Pokazuje rezultate 1 do 50 od 7436

Tema: Potpomognuta u ČEŠKOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

Citiraj sejla prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam bila u Pronatalu Sretno s pretragama, da čim prije obavite i možete u postupak
    Piši nam
    Naravno da ću se javiti možeš li mi samo reći koje si pretrage napravila i gdje ih mogu odraditi ako ti nije problem.
    Puno hvala.

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj Alerim prvotno napisa Vidi poruku
    Naravno da ću se javiti možeš li mi samo reći koje si pretrage napravila i gdje ih mogu odraditi ako ti nije problem.
    Puno hvala.
    Ono što sam ja morala je uzv maternice i sp. hormoni (Vinogradska), krvna grupa i testovi na zarazne bolesti (i muž i ja, Petrova), mužev spermiogram (Petrova). Plus što sam još priložila svoje kardiološke i endokrinološke nalaze (Vinogradska), jer su povezani s mojom dijagnozom.
    Najbolje je da kontaktiraš Mirnu u pfc-u i neka ti u mailu pošalje popis svih pretraga koje trebate ti i muž obaviti, jer se ipak razlikuje od dijagnoze do dijagnoze, ja sam bila na donaciji js (iako je ovo što sam napisala osnova, ovo svatko treba).

Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

Citiraj sejla prvotno napisa Vidi poruku
    Ono što sam ja morala je uzv maternice i sp. hormoni (Vinogradska), krvna grupa i testovi na zarazne bolesti (i muž i ja, Petrova), mužev spermiogram (Petrova). Plus što sam još priložila svoje kardiološke i endokrinološke nalaze (Vinogradska), jer su povezani s mojom dijagnozom.
    Najbolje je da kontaktiraš Mirnu u pfc-u i neka ti u mailu pošalje popis svih pretraga koje trebate ti i muž obaviti, jer se ipak razlikuje od dijagnoze do dijagnoze, ja sam bila na donaciji js (iako je ovo što sam napisala osnova, ovo svatko treba).
    Hvala na pomoći.

Pozdrav

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •