Stranica 65 od 149 PrviPrvi ... 1555636465666775115 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,201 do 3,250 od 7436

Tema: Potpomognuta u ČEŠKOJ

Antonija Mia avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

beta 12120...samoooo a bila je 10300...uhhhh mislim da to nije dobro

Datum pristupanja
    Jun 2017

Početno

Mislim da sada sporije raste..tako da mislim da je to ok..pokusaj naci negdje tablicu kako bete rastu

Antonija Mia avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Citiraj Ziggy40 prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da sada sporije raste..tako da mislim da je to ok..pokusaj naci negdje tablicu kako bete rastu
    jesam...ispada da od pocetka do sada ona se dupla svaka 3 dana...nije dobro!! kakje imala onaj dupli skok prije 2 dana?? ma ovo je za izluditi...od transfera do bete je maciji kasalj prema ovome

Datum pristupanja
    Jun 2017

Početno

Vjerujem..znas i sama da nije kod svih uvijek skolski.. a zar nisu imali danas u suncu termin

Antonija Mia avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

imali ujutro...a muz nemoze prije 16h...i ovak mu se...ju kaj je isao u prague vec 2 puta ove godine!!privatnici

Datum pristupanja
    Jun 2017

Početno

Ja ti mogu napisati gdje mozes i popodne ako se odlucis javim ti u pp..ali vjerujem da ce sve biti ok

Antonija Mia avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Ja ti mogu napisati gdje mozes i popodne ako se odlucis javim ti u pp..ali vjerujem da ce sve biti ok
    moze...posalji

Datum pristupanja
    Jun 2017

Početno

Javi jesi dobila pp..posto sam na mobu pa mi malo zeznuto

Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Eto ja pocela estrofem danas, blizi se!

kaji avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2017

Početno

Citiraj Mala88 prvotno napisa Vidi poruku
    Mala sretno

Datum pristupanja
    Jun 2017

Početno

Mala88...sretno ❤️

Antonija Mia avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

poznato veselje...tek onda si svijesna da su dani u pitanju!! mala ti ides na fet? pujpuj neka bude uspjesno

Antonija Mia avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

ziggi i ti sitno brojis...

Datum pristupanja
    Jun 2017

Početno

Citiraj Antonija Mia prvotno napisa Vidi poruku
    ziggi i ti sitno brojis...
    jos 5 dana pilule i onda kad vjestica dode pocinje pikanje...koliko god to pikanje iscrpljujuce i tesko nekad pada, ovaj put se bas veselim

Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Hvala cure! Antonija,nije fet idemo sa svjezim

Antonija Mia avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

jos 5 dana pilule i onda kad vjestica dode pocinje pikanje...koliko god to pikanje iscrpljujuce i tesko nekad pada, ovaj put se bas veselim
    cime se pikaš?

Datum pristupanja
    Jun 2017

Početno

Hvala cure! Antonija,nije fet idemo sa svjezim
    ovo ti je prvi put sa doniraniranom js

Antonija Mia avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

[QUOTE=Mala88;2994200]Hvala cure! Antonija,nije fet idemo sa svjezim [/QUO

hm...nisam imala svijezi transfer pa nemam pojma...a kad sam bila na stimulirani postupak nije mi bio potreban estrofem...

Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

ovo ti je prvi put sa doniraniranom js
    Nije prvi put,vec sam imala svjezi i fet,nadam se treci put uspjesan

Datum pristupanja
    Jun 2017

Početno

zalim ti da ti bude i dobitni

Antonija Mia avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

onda koliko si dobila js ?? znaci opet si platila puni iznos??

Datum pristupanja
    Jun 2017

Početno

cime se pikaš?
    Decapetyl i heparin od 1 dc

Antonija Mia avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

zakaj?mozda i meni taj heparin bio potreban...a decapetyl??

Datum pristupanja
    Jun 2017

Početno

Heparin jer imam blagu mutaciju, pa su ipak ovaj put dali, a decapeptyl da ti pravo kazem i ne znam.. pretpostavljam s obzirom na sve moje nalaze..ili da mi malo prolongiraju prvu fazu..njega sam obicno dobivala u dugim protokolima stimulacije.
    Jesi li ti pila i prednison

Datum pristupanja
    Jun 2017

Početno

Ne znam dali je vec netko od cura imao takvu terapiju da moze bolje objasniti

Antonija Mia avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Heparin jer imam blagu mutaciju, pa su ipak ovaj put dali, a decapeptyl da ti pravo kazem i ne znam.. pretpostavljam s obzirom na sve moje nalaze..ili da mi malo prolongiraju prvu fazu..njega sam obicno dobivala u dugim protokolima stimulacije.
    Jesi li ti pila i prednison
    da imam prednison,aspirin protect,estrofem,utrogestan,folacin i estradot flastere

Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

onda koliko si dobila js ?? znaci opet si platila puni iznos??
    Ja sam tada bila u drugoj klinici,nije pronatal. Imali smo 5 blatociste,od kojih smo 3 iskoristili za ta dva pokusaja. Za zadnje dvije se nismo vracali,odlucili smo promjeniti kliniku,dati sansu drugoj klinici,to jest pronatalu.

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Mi idemo sa doniranom spermom. U Pragu u Pronatalu smo u avgustu. Nalaze ću raditi sve tamo: nalaze hormona,ultrazvuk,spremiogram (za svaki slucaj), spolne bolesti.
    Antonija Mia mi smo u Njemackoj,ovdje čekam minimalo dva mjeseca na pregled,a osiguranje mi ne snosi troskove. Još moram uzeti slobodno da odradim privatno nalaze. Onda mi je lakše odraditi sve kod njih. Marina će mi sledece sedmice poslati uputnice na njemackom da pokusam,ali sumnjam da ću nešto uspjeti.
    Nadam se da će tvoja Beta i dalje rasti i da ćeš ubrzo čuti otkucaje srca.
    Ko je još u drugoj polovini u Pragu?
    Posljednje uređivanje od sos15 : 15.07.2017. at 00:17

Datum pristupanja
    Jun 2017

Početno

Citiraj sos15 prvotno napisa Vidi poruku
    Mi idemo sa doniranom spermom. U Pragu u Pronatalu smo u avgustu. Nalaze ću raditi sve tamo: nalaze hormona,ultrazvuk,spremiogram (za svaki slucaj), spolne bolesti.
    Antonija Mia mi smo u Njemackoj,ovdje čekam minimalo dva mjeseca na pregled,a osiguranje mi ne snosi troskove. Još moram uzeti slobodno da odradim privatno nalaze. Onda mi je lakše odraditi sve kod njih. Marina će mi sledece sedmice poslati uputnice na njemackom da pokusam,ali sumnjam da ću nešto uspjeti.
    Nadam se da će tvoja Beta i dalje rasti i da ćeš ubrzo čuti otkucaje srca.
    Ko je još u drugoj polovini u Pragu?
    Ja sam ti od 6-13.8. u Pragu..idem u Pfc. Ako ces biti negdje u tom terminu javi se pa cemo popiti kavicu

Datum pristupanja
    Jun 2017

Početno

da imam prednison,aspirin protect,estrofem,utrogestan,folacin i estradot flastere
    A zasto su ti estradot flasteri, zar nisu oni kao i estroferm?

Datum pristupanja
    Jun 2017

Početno

Ja sam tada bila u drugoj klinici,nije pronatal. Imali smo 5 blatociste,od kojih smo 3 iskoristili za ta dva pokusaja. Za zadnje dvije se nismo vracali,odlucili smo promjeniti kliniku,dati sansu drugoj klinici,to jest pronatalu.
    koliko sam bila uspjela shvatiti nisi bila zadovoljna sa proslom klinikom...podrzavam zato i da ste promjenili, bitno je povjerenje

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Mi dolazimo 15.08.
    Možda ostanemo još koji dan nakon konsultacija.
    Jedva čekam

Datum pristupanja
    Jun 2017

Početno

Citiraj sos15 prvotno napisa Vidi poruku
    Mi dolazimo 15.08.
    Možda ostanemo još koji dan nakon konsultacija.
    Jedva čekam
    to vjerujem...ja jedva cekam da produ ova 3tjedna do mog polaska

Datum pristupanja
    Jun 2017

Početno

Antonija Mia..jesi obavila uzv?

Antonija Mia avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Antonija Mia..jesi obavila uzv?
    gotovo je sljedi kiretaza

Antonija Mia avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

beta je dobro krenula...zasto je krenula nizbrdo?? imam jos 3 mrzlića koje pretrage raditi prije postupka?? jer smatram da sa donacijom js mlade i zdrave zena onda taj poraz nije vezan za mene!!! osim ako je imunoloskog razloga (trombofilije) uhh nemam volje za dalje...prazna sam..sad koliko treba vremena da beta pada?? jer je visoka...

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

beta je dobro krenula...zasto je krenula nizbrdo?? imam jos 3 mrzlića koje pretrage raditi prije postupka?? jer smatram da sa donacijom js mlade i zdrave zena onda taj poraz nije vezan za mene!!! osim ako je imunoloskog razloga (trombofilije) uhh nemam volje za dalje...prazna sam..sad koliko treba vremena da beta pada?? jer je visoka...
    Malo sam pratila tvoju priču, stvarno mi je žao da na kraju nije dobro, a počelo je lijepo izgledati. Probaj što više faktora na trombofiliju napraviti i ako ima još kakve imunološke pretrage... Grlim i samo hrabro naprijed!

Datum pristupanja
    Jun 2017

Početno

Zao mi he .. e sad sto se tice samog pada bete, to mislim da treba proci do mjesec..ali nisam ti sigurna.. Za trombofiliju moras kod svog doktora gin da ti ispise sve one pretrage. Znam da nema rijeci utjehe, treba proci vrijeme da skupis snage za dalje.

Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Poštovani,ispričajte me ukoliko bude grešaka tijekom komunikacije,nikad nisam bila na ikakvom portalu,ali silom prilika, tu sam...
    Nakon ljeta sam odlučila poći u Prag na umjetnu jer sam dobila savjet da je to najbolja opcija. U Splitu sam bila u bolnici bezuspješno tri puta te jednom kod dr. Poljaka. Već sam se dopisivala sa sestrom Adrianom i doktor je nakon proučavanja nalaza propisao terapiju. Molim Vas, Vaša iskustva, mišljenja. Srljam li...koliko uopće ući u cijeli postupak, s terminologijom također slabo stojim...tkogod da mi se javi,hvala mu...

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Antonija Mia,

Šta god da napisem,ne može te utjesiti,ali osjećam potrebu da ti kažem da suosjećam s tobom. Daj si vremena da to prihvatis,a nakon toga ćeš zajedno sa suprugom odlučiti sta i kako dalje.

Datum pristupanja
    Jun 2017

Početno

Citiraj sunčica0806 prvotno napisa Vidi poruku
    Poštovani,ispričajte me ukoliko bude grešaka tijekom komunikacije,nikad nisam bila na ikakvom portalu,ali silom prilika, tu sam...
    Nakon ljeta sam odlučila poći u Prag na umjetnu jer sam dobila savjet da je to najbolja opcija. U Splitu sam bila u bolnici bezuspješno tri puta te jednom kod dr. Poljaka. Već sam se dopisivala sa sestrom Adrianom i doktor je nakon proučavanja nalaza propisao terapiju. Molim Vas, Vaša iskustva, mišljenja. Srljam li...koliko uopće ući u cijeli postupak, s terminologijom također slabo stojim...tkogod da mi se javi,hvala mu...
    Suncica0806...dobro dosla i jos brze otisla..u koju bolnicu ides..ides sa svojim js ili idete na donaciju..nazalost kod nas jos uvijek ne rade sve te stvari koje se u pragu rade kao ispitivanje embrija, itd..moram ti priznati i ja sam slaba sa tim i tamo nemam nikakvih iskustva sto se tice samih postupaka sa svojim js..ali koliko sam uspjela vidjeti cure su i vise nego zadovoljne i uspjeha ima. Pitaj sve sto te zanima, meni je puno pomoglo da se uspijem organizirati za 8 mj za Prag a za sve u svojoj glavi

Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Ziggy, odmah sam se rasplakala na prve tvoje riječi...Idem u Pronatal,za početak bih išla sa svojim jajnim stanicama. Terapiju koju mi je propisao doktor, uzimam li doma pa onda putujem u Prag? Je li to uopće pametno s obzirom na "delikatni teret"koji nosim ? Što je s pretragama? Probala bih uštedit pa napravit ondje koliko je moguće?

Antonija Mia avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Zao mi he .. e sad sto se tice samog pada bete, to mislim da treba proci do mjesec..ali nisam ti sigurna.. Za trombofiliju moras kod svog doktora gin da ti ispise sve one pretrage. Znam da nema rijeci utjehe, treba proci vrijeme da skupis snage za dalje.
    koliko to traje izmedu narucivanje i rezultate? dali se moze nesto i privatno raditi ako preko hzzo traje cijela vjecnost...cula sam da vezano za nalaze najbolje ici kod dr radoncic ili dr delmesa...

Antonija Mia avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

mene zanima dali je bio zabiljezen slican dogadaj mojemu s doniranom js i da je sljedeci bila uredna trudnoca...to bi trebale znati zene koje prate duze ovaj forum...hvala

Datum pristupanja
    Jun 2017

Početno

Citiraj sunčica0806 prvotno napisa Vidi poruku
    Ziggy, odmah sam se rasplakala na prve tvoje riječi...Idem u Pronatal,za početak bih išla sa svojim jajnim stanicama. Terapiju koju mi je propisao doktor, uzimam li doma pa onda putujem u Prag? Je li to uopće pametno s obzirom na "delikatni teret"koji nosim ? Što je s pretragama? Probala bih uštedit pa napravit ondje koliko je moguće?
    Ja sam ti u Pfc..koliko znam, ovdje pratis uzv i pikas se..istovremeno javljas doktorima u Pronatal..koliko znam sto se tice " delikatnog tereta"..nista ti putovanje do tamo ne skodi..u svakom slucaju u stalnom si kontaktu sa njima, ako ev treba terapiju nadopuniti ili bilo sto drugo..sigurno ce ti se javiti i cure koje su to prosle tako da ces sve info uspjeti skupiti

Datum pristupanja
    Jun 2017

Početno

koliko to traje izmedu narucivanje i rezultate? dali se moze nesto i privatno raditi ako preko hzzo traje cijela vjecnost...cula sam da vezano za nalaze najbolje ici kod dr radoncic ili dr delmesa...
    Ja sam ti zadnje pretrage radila preko hzzo..neke su brzo gotove a neke treba do 1 mj cekati..ako imas mogucnost financijsku mozes i privatno.. ali posto moras imati odredenu pauzu mislim da ti se ne isplati trositi novce na to..istina dr Radoncic je jedan od boljih..on ti je u repromedu

Datum pristupanja
    Jun 2017

Početno

mene zanima dali je bio zabiljezen slican dogadaj mojemu s doniranom js i da je sljedeci bila uredna trudnoca...to bi trebale znati zene koje prate duze ovaj forum...hvala
    Koliko sam citala i pricala sa curama, bilo je slucajeva kao tvojih i onda sljedeci put sve bude ok i dode do uredne trudnoce..draga moja, vjerujem da ti je sada tesko, pusti neka vrijeme ucini svoje skupi snage za dalje...

Antonija Mia avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

[QUOTE=Antonija Mia;2993612]

jel si radila kakve pretrage nakon spontanog? ako jesi onda koje....hvala

Antonija Mia avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

[QUOTE=Antonija Mia;2994813]