Citiraj Anita1987 prvotno napisa Vidi poruku
Draga Rominka hvala na odgovoru i sve najbolje u Novoj Ne moram ni napisati sto ti najviše zelim, kao i svima na forumu....
Sad cu ispasti glupa ali moram pitati...Sto bi značilo "Kult nje voljan pokusati u prirodnom ciklusu pa mi je i to jos jedan kamen spoticanja. " Inace, s njim sam razgovarala na hrvatskom pa ne vidim jezicnu barijeru.
Takoder me zanima ide li netko ili je isao preko HZZO-a? Ja sam naivno mislila da bi mogli sada krenuti u postupak, a da bi eventualnu pomoc od HZZO-a mogli naknadno iskoristiti međutim nista od toga....Prvo brdo papirologije pa cekanje na rješenje i onda tek u postupak...Vjerovatno će nam to odgoditi postupak za 3-4 mjeseca, u najboljem slucaju....
H
Anita, nema glupih pitanja - samo ti pitaj, zato i jesmo tu. On bi išao u FET sa estrofemom, dok bih ja željela pokušati u prirodnom ciklusu s obzirom da nemam problema s ovulacijom i zadebljanjem endometrija. Hormoni na moj organizam vrlo brzo ostavljaju trag i šokiraju mi tijelo i nekako mi se čini da to nije idealna situacija za transfer.