Hvala na odgovoru![]()
Onda cu i ja zvat sutra![]()
Cure kada citam koliko hvalite tim poliklinike Repromed neopisivo mi je drago sto sam se odlucila za njih. Startam u proljece i nadam se najboljem.
Sve najbolje želim svima u 2017g. Neka nam svima donese više sreće i ono što si najviše želimo.
Mene zanima cure dali ima koja od vas da je prošla postupak u poliklinici Repromed kod dr.Radončića da bi se htjela javiti u inbox radi nekih pitanja jer idem u 4.mj tamo u postupak.
Jolice, imaš pp!
Drage moje jučer sam zvala Škvor i Betu+ za postupke preko HZZO pa do podjelim i s Vama informaciju..
Poliklinika Škvor ima ugovor sa HZZO do 31.03.2017 za IVF/ICSI u prirodnom i stimulranom ciklusu blagi protokol i standardni protokol.
Beta plus ima ugovor sa HZZO do 31.03.2017 za IVF/ICSI u prirodnom i stimulranom ciklusu blagi protokol (polustimulirani), u Beti+ nema pune stimulacije...
Drage cure nova sam na forumu te bih Vas htjela nešto pitati. Ja i mm idemo kod Dr Radončića na icsi, dobila sam uputnice da napravim pretrage hormona štitnjače i briseve gineološke. Do kraja mjeseca ću sve obaviti i imati nalaze, zanima me dali su neke od Vas već prošle postupak i ako mi možete reći nešto više o tome. Dali se nakon što se dobiju svi nalazi odmah kreće u postupak ili mora proći neko vrijeme? Dali se nakon postupka ide na bolovanje itd.
Hvala![]()
JUHU, ukoliko su svi nalazi ok, mislim da ćeš moći odmah u postupak, bar mi jesmo. A ako nešto ne štima, bolje je to riješiti prije postupka. Za bolovanje ti ne znam, ali imaš pravo na bolovanje i za vrijeme postupka, ja sam znala uzeti slobodan dan za punkciju, bolovanje nisam nikad otvarala. Sa dr. R i njegovom ekipom smo bili jako zadovoljni, mislim da si dobro odabrala. Sretno!
a_je_to puno ti hvala na odgovoru. Nadam se da ćemo nalazi biti ok i da ćemo i mi brzo u postupak. Bolovanje bi najrađe otvorila jer posao koji radim je dosta stresan, naporan i pun putovanja![]()
Drage sve, evo još jedmo pitnjce - Za ginekološke briseve koje moram napraviti, dobila sam uputnicu od svoje dr opće prakse, kad napravim briseve moram ih nositi negdje (nisam sigurna gdje pretpostavljam u Rockfellerovu) dali netko zna točno gdje se brisevi nose???? I dali se mogu ti brisevi napraiti privatno negdje pa da oni to odnesu na analizu, ili mora baš pacijent sam to nositi?
Hvala
Brisevi ti se nose na adresu Rockfellerova 12.
Nije nuzno da ti sama nosis.
Ja inace briseve radim uz uputnicu svoje ginekologice u poliklinici Ginekos.
Uglavnom oni naplate 50 kn uzimanje briseva i 50 kn transport na zavod (ako ti to zelis) i takodjer odu po to i javljaju tebi nalaz i po potrebi odrede terapiju.
Posljednje uređivanje od laura33 : 15.01.2017. at 09:12
Laura33 hvala na odgovoru, tako sam i napravila![]()
Iva i ja sam zvala Skvorc i narucio me za 10.02.na pregled i konzultacije. Nisam pitala doktora da li se placa ili HZZO to pokriva. To mi kaze kad dodem kod njega? Trebam li uzeti uputnicu svoje gin.?
I ja sam nova... Krecemo zajedno!
Koliko znam,prvi pregled i konzultacije se placaju.
Sretno
Ja sam upravo pikalica za drugu bebu
Lenich kod Škvorca se konzultacije plaćaju 300,00 kn,
Imate nalaze i dijanozu već??
Vrci u betuideš preko HZZO li plaćaš?
Placam. Puna stimulacija,njih koliko s cula nemaju preko hzzo
Cure koje idu u IVF centar kod dr.L zanima me obzirom da sam čitala svašta da li on sve radi isključivo na živo ili je moguće dobiti i intravenoznu anesteziju? Obzirom da se plaća bilo bi logično da se može birati ili to nije opcija?
Imamo dijagnozu. Sa muzem je sve u redu, meni je prije 10god.odstranjen desni jajovod, a lijevi je zacepljen i nije prohodan. Probali su ga propuhati, ali nista. Jos k tome mi je jedan jajnik policistican pa ni menge nisu redovite. Reko mi je dr.Š. da nemam kaj cekati i da prirodno necu nikad moci. Isto tako niti inseminacija ne moze kod mene. Sad se samo nadam da ce hormoni biti ok i da cu dobiti mengu ovaj mjesec. Inace je sve drugo ok.
Hvala. Samo da krenem sto prije...
Imamo dijagnozu, prije 10g.izvaden mi je desni jajovod, drugi je zacepljen. Pokusali su ga propuhati medutim nista od toga. K tome mi je jos i jedan jajnik policistican. Inace sa mm je sve u redu. Dr. Š. mi je rekao da nemamo kaj cekati i ne mogu niti na inseminaciju. Sad cekam da dode m.da izvadim hormone(kako nisu bas redovite) Nadam se da ce barem to biti ok. Dr. Je sumpatican i pristupacan. Reko mi je ak budu nalazi ok da u 3mj.idemo u postupak. Jedva cekam. Prvi mi je put i nemam pojma kaj me ceka, ali ja sam spremna.
Lenchi ja sam prošle godine bila kod Škvorca postupku i bila sam zadovoljna, nažalost nije uspjelo, sada se spremam u 2 mjesecu ponovno..
Pa ako te što zanima slobodno pitaj.. Idem 25.01. na ultrazvuk prije postupka i ako je sve ok odmah ću dobit ljekove za stimulaciju.., uglavnom ako imaš sve nalaze uredne nema čekanja kad dođe menga odmah se kreće...
Super, meni je reko da bi krenuli u 3 mj.
Iva, javi kak je proslo danas na pregledu. Drzim fige!!!
Bok Cure, evo javljam da mi krećemo u postupak kod dr Radoncica u 3 mjesecu,sad po Mpo zakonu još moram napraviti nalaze na RH faktor, HEP a, b i c HIV pa me zanima dali neka od vas zna gdje se to radi i koliko se čekaju nalazi?
Hvala
U Petrovoj 3, uzmi uputnicu i samo dođeš ujutro mislim oko 7:30,ne trebas se ni naručivati. Pretpostavljam da i muž mora HEP i HIV?
Nalazi se čekaju oko tjedan dana cca
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sa uputnicom dodes u Petrovu 3. Od 7:30-11:00 se uzima krv. Nalazi su gotovi za tocno tjedan dana. Mi smo bili u pon i podizemo nalaze ovaj pon. Uputnicu za tebe ti daje tvoj gin., a za supruga njegova doktorica opce prakse.
Hvala cure, budem otišla po uputnicu pa u Petrovu. A dali možda imate dobrog soc ginekologa za preporučiti, nisam iz Hr zato trenutno nemam socijalnog a neznam uopće gdje početi tražiti nekoga i kako znati kakav je?
JUHU jesi li hrvatska državljanka i osiguranica HZZO-a?
Inesz: jesam
JUHU, prijavi se kod primarnog ginekologa prema mjestu boravišta/prebivališta u Hrvatskoj. Ako trebaš pretrage koje prethode IVF-u, nema razloga da ti odabrani ginekolog za te pretrage ne izda uputnice.
Inesz, hvala ti na info, Tako cu napraviti. Inače dr opće prakse mi je do sada davala sve uputnice za mpo postupke ali moram naći i soc gonica samo to nekako uvijek danas cu sutra cu pa nikako hahaha.
Curke dali je neka od Vas liječila ureaplasmu? Koliko dugo vam je trebalo da je se riješite? Dr mi je prepisao Antibiotike Flexid 500mg i rekao da pijem samo 7 dana i da će to izlječiti beštiju. Naravno nakaon zavrsetka moram ponoviti bris. Ove koje su mi oni preko hhzo-a prepisali je rekao da ne pijem jer bi to moglo potrajati.Nadam se da cu je se riješiti brzo jer u 3 mjesecu bi trebali u postupak![]()
Posljednje uređivanje od JUHU : 29.01.2017. at 13:01
Ja sam se riješila nakon jedne ture antibiotika ali pio je i moj muž u isto vrijeme. Obično kod tih bakterija terapiju bi trebali trošiti i muž i žena.
Hej Jolica30, da terapiju uzimamo oboje. Nadam se da će i meni otići s jednom turom antibiotika. Predpostavljam da si ponavljala bris ali dali se sjećaš koliko dugo si morala čekati nakon prestanka uzimanja antibiotika kako bi ponovila bris?
Ja sam ju isto riješila odmah, ali mislim da sam antibiotike uzimala 2 - 3 tjedna... i onda nakon jos 3 tjedna ponovno bris, tako da su mi 2 ciklusa prosla nažalost. I za svo ti vrijeme nema odnosa
Sent from my iPhone using Tapatalk
Meni je rekao da ponovim bris 10 dana nakon prestanka antibiotika pa se nadam da ce sve biti ok. Vjerojatno sve ovisi o kakvim se antibioticima radi! Nadamo se I planiramo postupak u 3 mjesecu.
Meni je ginekologica rekla da je sve ispod 14 dana od zadnjeg antibiotika premalo.
Ja sam išla nakon 3 tjedna od prestanka antibiotika ponoviti bris jer je sve prije 15 dana prerano i može pokazati pozitivno. I kao što kažu cure odnosi u to vrijeme nisu preporučeni da se nebi vrtili u krug sa bakterijom.
Nalaz brisa prerano nakon terapije pokazati negativno, da nema bakterija. Zato što još uvijek traje utjecaj antibiotika
Da li se u Betaplusu jos sto javlja naknadno nakon onog prvog e-maila u kojem se dobiju podaci o oplodnji i transferu?
Mi idemo na blastice, znaci do 5.dana nemam vise novih informacija?
Ne znam nikog tko je imao blastice.
Krenuli smo u postupak u Beti. Samo nam treba malo vise srece nego na VV. kakva su vam iskustva sa Betom zadnje vrijeme?
Curke, vi koje ste vec bile u postupku kakva su vasa iskustva sto se anestezije tice, Dali je potrebna generalna, lokalna ili se moze i bez![]()
bez anestezije ni u ludilu ne bih vise isla
bila sam jednom, 13 folikula, dobila onaj intravenozni "koktel"
horor, nehumanonikad vise
poslije sa opcom, ma milina!
trebala sam imati i punkciju 3 folikula s opcom, al tu smo odustali od postupka
i upoce me nije bilo sram traziti za tako malo folikula
zadnja punkcija je bila u prirodnjaku i tu sam imala pravu lokalnu - injekcija u vaginalni zid
za prirodnjak mi je bilo ok
ali za stimulirani - ja bih samo i iskljucivo opcu
Ja sam upravo u postupku, sutra imam transfer.
Imam samo dobra iskustva i sa doktorima i sa sestrama.
Punkcij bez opce ne radim vise nikad. I prosli put sam za 4 folikula uzela opcu.
Ok 1 folikul je bio super uz koktel
Imala sam 9js i 5js bez icega i meni je to bilo najgore ikad...
A opet,nekim zenama ne bude problem
Hvala cure, Ja cu sljedeci mjesec u Repromed na postupak pa zato pitam. Vrci: Sretno sutra![]()
Posljednje uređivanje od laura33 : 01.02.2017. at 14:35