-
Nisam nikad radila taj ASET transfer. Nije mi nitko ni ponudio. Meni je moj dr.objasnio da u postupku koji se priprema pod lijekovima, estrofem, utrogestan u biti nema veze naš ciklus jer oni stvaraju umjetni ciklus i kad uključe utrogestan onda endometrij nakon 5 dana treba bit receptivan za blastociste. Ja bi htjela pokušat transfer u prirodnom ciklusu jer nisam nikad tako provala a imam ovulacije. Ali bojim se da bi mi bilo teško to uskladit jer ne putujemo autom.
Tkđ.zanima me kakve su vam mjesečnice nakon neuspjelih postupaka, naročito fet-a. Ja imam jako oskudne menstruacije al ovaj put sam nakon postupka tako malo krvarila da se pitam je li to normalno?? Trajalo je doslovce 1 dan i sutra još malo i gotovo.
Ja sam vam prošla sve 3 klinike i sve skupa ne mogu rec je itko bio neljubazan prema meni. Smatram da nisam prezahtjevan pacijent jer ne pilim sa pitanjima, nego istražujem sama.
Ali da nisam očekivala više interesa sa njihove strane, prema nama kao pacijentima, jesam.
I naš život je na čekanju od kad se bavim postupcima. Kupujem samo najnužnije. Ne putujem. Ne uređujem kuću iako vapi za time. Maštam o dobitku na loto da riješi sve moje financijske probleme. Sve bi ovo bilo puno lakše da imam sa strane 100 000 € samo za ovo.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma