-
Biskvit crnac za 1. rodjendan
mame, znate li mozda koje bih brasno i kakao mogla staviti za izradu biskvita? malena je ok s glutenom pa pretpostavljam da je obicno brasno ok, ali kakao me zbunjuje posto cokoladu ne jede jos.. mozda neki organic? hvala!
-
Ja sam svojima napravila male torte od griza s voćem i lijepo ukrasila i tu su razmrljale i jele, a za ostale pravu čokoladnu sa ticinom i dala sam im malo za probu. Mladja je bas htjela, a starija je za prvi rodjendan tek liznula čokoladnu i malo griz torte. Ni moje ne jedu slatko(šećer), niti kakao, pa niti čokoladu, ali za taj dan od mrvice nisam brinula da ce im nesto biti.
-
Osoblje foruma
evo ti recept za tortu (ima i cijeli topic)
ti prilagodi svome djetetu
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
-
E to je takva torta!
Ja sam radila "slatku" varijantu i sa grizom, šljiva domaća slatka prefina i u to griz i jabuka sa malo grozdica, slagala sam šljiva, jabuka, šljiva jer moja curka obožava šljive, a uz to i teško kaka, a ukrasila sam sa ABC sirom sa spricom za šlag. Tata i ja smo dovršili, sto curka nije mogla.:D
-
Hvala cure!! Apricot, citala sam bas cijeli topic o toj torti, prekrasna je!!! Rado bih ju radila, ali zbog pomanjkanja odredjenih mogucnosti odlucila sam se za ovaj biskvit (ili ce bit petite od pira) s pudingom kuhanim u kompotu od jabuka, a drugi cu sloj obojati malinama.. hehe, bit ce to ok, ionako sam poprilicno sigurna da nece htjet mastit i mljackat (u ustima!!) tortu..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma