sara79, slažem se da samo od ljubaznosti nema ništa, ali pošto si zvala sve klinike od HR do Belgije zanima me da li je koja bila neljubazna prema tebi. Baš zbog ovakvih reakcija sam pokušala u postu taj dio odvojiti od tehničkog dijela, ali izgleda bezuspješno.
Što se tiće toga kako se radi ICSI evo jednog videa, utroši 4 minute vremena i pogledaj ga od 17:00 do 21:00 da vidiš statistiku razvoja do stadija blastociste sa 10 zrelih ispunktiranih jajnih stanica.
https://www.youtube.com/watch?v=Vp3GYuqn2eM
Moj FSH je 4 pa ne znam kako si shvatila iz mog posta da govorim o visokom FSH-u kao razlogu odbijanja?
Tri puta je pukao folikul u prirodnom ciklusu, ne znaš razloge, ali koristiš isključivu riječ kao "nedopustivo"? Ja imam sve u potpisu jer mi je u početku bilo jako teško učiti i skupljati informacije za moju dijagnozu i želim time što više pomoći nekome tko će doći iza mene da ne radi iste greške, ali definitivno nije ovdje da bi me netko žalio pa ako imaš neke konkretne prijedloge za mene u smislu stimulacije, prijedloga doktora (kad si već sigurna da sam kod krivog) ili nešto slično bila bih zahvalna da mi navedeš, argumentiraš i potkrijepiš kojom brojkom najbolje što znaš jer, kako ti to kažeš, ja od tvoga "žao mi je" nemam ništa.

Odgovori s citatom
Antibiotik pomaže spermićima i mm je u dva postupka dobio makromicin prije punkcije da bi poboljšali spermiogram. Isto tri tablete ko i sumamed. Ovo s praznim jajnim stanicama ne vjerujem. Vjerojatnije je da su bile nezrele i ostale priljepljene za stjenku folikula. Kakvu štopericu si dobila? Moja jedna je bila ispunktirana sa 10000 Brevactida.

8-4-2