beta 12120...samoooo a bila je 10300...uhhhh mislim da to nije dobro![]()
beta 12120...samoooo a bila je 10300...uhhhh mislim da to nije dobro![]()
Mislim da sada sporije raste..tako da mislim da je to ok..pokusaj naci negdje tablicu kako bete rastu
Vjerujem..znas i sama da nije kod svih uvijek skolski.. a zar nisu imali danas u suncu termin
imali ujutro...a muz nemoze prije 16h...i ovak mu se...ju kaj je isao u prague vec 2 puta ove godine!!privatnici
Ja ti mogu napisati gdje mozes i popodne ako se odlucis javim ti u pp..ali vjerujem da ce sve biti ok
Javi jesi dobila pp..posto sam na mobu pa mi malo zeznuto
Eto ja pocela estrofem danas, blizi se!![]()
Mala88...sretno ❤️
Hvala cure!Antonija,nije fet idemo sa svjezim
![]()
[QUOTE=Mala88;2994200]Hvala cure!Antonija,nije fet idemo sa svjezim
[/QUO
hm...nisam imala svijezi transfer pa nemam pojma...a kad sam bila na stimulirani postupak nije mi bio potreban estrofem...
Heparin jer imam blagu mutaciju, pa su ipak ovaj put dali, a decapeptyl da ti pravo kazem i ne znam.. pretpostavljam s obzirom na sve moje nalaze..ili da mi malo prolongiraju prvu fazu..njega sam obicno dobivala u dugim protokolima stimulacije.
Jesi li ti pila i prednison
Ne znam dali je vec netko od cura imao takvu terapiju da moze bolje objasniti
Mi idemo sa doniranom spermom. U Pragu u Pronatalu smo u avgustu. Nalaze ću raditi sve tamo: nalaze hormona,ultrazvuk,spremiogram (za svaki slucaj), spolne bolesti.
Antonija Mia mi smo u Njemackoj,ovdje čekam minimalo dva mjeseca na pregled,a osiguranje mi ne snosi troskove. Još moram uzeti slobodno da odradim privatno nalaze. Onda mi je lakše odraditi sve kod njih. Marina će mi sledece sedmice poslati uputnice na njemackom da pokusam,ali sumnjam da ću nešto uspjeti.
Nadam se da će tvoja Beta i dalje rasti i da ćeš ubrzo čuti otkucaje srca.
Ko je još u drugoj polovini u Pragu?
Posljednje uređivanje od sos15 : 15.07.2017. at 00:17
Mi dolazimo 15.08.
Možda ostanemo još koji dan nakon konsultacija.
Jedva čekam
Antonija Mia..jesi obavila uzv?
beta je dobro krenula...zasto je krenula nizbrdo?? imam jos 3 mrzlića koje pretrage raditi prije postupka?? jer smatram da sa donacijom js mlade i zdrave zena onda taj poraz nije vezan za mene!!! osim ako je imunoloskog razloga (trombofilije) uhh nemam volje za dalje...prazna sam..sad koliko treba vremena da beta pada?? jer je visoka...
Zao mi he.. e sad sto se tice samog pada bete, to mislim da treba proci do mjesec..ali nisam ti sigurna.. Za trombofiliju moras kod svog doktora gin da ti ispise sve one pretrage. Znam da nema rijeci utjehe, treba proci vrijeme da skupis snage za dalje.
Poštovani,ispričajte me ukoliko bude grešaka tijekom komunikacije,nikad nisam bila na ikakvom portalu,ali silom prilika, tu sam...
Nakon ljeta sam odlučila poći u Prag na umjetnu jer sam dobila savjet da je to najbolja opcija. U Splitu sam bila u bolnici bezuspješno tri puta te jednom kod dr. Poljaka. Već sam se dopisivala sa sestrom Adrianom i doktor je nakon proučavanja nalaza propisao terapiju. Molim Vas, Vaša iskustva, mišljenja. Srljam li...koliko uopće ući u cijeli postupak, s terminologijom također slabo stojim...tkogod da mi se javi,hvala mu...
Antonija Mia,
Šta god da napisem,ne može te utjesiti,ali osjećam potrebu da ti kažem da suosjećam s tobom. Daj si vremena da to prihvatis,a nakon toga ćeš zajedno sa suprugom odlučiti sta i kako dalje.
Suncica0806...dobro dosla i jos brze otisla..u koju bolnicu ides..ides sa svojim js ili idete na donaciju..nazalost kod nas jos uvijek ne rade sve te stvari koje se u pragu rade kao ispitivanje embrija, itd..moram ti priznati i ja sam slaba sa tim i tamo nemam nikakvih iskustva sto se tice samih postupaka sa svojim js..ali koliko sam uspjela vidjeti cure su i vise nego zadovoljne i uspjeha ima. Pitaj sve sto te zanima, meni je puno pomoglo da se uspijem organizirati za 8 mj za Prag a za sve u svojoj glavi
Ziggy, odmah sam se rasplakala na prve tvoje riječi...Idem u Pronatal,za početak bih išla sa svojim jajnim stanicama. Terapiju koju mi je propisao doktor, uzimam li doma pa onda putujem u Prag? Je li to uopće pametno s obzirom na "delikatni teret"koji nosim? Što je s pretragama? Probala bih uštedit pa napravit ondje koliko je moguće?
mene zanima dali je bio zabiljezen slican dogadaj mojemu s doniranom js i da je sljedeci bila uredna trudnoca...to bi trebale znati zene koje prate duze ovaj forum...hvala
Ja sam ti u Pfc..koliko znam, ovdje pratis uzv i pikas se..istovremeno javljas doktorima u Pronatal..koliko znam sto se tice " delikatnog tereta"..nista ti putovanje do tamo ne skodi..u svakom slucaju u stalnom si kontaktu sa njima, ako ev treba terapiju nadopuniti ili bilo sto drugo..sigurno ce ti se javiti i cure koje su to prosle tako da ces sve info uspjeti skupiti
Ja sam ti zadnje pretrage radila preko hzzo..neke su brzo gotove a neke treba do 1 mj cekati..ako imas mogucnost financijsku mozes i privatno.. ali posto moras imati odredenu pauzu mislim da ti se ne isplati trositi novce na to..istina dr Radoncic je jedan od boljih..on ti je u repromedu
[QUOTE=Antonija Mia;2993612]
jel si radila kakve pretrage nakon spontanog? ako jesi onda koje....hvala