Stranica 35 od 71 PrviPrvi ... 25333435363745 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,701 do 1,750 od 3542

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja sam se čula s dr. Škvorcom u vezi svog FET-a, postupke ne rade do daljnjeg tj.do njegovog oporavka (očekuje se pred kraj godine) ali za pacijentice dr. Š koje žele ići na FET isti mogu obaviti kod dr.Radončića tj. on će ga obaviti u prostoru poliklinike dr. Š jer su tamo i zamrznuti embriji.
    Ja sam danas dogovorila prvu folikulometriju za 10 dc. kod dr.R

Zenii avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Za mene je to odlična vijest jer također planiram FET, ostala su nam dva smrzlića. Također, dr. R. mi je super.
    Maca sretno i neka te bude uspješno!

Frixie avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Ja nažalost nemam smrzlića kod Škvorca, a ova info me je sad dotukla ...

Ako on stvarno ne bude radio do prosinca, ne znam kako će nas sve tad ugurati ...

I ne kužim što je s dr. Bolančom, koji je trebao tamo doći na zamjenu ...

Sto upitnika mi u glavi

Zenii avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Frixie, pročitala sam na jednom drugom forumu da će neki dr "uskočiti" u 10. mjesecu te pripremati pacijentice za postupke u 11 mjesecu.
    Mislim da je najbolje da nazoveš i pitaš.
    Znam kako ti je i kako to čekanje ubija

Frixie avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Je, je, čekam nalaze spolnih s VV kako bi mogla nazvati. Poslali su mi hormone štitnjače, a spolne još nisu ... Ne usudim se vjerovati da neće ni stići, jer mi je muka ako ću morati ponovno ići gore i vaditi ih

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Čule sam se neki dan s doktorom Škvorcom i nije istina da neće raditi do 12. mjeseca.
    Krajem 10, mjeseca se vraća i radit će samo oplodnju, drugi doktor će raditi preglede i sve ostalo što se dolje radi.
    To su provjerene informacije.

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Cure dali poliklinika repromed radi samo privat ili ima i ugovor sa hzzo? Dali je netko išao tamo i koliko se plačaju konzultacije?

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Nemaju ugovor sa Hzzo-om..

Frixie avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Jolica30 cijene su ti skoro kao i kod Škvorca, pa si baci pogled da imaš info.

NinaDrv super vijest!

Meni su konačno stigli nalazi spolnih s VV, jedva čekam vidjeti ih Vadila sam ih 01.09. kad i hormone štitnjače, ali sam ih bome "dugo" čekala. Ovi za štitnjaču su mi stigli nakon 10 dana.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Evo, cure, za sve one koje se zele naruciti kod dr.Radoncica
    http://poliklinika-repromed.hr

Stranica im je jos u izradi, ali normalno rade
    Uskoro cu tamo na trudnicki pregled pa mozda skupim jos koju info

piki avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    690

Početno

Mi smo bili u Repromedu na konzultacijama. One same su 50 kn a uzv 350. I k time ide još i njihov spermiogram 500 kn. Ali sve u svemu ok.

Datum pristupanja
    Aug 2015

Početno

Da li se folikulometrije naplaćuju posebno ili su ukljucene u cijenu pojedinog postupka, znas li mozda?

piki avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    690

Početno

Drzimfige ako je pitanje meni za Repromed još uvijek ne znam. Ići ću opet kad sobom nalaze pa ću ispitati. To je važna stavka.

Datum pristupanja
    Aug 2015

Početno

Je, tebi Piki ajde javi kad saznas, bas me zanima! Hvala ti i sretno!!

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Ja sam sa postupka u Repromedu. Folikulometrije se naplacuju 100 kn. Mene je ICSI kostao 9000 kn, tako da mislim da je sa cijenama kao i u Skvorca kada je radio.

piki avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    690

Početno

Pčelice, sretno! Je anestezija uključena u to?
    Posljednje uređivanje od piki : 26.09.2016. at 23:10

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Hvala Piki. Lagano ulazim u 8.dan.5-dnevnih blastica. Uskoro cemo znati na cemu sam. Lokalna anestezija je ukljucena. Prošli postupak samo sto se nisam onesvijestila od bola. Ovaj, nisam ni osjetila nista pod anestezijom. Dr.ima neli pretanki kateter, sve je proslo bezbolno.

Datum pristupanja
    Aug 2015

Početno

Pčelice hvala na info i drzimo fige!!! Javljaj sve!

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Prijavljujem jučerašnji FET u pol.Škvorc. Vratili 1 blasticu i 1 morulu (to je bilo sve što smo imali, obje preživjele odmrzavanje). Transfer je radio dr.Radončić-sve prošlo u najboljem redu...

Zenii avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Maca2 , sretno!!
    Ja sam u ponedjeljak na prvoj FM pred FET, još se dvoumim transferirati jednu ili obje blastice

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Hvala Zenii, a jesu ti odvojene blastice zamrznute? Meni su bile u jednoj slamčici pa su ih zajedno odmrzavali i transferirali...

Frixie avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

maca sretno!!!

Daj mi pliz samo reci ako nije bed, vidim u potpisu da ti muž ima OAT, koliko ima spermija u ejakulatu? Ako se ne varam šetao je od crypto do OAT?
    Tako isto je i kod MM (od crypto do OAT, ali s par spermija u ejakulatu, teške patologije)

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Iskreno nemam pojma koliko ih je bilo u ovim zadnjih postupcima kod dr.Škvorca...uglavnom uvijek dovoljno da oplode sve moje js i nije niti jednom bila crypto, niti su morali raditi centrifugu da nađu spermije...ali kao što nam je jučer rekao biolog Patrik, očito je neka velika genetska greška u njima čim je postotak oplodnje js tako mali, a još manji onih koje dođu do stadija blastice i u konačnici ne dođe do implantacije
    Ovo nam je zadnji postupak, što bude-bude...ne opterećujem se previše, imam jedno zdravo dijete i što sam dulje u tim postupcima/cijeloj priči vidim kakvo je to čudo
    Posljednje uređivanje od maca2 : 28.09.2016. at 16:02

Zenii avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj maca2 prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala Zenii, a jesu ti odvojene blastice zamrznute? Meni su bile u jednoj slamčici pa su ih zajedno odmrzavali i transferirali...
    U dvije su slamčice tako da ih ne moram obje. Imam jos malo vremena za razmisliti, mislim da cu ipak jednu

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

I ja bih tako na tvom mjestu...meni su bile zajedno zamrznute jer je jedna bila morula, da su obje blastice bile bi odvojene.

Frixie avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Da, bojim se da ni meni nije došlo do impl. blastica radi genetike ... MM ima oštećenje y kromosoma i očito je to prevelika genetska greška kad se nije dalje razvijalo ...

Pokušavamo opet, jer i ćorava kokoš jednom nabode zrno a ako ne upali, onda će na biopsiju pa možda unutra bude boljih spermija.

Uglavnom, sretno ti sad u ovom pokušaju!

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Hvala Frixie
    Jeste razmišljali ići van negdje u kliniku gdje rade PGD?
    Nama bi to definitivno bio sljedeći korak/opcija...ali s obzirom da nam je ovo definitivno zadnji postupak i da imamo jedno dijete ništa od toga.

Frixie avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Razmišljala sam i PGD-u u SLO, al ne znam ... nisam pametna. Probali bi prvo vidjeti biopsijom ako sad ne uspijemo ima li kaj unutra.

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

To ćeš privatno ili na uputnicu? Imaš li još pravo na postupke preko HZZO-a?
    Moj savjet ti je da, ako nemaš više pravo na besplatne, ideš ravno u SLO ili Češku...bzvz. je ovdje plaćati skoro istu lovu kada nemamo dovoljno dobre uvjete/opremu kao vani...

Frixie avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

To ćeš privatno ili na uputnicu? Imaš li još pravo na postupke preko HZZO-a?
    Moj savjet ti je da, ako nemaš više pravo na besplatne, ideš ravno u SLO ili Češku...bzvz. je ovdje plaćati skoro istu lovu kada nemamo dovoljno dobre uvjete/opremu kao vani...
    Odradili smo 1 stim., spremamo se u drugi stim. Ako ne uspije taj drugi onda bi na biopsiju testisa i ako se nađe puno više malaca unutra onda mi preostaje još 2 stim. i 2 prirodnjaka (bumo lovili js).
    Nakon ispucavanja svega preko HZZO (osim AIHa jer nema smisla kod nas) išli bi put Maribora, radi PGD-a.

Al, evo iskreno da ti priznam, nadam se da će sad drugi put biti više sreće, da ćemo uspjeti i da muž neće morati ići pod nož. Vidjeti ćemo kako će sad sve ispasti. Koračamo dan po dan.

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Bok svima moze li mi netko preporucit neku bolnicu ili polikliniku za mpo posto sam nova u tome po zg nemam pojma moze i privatno samo da se ne ceka dugo

Frixie avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

bebosan od privatnika preko HZZO ti rade Betaplus i Škvorc. Ostali privatnici u ZG su Šimunić IVF, Lučinger IVF centar, Podobnik, Radončić (Repromed) ...
    Od bolnica koje imaju MPO odjel u ZG su VG, VV i Sv. Duh.

Apdejt mojeg pokušavanja krenutanja u drugi postupak: zbog izolirane ureaplasme naravno ne mogu krenuti s kontrolnim UZV krajem ovog mjeseca, pa moram nazvati kad ću imati čiste nalaze. S tim da Škvorc dolazi s bolovanja baš krajem 10mj., a 11 mjesec već imaju dosta popunjen. Ako će mi Svemir biti milostiv i ako se riješim beštije, lovim vlak za 12/2016 ...

Ranit ću se majkemi više ... Idem se ubit u Jaffi

Frixie avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

maca kako se držiš? Imaš kaj simptoma?

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

E hvala na odg. Idemo u 11mj na konzultacije u betu jel ima tko iskustva sa tom klinikom e da i cure koje niste iz zagreba kako putujete? HELP

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Drage moje, ja 20. krećem kod dr. Škvorca, tad imam kontrolni prije postupka
    Jeeeeeeeedva čekam

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Frixie prvotno napisa Vidi poruku
    maca kako se držiš? Imaš kaj simptoma?
    Simptomi nikakvi-ali nisam ih imala ni u dobitnom postupku.
    Držim se o.k., nemam neka velika očekivanja...posebice jer sam jučer pišnula test 8dnt koji je bio negativan, znam da je možda još prerano ali nekako mi se čini da je to to...

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Jel ima tko iskustva sa poliklinikom beta plus?

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ima nas tu preko nekoliko. Što te zanima?

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ja sutra imam transfer u Beti. Ovo mi je 2.postupak kod njih. 1.sam ostala bez transfera a sad od 3js imamo samo jednu oplodenu. Klinika je pk, svi max ljubazni. Sta te tocno zanima?

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Sretno s transferom Neka ti bude zadnji

Ja idem idući tjedan na uzv, ako je sve čisto i nema ciste onda krećemo po drugu bebu (opet)

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

E cure dali u betu idete preko hzzo ili privatno ?koliko se ceka na postupak preko hzzo?

Frixie avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Citiraj NinaDrv prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje, ja 20. krećem kod dr. Škvorca, tad imam kontrolni prije postupka
    Sretno!!! Brzo će taj 20.-ti

Simptomi nikakvi-ali nisam ih imala ni u dobitnom postupku.
    Držim se o.k., nemam neka velika očekivanja...posebice jer sam jučer pišnula test 8dnt koji je bio negativan, znam da je možda još prerano ali nekako mi se čini da je to to...
    Kaj si pišnula: kineza, CB?
    Posljednje uređivanje od Frixie : 07.10.2016. at 15:49

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku
    Sretno s transferom Neka ti bude zadnji

Ja idem idući tjedan na uzv, ako je sve čisto i nema ciste onda krećemo po drugu bebu (opet)
    Hvala Vrci! Vjerujem da mi je zadnji bez obzira na ishod, ne mogu vise.
    Sretno i tebi! Nek nam je objema zadnji s uspjesnim ishodom
    Posljednje uređivanje od mare157 : 08.10.2016. at 11:30

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj Bebosan prvotno napisa Vidi poruku
    E cure dali u betu idete preko hzzo ili privatno ?koliko se ceka na postupak preko hzzo?
    Ja nisam trebala cekati. Dosla sam na konzultacije krajem 8mj i dogovorili smo hzzo za 9.mj kad dode menga. Al imala sam cistu, pa me moj hzzo jos ceka

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Super sto se ne ceka hvala ti i svim curama zelim velike bete .

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ništa ni ovaj put...beta 0 (vadila ju jučer, 11 dnt).
    Ovim neuspjehom definitivno završavamo našu MPO priču, žao mi je što ništa od drugog djeteta ali očito ima neki dobar razlog zašto je tako...
    Sretno vam cure dalje u borbi, pratit ću vas nadalje samo kao promatrač i podrška!

Frixie avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

maca Baš mi je žao draga

Zenii avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Maca, žao mi je

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Maca žao mi je ;(

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Da li ima novosti kod Lucingera? Cula sam da mu dolazi jos jedsn doktor raditi i da ce imati anesteziju za punkciju. Da li neka ide sad kod njega pa ima provjerene info, pogotovo ovo da ima anesteziju???

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •