Stranica 30 od 71 PrviPrvi ... 20282930313240 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,451 do 1,500 od 3542

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Pozdrav cure, prvi put sam ovdje, a bila sam na konzultacijama kod dr Škvorc za mpo Preko HZZO.

Trenutno obavljam pretrage na koje me je uputio, uskoro sve gotovo pa mu se javljam za dalje.

Čujemo se i u međuvremenu, najviše zbog produžetka Ugovora što je super, a popričamo i o nalazima koje radim preko socijalnog - posvećen je 100% pa krećemo za odličnim prvim dojmom i povjerenjem nadajući se najboljem.

Da li je netko morao raditi hsg prije postupka i da li je obavezan ako se radi ivf?

Hvala unaprijed i sretno svima!

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Pozdrav glow, hsg ti ne treba ako ideš ravno na ivf. Sretno!

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam, meni je ona super sjela, i nakon 3 godine smo još u super odnosu

Sve podatke o uspješnosti Betaplusa imaš na njihovom webu. Ako te još što zanima, dodatno pitaj
    Sve kao i kod Vrci

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Moe, jel planiras sto opet tamo?

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Moe, jel planiras sto opet tamo?
    inbox

MB21 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Citiraj glow prvotno napisa Vidi poruku
    Nina hvala puno na odgovoru!

Ja sam bila na konzultacijama kod dr Škvorc i imam samo riječi hvale.

Dao mi brdo pretraga koje je pojasnio i sad finaliziram pa ću mu se javiti.

Držim ti fige i sretno!!

Ti pretpostavljam ideš preko HZZO koji im je produljen i nakon 31.3. Da li se javljaju neki dodatni troškovi u odnosu na VV na kojem si bila - kada dođeš kod Škvorca s nalazima??.. Za lijekove, anesteziju i sl?..

Puno bi mi značio odgovor, hvala unaprijed!!

kada doneseš D1 uputnicu tada ne plaćaš više ništa osim anestezije koja je 1.000,00 kn

Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Citiraj tanatana prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav glow, hsg ti ne treba ako ideš ravno na ivf. Sretno!
    hvala tana, ivf je ono što priželjkujem, odmah obzirom na godine. A vidjet ćemo što će dr reći, uskoro se vidimo sa svim nalazima.

Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Puno hvala MB.

Jel se D1 odmah donosi? Nije mi ju propisao još, ali idući tj idem kod soc gin po PAPU pa da ih odmah pitam kad ću već čekati red?

Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Bok cure,

da li netko zna može li se planirati postupak ako su prikupljni svi nalazi do 1.dc i koji su uredni, a spermiogram nalazi stižu na 8. dan?.. ili se kreće kad su svi nalazi gotovi do 1.dc?

Za spermiogram i bakt nalaz ejakulata nas danas naručili tek za mjesec dana pa se pitam kad ću na red?!..

niki78 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Cure, koje ste uzimale Elonvu, da li ste još dobile i dodatno gonal ili menopur? Ako da, koji dan se dobije onda neki od tih ljekova? 8dc?
    Posljednje uređivanje od niki78 : 09.04.2016. at 10:24

niki78 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Bok cure,

da li netko zna može li se planirati postupak ako su prikupljni svi nalazi do 1.dc i koji su uredni, a spermiogram nalazi stižu na 8. dan?.. ili se kreće kad su svi nalazi gotovi do 1.dc?

Za spermiogram i bakt nalaz ejakulata nas danas naručili tek za mjesec dana pa se pitam kad ću na red?!..
    To vam je prvi postupak? Ako je, vjerojatno će onda trebati čekati nalaz spermiograma. Pogotovo kod Škvorca, on inzistira na svim mogućim nalazima.

niki78 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj niki78 prvotno napisa Vidi poruku
    To vam je prvi postupak? Ako je, vjerojatno će onda trebati čekati nalaz spermiograma. Pogotovo kod Škvorca, on inzistira na svim mogućim nalazima.
    Ako si možete priuštiti, spermiogram napravite privatno, nije preveliki iznos, a nalaz je jako brzo gotov

MB21 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Pa ovisi sto ti je dr Skvorc rekao. Ti mozes vec sada uzeti D1 ali prvo moras imati sve sterilne nalaze. Sto je dr rekao kad si bila na konzultacijama?I tvoj soc.gin ti nece samo tako dati d1 ako ti dr nije trazio, bar mislim. Meni je npr rekao da iduci put ponesem d1 ali sam imala nalaze briseva

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Bok cure,

Mislim da se ne može planirati postupak, trebali bi imati sve nalaze. Spermiogram možete napraviti kod Škvorca, mi smo tako jer nismo mogli doći na red u državnim bolnicama. Cijena mu je 350,00 kuna i gotov je bio drugi dan.

Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

I ja sam u IVF poliklinici. i bila na Elonvi,nisam imala nikakve nuspojave. Nakon 1. IVF postupka evo nas u 9.tjednu! <3

Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Niki; ja sam dobila Menopur x2 + Orgalutran od 8-10 d.c..
    Posljednje uređivanje od PeppaPig : 12.04.2016. at 08:37

niki78 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj PeppaPig prvotno napisa Vidi poruku
    Niki; ja sam dobila Menopur x2 + Orgalutran od 8-10 d.c..
    Hvala na info..i ja sam dobila menopur jučer i još danas pa ćemo vidjeti..

I čestitam na trudnoći!

Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Hvala Niki drzim fige i tebi! Cijela ekipa u IVFu je super, mi smo jako zadovoljni.

niki78 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Hvala Niki drzim fige i tebi! Cijela ekipa u IVFu je super, mi smo jako zadovoljni.
    Mi vec imamo pozitivno iskustvo s njima, ali tada sam ipak bila mladja..uvijek sam bila low responder, a sada sa 38 nije bas bajno, ali mozda bude nesto..moram pokusati Ti si isla na ICSI? Koliko tocno kosta cijeli postupak? Znam da je oko 10000 kn, ali stalno zaboravim pitati tocan iznos.

laura33 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Tko je biolog u IVF Poliklinici?

Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

ja sam išla na ICSI.
    cijena je tu negdje, ICSI je nešto skuplji ali opet ovisi sa koliko ultrazvuka. Uglavnom, nešto manja je cijena lijekova zapravo nego samog postupka što me je jako iznenadilo.

Biolozi su Danko Dobec i Sara Sivec, i to je jedna divna mlada ženica koja se toliko trudi i uvijek ama baš sve objasni.
    Posljednje uređivanje od PeppaPig : 12.04.2016. at 18:52

niki78 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

ja sam išla na ICSI.
    cijena je tu negdje, ICSI je nešto skuplji ali opet ovisi sa koliko ultrazvuka. Uglavnom, nešto manja je cijena lijekova zapravo nego samog postupka što me je jako iznenadilo.

Biolozi su Danko Dobec i Sara Sivec, i to je jedna divna mlada ženica koja se toliko trudi i uvijek ama baš sve objasni.
    Hvala Peppa Pig!

Ja sam do sada uvijek komunicirala sa biologom Dankom i on mi je super

Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Hvala Nina!

Ja sam sve preglede obavila.

Ostaje spermigram i laboratorijski bakteriološki nalaz ejakulata, zato bih rađe prek soc., al ne bih gubila mjesec za postupak ako za mpo mra nalaz biti na 1.dc.
    MM naručili na moj sljedeći 6.dc i nalaz gotov isti dan.

Vidjet ću i što dr kaže pa ću se javiti. Hvala puno još jednom!

Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Pozz MB21,

dr. mi je rekao da se javim s prvim nalazima, a svi nekako stižu ovaj tjedan tako da ćemo se sutra, preksutra čuti.

Imam briseve, urinokulturu i hormone, čekam sutra papu i KS. Markere dobivamo idući tjedan.

Ti ideš u postupak? SRETNO!

Znači spermiogram i bakteriološki nalaza ejakulata je MM naručen na moj idući 6.dc pa ćemo vidjeti trebamo li to imati još ranije.

MB21 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Bitno je da svi nalazi budu uredni da biste mogli kreniti u postupak, baš svi. Ne znam da li krećem u postupak ovaj mjesec, nadam se da da. Čekam njegov pregled da vidimo da li ima cista, ako nema odmah krećem u postupak, a a ko ima odgađamo dok ne riješim cistu. Također ako mi tsh bude ispod 2, trenutno nije i pijem terapiju za to.
    I ja tebi želim svu sreću.

Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

MB21
    Stigli mi hormoni nije dobro, fsh mi 20 pa cu izgleda morat dobkti terapiju. Prvi sik je prošao i dr kaže da ga je to i brinulo, al cu na terapiju. Nadam se da ce se spustiti. Takoder mi je i tsh 3, povisen pa cu i za njega morati valjda dobit terapiju za do 2!...

Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Cure, da li netko zna kako prirodnim putem sniziti fsh (vrijednost mi je 20, a treba do 13) i tsh (3.8, a treba do 2).

Ja sam nešto čitala za macin preparat i za smokve u maslinovom ulju pa ako netko zna nešto više, puno bi značilo.

Hvala puno!!
    Posljednje uređivanje od glow : 13.04.2016. at 21:10

MB21 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

glow, ti možeš tražiti biljne i prirodne pripravke da si malo dodatno pomogneš ali za postupak moraš dobiti terapiju od dr. Ja za tsh pijem euthyrox, također i druge cure koje ga snižavaju, pa vjerovatno ćeš ga dobiti i ti. dokle god sve vrijednosti ne budu u normali, nećeš moći u postupak. Nije to ništa toliko strašno, ne boj se. To se može sve sniziti uz pravu terapiju već do sljedećeg ciklusa. Vidjet ćeš što će ti dr reći. Vidiš, zato je bilo bitno da ne planiraš unaprijed ići u postupak dok ne dobiješ sve nalaze, i to ne zbog dr već zbog tebe same kako bi pripremila tijelo što bolje za postupak da uspije, ako me shvaćaš. Ja osobno volim što je dr oprezan s nalazima jer bolje odgoditi postupak za ciklus ili dva (ako nemaš 40 godina) nego ući u postupak i potrošiti ga (a skup je) a znaš da su manje šanse jer su nalazi loši.

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

I moj savjet je ne kombinirati tablete koje reguliraju razinu bilo kakvih hormona s prirodnim pripravcima, cajevima ili sto god, jer nece niti jedan "odraditi" sto treba! E sad, ili ces prirodnim putem s raznoraznim cajevima i dodacima pa pitanje hoce uspjeti i kada, ili ces ici s lijekovima koje ce to odraditi brze!

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

I da, ja sam uzasno nestrpljiva osoba, meni je sve jucer jos bilo kasno, i u nekim stvarima sam jos takva, ali postupak me uci strpljenju i smirenosti.. Jer ako zelis najbolje za sebe, da dobijes najbolje rezultate i srecu u rukama, polako, nek se sve slozi kako treba i bit ce super!! Strpljivo i hrabro

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Jel to HZZO nije nigdje objavio koje klinike su dobile koliko postupaka? Ne kužim stvarno...

Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Je istina, radim maks na strpljenju i kuliranju jer znam da me stres i panika neće nigdje dovesti. Imam 38 i pol pa bih sad ja jučer i inače sam takva kad se nečeg uhvatim - ko pit bull trčim da privedem sve brzo kraju, ali se slažem da se mora temeljito sve pripremiti. A i onda još treba držati fige......
    Danas ću se čuti s dr pa ćemo vidjeti koju će mi terapiju propisati, u svakom slučaju neću kombinirati ništa s njegovom terapijom.

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Jel to HZZO nije nigdje objavio koje klinike su dobile koliko postupaka? Ne kužim stvarno...
    Mislim da nije objavljeno

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Cure, da li netko zna kako prirodnim putem sniziti fsh (vrijednost mi je 20, a treba do 13) i tsh (3.8, a treba do 2).

Ja sam nešto čitala za macin preparat i za smokve u maslinovom ulju pa ako netko zna nešto više, puno bi značilo.

Hvala puno!!
    Glow, ovdje imaš temu na kojoj cure pišu o niskom AMH i visokom FSH:
    http://forum.roda.hr/threads/67687-N...07#post2869107

U kojim jedinicama je izražen tvoj amh od 0,5?

Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Vrci, imaš na prethodnoj stranici - točan broj od ministarstva na kojem možeš dobiti info o produžetku HZZO po klinikama!

MV21 ga je objavila. Ona ih je zvala i dobila info dok je čekala produljenje u svojoj klinici. Ja ti se jako lose snalazim s postovima generalno pa nisam znala jos taj quote ovdje ubaciti.

Nadam se da će ti to pomoći.

Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Inesz, hvala!
    Pogledam, a već su mi cure rekle da ću i terapiju od dr dobiti pa čekam da se čujemo.

AMH u vrijednosti pmol/L. ...

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    Glow, ovdje imaš temu na kojoj cure pišu o niskom AMH i visokom FSH:
    http://forum.roda.hr/threads/67687-N...07#post2869107

U kojim jedinicama je izražen tvoj amh od 0,5?

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Znam da su prije objavljivali pa se moglo javno vidjeti. Glupo mi da ih se treba zvati.
    Ajd kad dođem do toga da mi bude trebalo, budem nazvala. Il njih ili kliniku

Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Bok cure,
    jos jedno pitanje s nalazima - krvi i OGTT:
    Glukoza mi je u trenutku vadenja bila malo povisena 6.3, a dozvoljeno 6.1...
    Kod onog drugog vadenja, nakon 2 sata, bila je ok, tj. unutar ref.vr 5.2, a dozvoljeno do 7.

Jel netko zna kakav je to ogtt nalaz i da li je radi prvog povisenog, ovo problematican nalaz?

Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Cure bok,
    Evo ja se cula s dr i propisao mi terapiju kako mi je rekla MV21 za snizavanje tsh na 4 tjedna.
    Takoder, ponoviti nalaze LH, FSH i AMH na idući 3.do5.dc da provjerimo. Kako sam ovaj put isla 5. dan, moguce da su i zato tako lose reference(AMH 0.5, FSH 20, 38 i pol g), a i ne mora biti.. Pokušat cu na 3.dc pa cu vam znati reci ima li promjena.
    Moje gornje pitanje o seceru, nije nikakva problematika.
    Ugl., zbog nazalost iznimno slabog nalaza hormona i godina, ako sve bude ok, sljedeci mjesec idem na postupak u prirodnom ciklusu. Uzbudena sam zbog toga, a ne smijem se veseliti preuranjeno! Znate sve. Sretno svima drage moje!!

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Glow, žao mi je radi nalaza.
    Vrijednost AMH ne ovisi o tome u kojem je dijelu menstrualnog ciklusa rađen.
    Ova vrijednost AMH od 0,5 pmol/L korelira sa FSH 20, a sigurno korelira i s brojem antralnih folikula. Je li ti do sad netko brojao antralne folikule?

Vrijednost FSH varira tijekom istog ciklusa, ali vrijednost od 20 na 5. dc, najvjerojatnije neće biti na 4. ili 3. dan bitno manja.

Kad FSH na početku ciklusa bude tako visok, on zna od ciklusa do ciklusa varirati. Tako npr. na 3. dan jednog ciklusa može biti 20, na 3. dan sljedećeg ciklus 17, ali jednom povišena vrijednost FSH, zajedno sa niskim AMH i godinama koje se bliže 40-toj znak su iscrpljenosti jajnika. Vjerujem da ti je doktor to u razgovoru napomenuo. Dobro je da idete u prirodnjak. Sretno! Je li ti doktor spominjao opciju stimuliranog?

Inače, FSH 20 je vrijednost koja se, kod žena koje imaju na početku ciklusa uredan nalaz, mjeri u ovulacijskoj fazi.

MB21 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

glow, slažem se sve sa inesz. AMH nema veze koji dan ciklusa vadiš, ja sam ga vadila dan prije m, soc. gin mi je rekla da ne čekam m jer on je takav kakav jeste, nema veze koji dan vadiš. Budi strpljiva s nalazima, što se više nerviraš to mogu nalazi biti nepovoljniji po tebe. Probaj biti opuštena i pozitivna, i riješavaj jedno po jedno. Doći će sve nared. Jasno mi je da žuriš zbog godina, no bilo bi ti teže da usrljaš u neuspjeli postupak. Mi ovdje te shvaćamo, sve mi smo tu zbog iste stvari, netko čeka duže netko kraće, netko ma veći problem, netko manji ali sve imamo nekakv problem.
    Želim ti svu sreću, puno strpljenja i pozitivnih misli.

Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Da, da dr je to sve napomenuo.
    Inesz i stimulirani nakon prirodnog, u lipnju vec, tada cu zavrsiti s terapijom za tsh.
    Uh oh, samo pozitivno...
    Hvala veliko, javljajte sto ima novo s vama!

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Bok cure,
    jos jedno pitanje s nalazima - krvi i OGTT:
    Glukoza mi je u trenutku vadenja bila malo povisena 6.3, a dozvoljeno 6.1...
    Kod onog drugog vadenja, nakon 2 sata, bila je ok, tj. unutar ref.vr 5.2, a dozvoljeno do 7.

Jel netko zna kakav je to ogtt nalaz i da li je radi prvog povisenog, ovo problematican nalaz?
    Glow...nalazi OGTT su ti savršeni...neznam da li su nešto mijenjali u zadnje vrijeme ali referentne vrijednosti su bile od 3,8-6,4. Ne vidim nekih osobitih problema sa tvojim nalazima ali ukoliko su ti rekli na Vuk Vrhovcu da je malo problematičnije onda ćeš se morati pridržavati nekih pravila što se tiče ishrane...npr. manji obroci, 5 obroka dnevno, ne bijeli kruh, tjestenina i slično, puno voća i povvrća...ali kako kažem meni se nalazi čine super ( ovo ti govori dijabetičar iz svog iskustva) Sretno dalje...

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Evo info iz klinike Betaplus da bi od 8.mjeseca trebali krenuti sa postupcima preko HZZO-a. Čisto ako koga zanima

Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Hvala draga Tasha.
    Nisam na vv, ali dr mi na šećer nije ništa ukazao, nego na nalazu stoji "H" pa sam pitala. Al vidim da su ref. vr. različite u raznim labosima (mala odstupanja) pa u nekima imam optimalan.
    Ajde bar nešto. Ne znam tvoju situaciju, ali sretno u svakom slučaju
    Posljednje uređivanje od glow : 15.04.2016. at 12:50

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj mare157 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo info iz klinike Betaplus da bi od 8.mjeseca trebali krenuti sa postupcima preko HZZO-a. Čisto ako koga zanima
    Pa ugovori idu od 30.06. novi, onda valjda bude već tad. Nadam se.
    Ja ću im se javiti za postupak u 8./9./10.mjesecu, idemo po bebu 2 Nadam se da ću uspjeti ući u hzzo kvotu

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Pa ugovori idu od 30.06. novi, onda valjda bude već tad. Nadam se.
    Ja ću im se javiti za postupak u 8./9./10.mjesecu, idemo po bebu 2 Nadam se da ću uspjeti ući u hzzo kvotu
    Ja se nadam da nećeš ni morati ići jer ćeš do tada već biti trudna
    Zvala sam ih telefonom pa je sestra pitala doktoricu i odgovor je od 8.mjeseca

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja radije imam takav plan u glavi. Pa ako nas opet nešto iznenadi, gdje ćeš bolje

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj mare157 prvotno napisa Vidi poruku
    mare, je li imaju ugovor za ovaj ugovorni period od 1. 4. do 30. 6.?

HZZO nije obavio ništa o postupcima u ovom periodu. Škvorc je objavio hzzo postupke za taj period, ova klinka nije objavila ništa, jednako kako nisu ni objavljivali ni do sada kad su imali ugovorene postupke s HZZO-om. Na taj način pacijentice i pacijenti s bolničkih lista čekanja, radi kojih se u biti i raspisuje ovaj natječaj, nisu niti mogli saznati da je klinika ugovorila postupke sa HZZO-om.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Mi smo u postupku
    Jučer sam imala kontrolni pregled prije postupka koji je bio malo neugodan jer sam ujutro procurila.
    Nemam cistu i danas se na drugi dan ciklusa pikam s Elonvom, folikulometrija je u srijedu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •