Stranica 14 od 70 PrviPrvi ... 412131415162464 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 651 do 700 od 3542

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Pa ne znam..mislila sam da ima veze jedno s drugim..sve je to blizu..

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Betaplus objavila statistiku, tj.prvi dio. Drago mi da i oni objave stopu poroda, a ne samo uspješnost postupaka

http://betaplus.hr/arhiva-vijesti/18...baby-rate.html

Varnica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Da li je netko išao u Betu plus kod prof. Vlaisavljevića na konzultacije ili postupak?

Romeo85 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Pozdrav cure, za dva dana MM i ja idemo na konzultacije i prvi pregled kod dr.Lučingera..... Nestrpljiva sam i ne mogu dočekati da saznam sve što me zanima...Može li mi netko reći, ako je netko bio nedavno kod njega.??..Radi li on sve ostale pretrage, kao hsg, spolne hormone itd. ili ćemo to morati obaviti negdje drugdje pa njemu samo donijeti nalaze....????

Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Isla sam kod prof. Vlaisavljevica na konsultacije. Divan covjek kao i svi zaposleni u Beti+, samo rijeci pohvale imam za njih.
    U cetvrtak sam kod profesora na ultrazvuku i dogovoru za inseminaciju

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj Romeo85 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav cure, za dva dana MM i ja idemo na konzultacije i prvi pregled kod dr.Lučingera..... Nestrpljiva sam i ne mogu dočekati da saznam sve što me zanima...Može li mi netko reći, ako je netko bio nedavno kod njega.??..Radi li on sve ostale pretrage, kao hsg, spolne hormone itd. ili ćemo to morati obaviti negdje drugdje pa njemu samo donijeti nalaze....????

Sve obavljate drugdje, osim spermiograma (a i to mozete drugdje na uputnicu).
    On ce vam reci sto trebate...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Romeo85 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Hvala...
    Mi bi obavljali sve privatno, jer nam se neda cekati na red u bolnici..
    Jel mi mozete preporuciti gdje obaviti ostale pretrage?

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Romeo85, bude vam dr.rekao i napisao koje pretrage sve trebate vaditi. Ima par priv.labosa u ZG kao npr. Lab.Breyer, Poliklinika Sunce, itd.
    Sretno!

Romeo85 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Hvala... Sve smo danas saznali... Ah ta moja nestrpljivost

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Bog cure! Ja sam nova, imam 42 g, nemam djece.Nazalost, dugo sam bila solo i lani sam upoznala muza..tako da smo uskoro pokusali ici na dijete, ali nije islo.isli na pretrage i: meni su hormoni jadni amh2,7. Njemu spermiogram uredan.bila sam kod dr. Kasuma na 2 klomifenska ciklusa, reagirala dobro, ali nista od oplodnje. Rekao je da idemo odmah na ivf.ja postupak placam 15500 kn, rekla mi je sestra.mislila sam ici i privatno kod Lucingera na konzultacije i ev. SVe, sto vi savjetujete? Da ostanem u Petrovoj ili idem privatno? U mojoj familiji ima nekoliko slucajeva kasne trudnoce, eh da sam barem napravila pretrage ranije, al nisam...nisam imala partnera, a sad sam uzasno tuzna jer sam mozda ipak zakasnila za majcinstvo.tek stigla, a vec kuknjava zesca! Pozdrav drage cure.

Osoblje foruma amazonka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Polina, dobrodošla na forum. Ako već nisi, odi na konzultacije kod privatnika, i svakako bih kod privatnika na tvom mjestu, na kraju i išla u postupak. Kad već moraš plaćati,plaćaj onda ako ništa drugo bolji tretman i prije svega individualan pristup pacijentu.
    Uvjeti u hrvatskim bolnicama nisu bog zna što, dapače, sve su više ispod prosjeka, na žalost.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

potpis na amazonku
    kad vec placas, onda nema smisla ostajati u Petrovoj
    u privatnim klinikama ces sigurno za te novce dobiti bolju skrb

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Hvala Ginger i amazonka.ici cu kod dr.l pa cu vidjeti sto on kaze. U pravu ste, kad placam, barem da me tretiraju najbolje sto se moze.

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Polina,
    ja bih svakako išla ka privatnim liječnima.

Sretno.

Radi čega ste u Petrovoj išli na postupke sa klomifenom? Zašto nisu dali punu stimulaciju jer si svakako imala pravo na liječenje do napunjene 42. godine.

Ne gubi nadu u roditeljstvo. Ako ne uspijete imati djecu u postupku sa tvojim jajnim stanicama, ima i drugih načina za ostvarivanje roditeljstva (budući da smo na mpo pdoforumu spomentut ću donaciju jajne stanice)

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Inesz, dr.je tako rekao, pila sam klomifene, nadala sam se da ce lh trakice pokazati tu drugu crticu ali nisu.nije me pratio uzv, samo jednom sam bila 10 dc i rekao je da sam super reagirala, da pratim ovulaciju, ali nazalost ja je nisam uhvatila i ako je bilo.rekao je da idem na ivf sto prije ali ionako moram placati pa je bolje da idem privatno. Sad u pon krecem na novi posao, ne znam kako cu sve izdrzati, nadam se da hocu.trenutno sam nezaposlena ali kratko, od 1.1. Tako da mi je i to jos na glavi. Muz radi i nekako cemo se stisnuti. Nadam se jos uvijek da cemo uspjeti.o dpniranim js jos nisam razmisljala..

Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

potpisujem iznad rečeno

svakako odi na konzultacije, i to po mogućnosti kod više privatnika pa vidjeti tko će ti bolje "sjesti"

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

I svakako biraj privatnika koji ima bolji lab i biologa.

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Cure hvala na savjetima, idem u ivf na razgovor pa brzo dalje.

Zima77 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Bok zenice zanima me dali je netko u postupku u ivf centru ,da li je gužva i koliko se čeka mi bi probali još jednom,,,

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

I mene to zanima...
    Je da još cicamo i da nema vještice, ali svejedno. Barem da čujemo što kaže naš čarobnjak...

Romeo85 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Mi jos nismo u postupku, ali cemo biti ako ne popravimo spermiogram, nama je dr preporucio ICSI, sokirali smo se, nismo mislili da smo slucaj za taj postupak...
    Za prvi pregled smo cekali 10 dana.

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Mi smo u postupku trenutno..
    Guzva je kao i uvijek, ali brzo to ide

Romeo85 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Bubimitka81 sretno, nek urodi plodom...

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

vidim da su neke neše privatne klinike na svojim web stranicama objavili statistiku vezanu uz mpo postupke.

na donjem linku je primjer na koji način neovisno tijelo koje prati mpo (HEFA) u Ujedinjenom Kraljevstvu izvještava o uspješnosti mpo postupka u klinikama.
    klinika Assisted Conception Unit, King's College Hospital London, podaci za žene svih godina, postupci sa vlastitim stanicama, svježi transfer. ova klinika u Londonu porovodi oko 550 navedenih postupaka godišnje....

vrlo poučno je, pogledajte

http://guide.hfea.gov.uk/guide/Close...sCancellations

.... a onda se možemo zapitati gdje su izvještaji o uspješnosti hrvatskih klinika, tj. kako izgledaju oni izvještaji koji su nam dopstupni na webu

s_iva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Hmmm statistike..........
    A tko ti garantira da su to točni podaci? Gdje ih možeš provjeriti?
    Ja u te podatke uopće ne vjerujem!

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Iva, kojim podacima ne vjeruješ? Onima koje klinike u UK prosljeđuju središnjem regulatorom tijelu za humanu embriologiju i oplodnju (HEFA), ili statistikama koje na svojim web stranicama objavljuju naše privatne klinike?

s_iva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ne vjerujem nikakvim statističkim podacima u HR.

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Pa, to sam i ja htjela napisati gledajući oskudne podatke o postupcima i njihovoj uspješnosti na web stranicama naših privatnih klinika. Prvi dojam takvih nepotpunih podataka je da služe za marketinške svrhe.
    Javne bolnice niti ne objavljuju statistiku na webu.

s_iva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Inesz, slažem se sa tobom.
    Nikada ne bih odabrala kliniku prema njihovim objavljenim podacima, već po tome je li mi je dr "sjeo", prema biologu, iskustvima poznanika i sl.

Samo da nadodam da sam bila u Škvorcu na konzultacijama jer imaju postupke preko HZZO-a (ali ih trenutno ne rade jer imaju nekakve radove u labu, a ugovor je do 31.3. i ne znaju da li će biti produžen). Uglavnom, doktor je pristupačan, konzultacije dosta traju, sve super. Kaže da imaju neku novu mladu biologicu i da je zadovoljan sa njom.
    Zna li netko nešto o njoj, koliko je iskisna, rezultati?
    Zar ne bi trebao imati 2 biologa?

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Cure pa zar u skvorcu neradi dr. R i njegov embriolog ili sam ja to nesto pobrkala!!???

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Citiraj LaraLana prvotno napisa Vidi poruku
    Cure pa zar u skvorcu neradi dr. R i njegov embriolog ili sam ja to nesto pobrkala!!???
    Dr.Radončić radi u Polikliniki Vili. Konzultacije ima u prostorijama poliklinike Vili, a za postupke koristi prostor poliklinike Škvorc.

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Radi, ali ne radi preko HZZO-a. Odnosno u laboratoriju kod Škvorca svojim pacijenticama vrši punkcije i transfere.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Posto krecemo ponovo u postupak takodjer smo se poveselili dr.R u skvorcu ali se razocarali da nije on ukljucen u hzzo postupke. A transfere i punkcije pocinju se tamo obavljat oko 10.03 zbog preuredjenja.

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Njuskalica, da li mozda znas da li dr.R za postupke koristi trenutno drugi prosotor?

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Koliko ja znam ne. Ako se u međuvremenu nije nešto promijenilo.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Konzultacije i folikumetriju obavlja i obavljat ce u viliju.a ostalo u skvorcu.ujutro cu bit kod njega pa cu znat i detalje gdje sta i kako.

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Zna li tko da li kod Škvorca uopće više ima postupke na teret HZZO-a?

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Produzen je ugovor s hzzo do 31.03.2015....tako pise na njihovoj internet stranici http://www.poliklinika-skvorc.hr/
    Posljednje uređivanje od Bananka : 17.02.2015. at 06:49

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Bila sam par puta kod dr. R i mogu samo reci zaista jedan divan covjek. Da sam svoj postupak mogla obaviti u hr moj izbor bi bio on.
    Cini mi se da je tad prestao bio sa radom u Beti a kasnije sam cula ovo za Skvorc al nisam bila ziher pa sam zato pitala jer znam da u Vilija nemoze raditi punkcije.

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Drago mi je da je poliklinika Škvorc objavila statistiku postupaka preko Hzzo-a za 2014.god.

http://www.poliklinika-skvorc.hr/ind.../najea-pitanja

Ima li netko tko je trenutno u postupku kod Podobnika? Na njihovim stanicama ne mogu pronaći mpo cjenik

s_iva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Prema ovim njihovim statistikama bolji uspjeh imaju starije žene. Hm.....
    Blago meni, približavam se najplodnijim godinama!!!!

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

vidim za polikliniku Š...

postotak trudnoća su računali prema broju transfera a ne prema započetim ciklusima.
    svatko od nas može izračunati za koliko će se uspješnost postupka samnjiti ako se postotak trudnoća izračuna po započetom ciklusu.

nije fer na taj način prikazivanja prividno povećavati postotak uspješnosti jer računa se svaki početi postupak, ne samo onaj u kojem je došlo do tranfera.

a nigdje nema ni napomene da se brojke o uspješnosi moraju uzeti sa rezervom jer se radi o ukupno malom broju odrađenih postupaka u svim dobnim skupinama i da rezultat uspješnosti nije u potpunosti statistički značajan.

evo npr., stimuliranih kod žena starijih od 41 godinu bilo je 9, od toga 8 transfera i 4 trudnoće, pa je uspješnost za žene starije od 41 godinu iznosi prema tim i tako računatim podacima cijeloh 50%.

cilj liječenja neplodnosti nije ostvarivanje trudnoće, cilj je živorođeno dijete. kad će statistike o koje će prikazati broj kliničkih trudnoća i broj trudnoća koje su završile živorođenom djecom?
    u ove statistike kod poliklinike Š. uračunate su čak i bikemijske trudnoće, dakle one koje se nisu mogle dokazati ultrazvučnim pregledom!

kao žena starija od 40 godina, pitaal bih koliko je kliničkih trudnoća/živorođene djece iz postupaka za 2014. godinu kod žena starijih od 41 godinu?

imam samo jedan komentar za sve koji su objavili svoje statistike i one koji nisu: neplodni parovi nisu budale!
    Posljednje uređivanje od Inesz : 18.02.2015. at 08:34

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Ja sam jedna od onih stimuliranih iznad 41.g,s uspješnim transferom i uspješne početne trudnoće do negdje 7-8 tt.,i nisam dogurala do sretno živorođenog djeteta...ali to je već drugi par rukava.
    Uglavnom,ja sam zaista i prezadovoljna njihovom klinikom,pristupom,i svime što nudi jedan privatnik(naravno,to mu je i u cilju,zar ne),bez obzira što sam ja htjela iskoristiti postupak preko hzzo-a,pristup je isti i da nisam.
    Od samog početnog upita i maila prošlo je-ujutro mail(srijeda),navečer iza 20.h,poziv dr.Škvorca,dogovor za konzultacije za dva dana(petak).
    Same konzultacije trajale su sat vremena,dr.je na papiru crtao reproduktivne organe,i objašnjavao-što,kad,kako i zašto.
    Kako sam bila u fazi ciklusa kad je trebalo odlučiti,da li ići na jedan prirodni ivf,ili čekati sljedeći stimulirani-odluka,ajmo probat,niš nas ne košta(osim puta,naravno),ali odlučili smo riskirati bez obzira to što je mm taj dan kad je trebala bit po nekim proračunima ovulacija bio odsutan,i pomaknuli smo je za jedan dan,ja sam htjela ići na sve ili ništa-a dr.je rekao,nisam siguran,možda će biti kasno,ali ako vi želite idemo...Naravno dr.je bio u pravu,jedan dan je odigralo veliku ulogu..ali što je tu je,kriva sam ja..nije mi računao taj postupak,uputnica mi je vrijedila za stimulaciju,platila sam samo štopericu(i naravno prvi pregled)
    Stimulacija je bila pun pogodak,mogli smo se dogovarati da ne izostajemo s posla radi dolaska na fm,tako da smo za samobor išli u popodnevnim satima,a i inače su mi pregledi padali za vrijeme vikenda,kao i sama punkcija u nedjelju,što je jako pohvalno za njih da rade i vikednom,po dogovoru.
    Platila sam anesteziju,1000 kn,jer sam imala 10 fol.,sve je prošlo super,odležala s jednom curom koja je bila na transferu,jedno pola sata,razgovarala s biologicom,mlada je,ali jako draga i mislim da zna svoj posao a zove se Sonja-dan nakon punkcije,zvala sam je sa strahom da vidim koliko se i da li išta oplodilo(imala sam 8 js)...kaže meni ona-imate tulum u labu,sve su se oplodile i lijepo se razvijaju..zvat ću vas sutra,da vidmo kad će transfer.Sutra stanje nepromijenjeno,sve i dalje napreduju,i kaže,imate ih dosta,lijepo se dijele,čekat ćemo 5 dan,i tad će bit tr.,ne trebate ivše zvati.Ali,zvala sam je i htjela znati napredak,tlačila ženu sa sto pitanja,ona bila strpljiva i draga.Na dan tr.razgovarala s nama,o mogućnostima smrzlića(jedan odličan,a za drugi će čekati još jedan dan,jer je u stanju morule),vraćanju dvije odlične bl.od kojih jedna samo što se nije puknula..
    Drugi me je dan osobno zvala,i rekla je -dva eskimića.
    Kad sam im javila za pozitivnu betu,dr.je bio na god,razgovarala sam s njom,žena samo što nije od sreće plakala sa mnom..
    I bez obzira na daljni tijek događanja,bila sam na prvom pregledu kod njih...i javljala im na/nenapredak trudnoće,osobno su me zvali i raspitivali se,i mislim da s moje strane zaslužuju svaku pohvalu..i planiram i daljne postupke,kod njih..prvo slijede smrzlići,a onda ćemo vidjeti.

Uglavnom,to je moje mišljenje za polikliniku Škvorc,ne moraju se svi složiti s njime.

p.s sorry na dugom postu.

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    vidim za polikliniku Š...

postotak trudnoća su računali prema broju transfera a ne prema započetim ciklusima.
    svatko od nas može izračunati za koliko će se uspješnost postupka samnjiti ako se postotak trudnoća izračuna po započetom ciklusu.

nije fer na taj način prikazivanja prividno povećavati postotak uspješnosti jer računa se svaki početi postupak, ne samo onaj u kojem je došlo do tranfera.

a nigdje nema ni napomene da se brojke o uspješnosi moraju uzeti sa rezervom jer se radi o ukupno malom broju odrađenih postupaka u svim dobnim skupinama i da rezultat uspješnosti nije u potpunosti statistički značajan.

evo npr., stimuliranih kod žena starijih od 41 godinu bilo je 9, od toga 8 transfera i 4 trudnoće, pa je uspješnost za žene starije od 41 godinu iznosi prema tim i tako računatim podacima cijeloh 50%.

cilj liječenja neplodnosti nije ostvarivanje trudnoće, cilj je živorođeno dijete. kad će statistike o koje će prikazati broj kliničkih trudnoća i broj trudnoća koje su završile živorođenom djecom?
    u ove statistike kod poliklinike Š. uračunate su čak i bikemijske trudnoće, dakle one koje se nisu mogle dokazati ultrazvučnim pregledom!

kao žena starija od 40 godina, pitaal bih koliko je kliničkih trudnoća/živorođene djece iz postupaka za 2014. godinu kod žena starijih od 41 godinu?

imam samo jedan komentar za sve koji su objavili svoje statistike i one koji nisu: neplodni parovi nisu budale!

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ima li netko svježe informacije hoće li Škvorcu produljiti ugovor i iza 31.3.2015.?
    Posljednje uređivanje od orange80 : 18.02.2015. at 14:59

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Pozdrav svima, imam pitanje za žene koje idu kod Lučingera, ako mi možete reći otprilike kako sad izgleda postupak kod njega? Gdje se nabavljaju lijekovi i tko daje injekcije npr. štopericu?
    Hvala

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Mimi ja jucer bila na prvom pregledu i konzultacijama, ne znam nista.imam 42 g i pokusat cu sve sto dr.kaze.zelim ti sretan ishod!

s_iva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Mimi, ja ljekove sama kupujem u jednoj ljekarni u kojoj je dr L dogovorio popust, on će te uputiti. U toj istoj sam kupovala i kad je bio u starom prostoru.
    Štopericu mi mm daje, dr će ti objasniti kako, jer ide u mišić. Ostali ljekovi uglavnom u trbuh, tako da to sama.
    Pretpostavljam da si i ti sama daješ ljekove, budući da iz potpisa vidim da već imaš iskustva u ivf-u.

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj mimi81 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima, imam pitanje za žene koje idu kod Lučingera, ako mi možete reći otprilike kako sad izgleda postupak kod njega? Gdje se nabavljaju lijekovi i tko daje injekcije npr. štopericu?

Hvala

Lijekove dobijes kod njega, a stopericu si dajes sama.

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Hvala cure! Lijekove sam si davala sama, potkožno mi nije problem ali ove intramuskularno nisam, uvijek sam išla u bolnicu da mi sestra da.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ako se dobro sjecam, ja sam i stopericu dobila u trbuh, tj.potkozno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •