Citiraj Ria976 prvotno napisa Vidi poruku
Cure htjela bi cut Vaše mišljenje o mojoj situaciji.
Pripremam se za fet, terapija je kao i uvijek do sad 3x1 tbl.estrofema 2mg i clexane 0.4. 10.dan ciklusa endomertij je bio 7 mm debeo. Danas sam opet bila na uzv i sad je 9mm. I sve je to ok da nisam sinoc imala malo krverenje, ništa obilno ali prava krv, koje je jutros još malo bilo, pretpostavljam ostatak koji sinoć nije iscurio. Nakon toga ništa. Na pregledu je sve izgledalo dobro, nije bilo krvi u rodnici.
Doktor u Pragu misli da možemo planirat transfer i zakazao mi ga je 01.06. U slučaju ponovnog krvarenja, prekinut ćemo postupak.
Al ja sam sad na iglama, bojim se, jer mi se to nikad prije nije dogodilo. Da li je neka od Vas imala nešto ovako? U dilemi sam, strah me kupit karte za putovanje, da ne govorim o testiranju za nas dvoje. A najviše me strah da ne upropastim embrije.
Ria 976, osobno, da sam u mogućnosti, išla bih na sve ili ništa. Blago ti se. Ja cijepljena, čekam drugu dozu, nakon toga min. 2 mjeseca pauze. Ne znam ima li ijedna da se nakon cijepljenja planira uputit na FET.
Trenutno mi se Češka čini kao dalek san...