

Na stranu to što je strašno 15 dana u mjesecu biti u PMS-u, izdržavala bih lako i to da me ne brine kakav to utjecaj ima na ishod IVF-a.

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Draga Dina 06, evo me, nisam bila neko vrijeme na stranici. Nadam se da si dobro, u kojoj si fazi sa planovima. Ja sam prije 3 mjeseca promjenila posao i odselila na otok, a sve sam planove u vezi ET-a stavila na pauzu, možda i trajno... Nakon svih dosadašnjih neuspijeha, zahvata, pa korone i financijskih izdataka, naprosto sam ostala bez volje. Želja je još uvijek tu, još su 3E u Češkoj... Dr. mi je na pregledu u listopadu rekla da više nije vidljiv taj endometalni polip koji se bio pojavio u zadnjem postupku prošle godine i da ako mislim da moram krenut opet odmah jer meni su 43. Sumnjam da ću išta narednih mjeseci. Cijepljena sam, pa se ne brinem toliko radi komplikacija od kovida, ali sve ove restrikcije dodatno pojačavaju osjećaj da je time to let go...

Datum pristupanja
    Aug 2020

Početno

Draga Panta 13, ovaj tvoj post djeluje inspirativno na mene. Nisam još skroz odustala i ne mogu obećat da neću ubacit još koji transferčić u svoj život, al skroz sam bliska tvojoj ideji o let go.
    Sva ova napetost , stres koji nam je ova corona još dodatno pojačala, ne mogu to više. Pravi je izazov planirati postupke u Češkoj u ova vremena. Ja se čak nisam ni cjepila, ipak su utjecale one teorije zavjere na mene da cjepivo ne umanji šanse za trudnocu, ha ha kao da već nisu dovoljno umanjene bile i prije. Al eto kad se boriš za nešto što toliko želiš, onda često gubiš razum. I iako još osjetim ubod želje i boli kad vidim žene oko sebe kako olako zatrudnjuju, sve mi se više čini da sam j....prestara za sve ovo.
    Želim se posvetit sebi, putovati, ići na kozmetićke tretmane, kupovat i van akcija. I wan't to break free .
    Što se tebe tiće, iako bi volila da uzmes svoje embrije, eto zato što su tamo, postoje, u potpunosti te razumim i podržavam u svakoj odluci.

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Citiraj Ria976 prvotno napisa Vidi poruku
    Draga Panta 13, ovaj tvoj post djeluje inspirativno na mene. Nisam još skroz odustala i ne mogu obećat da neću ubacit još koji transferčić u svoj život, al skroz sam bliska tvojoj ideji o let go.
    Sva ova napetost , stres koji nam je ova corona još dodatno pojačala, ne mogu to više. Pravi je izazov planirati postupke u Češkoj u ova vremena. Ja se čak nisam ni cjepila, ipak su utjecale one teorije zavjere na mene da cjepivo ne umanji šanse za trudnocu, ha ha kao da već nisu dovoljno umanjene bile i prije. Al eto kad se boriš za nešto što toliko želiš, onda često gubiš razum. I iako još osjetim ubod želje i boli kad vidim žene oko sebe kako olako zatrudnjuju, sve mi se više čini da sam j....prestara za sve ovo.
    Želim se posvetit sebi, putovati, ići na kozmetićke tretmane, kupovat i van akcija. I wan't to break free .
    Što se tebe tiće, iako bi volila da uzmes svoje embrije, eto zato što su tamo, postoje, u potpunosti te razumim i podržavam u svakoj odluci.
    Super si. Mi smo čini mi se na vrlo sličnoj vibraciji.

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj Pago82 prvotno napisa Vidi poruku
    Registrirala sam se na forum kako bih iznijela svoje iskustvo i ono što me muči, jer nigdje do sada nisam pročitala nešto slično.

Naime, iza mene je 5 neupsješnih IVF/ICSI postupaka i sada razmišljam o postupku s doniranim jajnim stanicama (godine 39, smanjena zaliha jajnih stanica)

U posljednje dvije godine moji menstrualni bolovi počinju već od sredine ciklusa, odmah nakon ovulacije i traju sve do sljedeće mjesečnice. Popraćeni su tipičnim znakovima PMS-a, pojačan apetit, promjene u probavi, promjene u raspoloženju - pojačana razdražljivost.

Dakle, u vrijeme transfera kod mene već vladaju menstrualni bolovi koji ne prestaju.
    I tada svaki puta imam osjećaj da nije ni počelo, a sve je već osuđeno na propast.

Nalazi su mi u redu, poremećaj krvarenja nemam, mjesečnica dolazi u pravilnim razmacima.
    Moj liječnik se ne obazire previše na to, bitno mu je da je po UZV-u sve uredno.
    Ima li itko sa sličnim iskustvom?

Pročitala sam i da bi to mogao biti predmenstrualni distrofični sindrom, za koji je uobičajena još i pojava psihičkih poteškoća u vidu depresije, no taj simptom nemam.

Na stranu to što je strašno 15 dana u mjesecu biti u PMS-u, izdržavala bih lako i to da me ne brine kakav to utjecaj ima na ishod IVF-a.
    Draga Pago,
    ne znam dokle ste došli s planiranjem postupka donacije js, no ako već nisi, savjetujem ti da kontaktiraš klinike. Proslijedi im dosadašnje nalaze, te svakako napomeni i ovaj problem koji osjećaš, pa ćeš vidjeti što će reći i savjetovati. Sretno i piši kako napreduješ, a ako ti treba neka info o donaciji js u Pronatalu, tu sam

Datum pristupanja
    Nov 2020

Početno

Pozdrav. Dal ste cijepljeni i s kojim cijepivom? Dal ste imale uspesan transfer nakon to i koje su vam preporuke dale pre transfera oko cijepljenja?

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Draga spiritus, cijepljena sam i nakon toga ljetos bila na transferu. Prije toga sam se naravno konzultirala sa klinikom, oni su rekli da su svakako za cijepljenje i da po njima nema nikakvih kontraindikacija, jedino je trebalo proći barem mjesec dana od cijepljenja do transfera. Uspjelo nije, ali evo ne želim vjerovati da je zbog cjepiva. Cjepivo Pfizer.
    Posljednje uređivanje od sejla : 06.01.2022. at 08:39

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Pozdrav svima

Znam da je zamjenska opcija da se nalazi naprave idući dan, ali možda znate za neki (privatni) laboratorij za test hormona u ZG da radi nedjeljom?

Datum pristupanja
    Aug 2020

Početno

Pozdrav cure, planira li koja ici u drugom ili trecem mjesecu?

Datum pristupanja
    Aug 2020

Početno

Citiraj LiaLia prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima

Znam da je zamjenska opcija da se nalazi naprave idući dan, ali možda znate za neki (privatni) laboratorij za test hormona u ZG da radi nedjeljom?
    Bok! Vidim da ti radili klinika mislim Analiza u Almeria centru. Pitanje je sam jel u nedjelju rade hormone. Zvrcni pa ce ti rec.

Datum pristupanja
    Aug 2020

Početno

Moja poznata ide u Europe ivf u mislim 3 mjesecu. Sad ceka konzultacije za dogovor oko transfera za zadnji peeostali embrij. Cini se da su promijenili lokaciju.

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Citiraj Staples prvotno napisa Vidi poruku
    Bok! Vidim da ti radili klinika mislim Analiza u Almeria centru. Pitanje je sam jel u nedjelju rade hormone. Zvrcni pa ce ti rec.
    Hvala, zvala sam ih, ne rade nedjeljom pretrage krvi.. Izgleda da nitko ne radi, a mislim da će mi 2. DC taman past u nedjelju pa ću zbog toga kasnit s Gonalom jedan dan

Datum pristupanja
    Aug 2020

Početno

Citiraj Staples prvotno napisa Vidi poruku
    Moja poznata ide u Europe ivf u mislim 3 mjesecu. Sad ceka konzultacije za dogovor oko transfera za zadnji peeostali embrij. Cini se da su promijenili lokaciju.
    Ja isto uskoro idem u tu kliniku. Da, sad su na drugoj adresi. Sretno joj bilo, a i svima nama

Datum pristupanja
    Apr 2018

Početno

Molim vas za pomoc,za otprilike 2 tjedna idemo u Prag u PFC,ako nam mozete pomoci oko prijedloga za smjestaj,ako ima netko tko je bio smjesten u apartmanu,ne trazimo nista specijalno samo da je relativno blizu klinike,da je uredno i čisto i koje su cijene po danu....nadamo se da ce nam netko odgovoriti i unaprijed se zahvaljujemo,pozz

Datum pristupanja
    Feb 2022

Početno

Sejla, meni danas preporučili Pronatal. Cijepljena sam. Koliko mi moraju biti stari papa test, onaj Milerov hormon... ostala testiranja koja se najprije provode u svoje doktorice? I moja me ginekologinja uputila u Češku. Čula sam da je tamo neki Hrvat, dr. Tonko Mardešić. Za koliko otprilike naručuju u Češkoj nakon što ih se kontaktira?

Datum pristupanja
    Feb 2022

Početno

Drage moje borilice.Idem u Pfc na donaciju 3 transfer. 41 godina ali imam utisak da nas gledaju kao brojeve. Da nije vas neke stvari nikada ne bih znala .Hvala na svakoj objavi i savetu.

Datum pristupanja
    Feb 2022

Početno

Naime od donacije sam dobila 3 morule .Dva transfra,negativan test.Treci u planu.Oba transfera sa standardnim lekovima.Sada decapeptyl .Da li ste imali tako malo embriona od donatorice?

Datum pristupanja
    Feb 2022

Početno

Pozdrav!!! Suprug u ja se spremamo na donaciju jajne stanice u Češku.Moja dijagnoza je prijevremena menopauza s obzirom na dijagnozu rečeno mi je da bi imala pravo na besplatan postupak preko hzzo-a. Dali ima netko ko je išao preko hzzo-a da mi objasni postupak i dali su im stvarno pokrili kompletno liječenje???

Datum pristupanja
    Aug 2020

Početno

Natalim2,
    Nemam iskustva s doniranim js vec sa doniranim spermijima, ali tri morule se cini kao los rezultat donorice koja bi trebala biti mlada i zdrava. Za Europe ivf znam da dobivaju i po 8 blastocisti od donorica.
    Maris-88,
    U Ceskoj ne placaju kompletno lijecenje nego 1000€ i mislim da jos dodatno putne troskove mozete dobiti. Kompletno lijecenje se pokriva ja mislim u Makedoniji, ali nadam se da ce se javiti netko tko bolje zna od mene.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •