Pokazuje rezultate 1 do 50 od 7436

Tema: Potpomognuta u ČEŠKOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2017

Početno

Meni su dali za pocetak kontracepcije da uskladimo cikluse i onda Decapeptyl 7 dana, Estroferm i poslje uvodimo Prednison..U ovome sam nova pa se jos pokusava skulirati i pohvatati sve. Do sada sam bila u 10 postupaka od kojih je bilo 5 transfera, ali uz hasmito, low responder a ne zaboravimo i godine, odlucili smo se za donaciju..
    Kaji..hvala za info, jesi li ti probala sa tim Embryoglue, ja mislim da cu ga svakako naruciti

kaji avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2017

Početno

Citiraj Ziggy40 prvotno napisa Vidi poruku
    Meni su dali za pocetak kontracepcije da uskladimo cikluse i onda Decapeptyl 7 dana, Estroferm i poslje uvodimo Prednison..U ovome sam nova pa se jos pokusava skulirati i pohvatati sve. Do sada sam bila u 10 postupaka od kojih je bilo 5 transfera, ali uz hasmito, low responder a ne zaboravimo i godine, odlucili smo se za donaciju..
    Kaji..hvala za info, jesi li ti probala sa tim Embryoglue, ja mislim da cu ga svakako naruciti
    Nema na cemu. Drago mi je ako mogu pomoci. Ja sam u zadnjem fet postupku imala prvi put embryoglue i namjeravam iduci put isto. Ovaj put cu probati i akupunturu prije i poslije transfera. Ako budes htjela pitaj u pfc imaju kontakt i naprave ti termin.To mi je moja gyn predlozila. Neznam sta vise nebi napravila samo da nam jednom uspije. I ja sam imala puno punkcija bez transfera i zato smo se odlucili na donaciju i trebala sam vec davno ali eto uvijek sam se nadala da cu ipak moci sa svojim jc.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •