Stranica 42 od 70 PrviPrvi ... 32404142434452 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,051 do 2,100 od 3542

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Ja sam isto prosla dva postupka, prvi gonal f 225+orgalutran a drugi bemfola +orgalutran. Oba postupka slab odgovor na stimulaciju. U ovom drugom postupku samo jedna stanica koja nije bila dobra tako da transfer nisam ni imala. Ovo sam sve bila u vg. Sada sam ovdje dobila elonvu 3dc i onda do uzv-a nista.

Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Cure, zanima me koliko zapravo košta cijeli postupak kod Lučingera (bez lijekova što je naravno individualno), vidjela sam cjenik, puna stimulacija 9500 i svaki ultrazvuk 200kn. Da li se još i punkcija te trasfer posebno naplaćuje? Ukoliko ima za FET taj dio mi je donekle jasan (plaća se posebno)...

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Dali ste si same davale injekcije ili ste isle kod dr za sve?

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

JUHU, eto da se javim. Sutra sam narucena kod dr. na ulzrazvuk prije nego krenemo u postupak, javim sutra kak je proslo i koje mi je lijekove prepisao.

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Citiraj Lenich prvotno napisa Vidi poruku
    JUHU, eto da se javim. Sutra sam narucena kod dr. na ulzrazvuk prije nego krenemo u postupak, javim sutra kak je proslo i koje mi je lijekove prepisao.
    Hej Lenich; Kako si, Kako ide? Nadam se da je sve ok, nista se nejavljas. Ja ovaj tjedan startam s Elonvom pa cemo vidjeti za dalje.

Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Ja sam si sve sama davala...prvi put mi je bilo baš grozno jer se inače uzasavam samog vađenja krvi,,,tresla sam se od nekog straha,,nakon toga bez problema,,pogledala par filmića na youtube-u i sad sam kao profić

snelly85 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Sama sam si daval.
    U 1.stim je bio puregon pen +orgalutran+ovetrill pen
    U2.stim elonva+orglutrn+puregon pen+ovitrell pen
    Stvarno nema smisla mucit se putovanjima zbog ovih injekcija koje se daju potkozno.
    Ja mislim da bi mi stimulacija i postupak puno teze pali da sam jos morala nekam ic na injekciju.
    Sretni svim pikalicama

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Ja si sve dajem sama. Prva stimulacija mi je bila i najteža jer sam morala sama mješat gonale, druga je bila bemfola u penu i sad elonva isto u šprici već gotova. Mislim da sve ovo što ide potkožno a ne u mišić nije problem za odradit sam.

Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Ja sam si čak u zadnjem postupku dala štopericu koja ide u mišić sama,,, malo je bilo teže no i to sam odradila..lakše mi je tako nego ići u bolnicu svaki dan i tražiti tamo tko i kad će mi davati injekcije, mislim da bi mi to bio još veći stres...

Datum pristupanja
    Mar 2017

Početno

Pozz, prvi put sam na forumu rode. Da li netko ima savjet: gdje na IVF, s obzirom da imam hipo, hashimoto, dijabetes dobro reguliran, višak kila i 41 god.

Frixie avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Citiraj vmuminovic prvotno napisa Vidi poruku
    Pozz, prvi put sam na forumu rode. Da li netko ima savjet: gdje na IVF, s obzirom da imam hipo, hashimoto, dijabetes dobro reguliran, višak kila i 41 god.
    Pravo na medicinski pomognutu oplodnju na teret HZZO ima žena u pravilu do navršene 42. godine života (osim ako ne postoje neki opravdani medicinski razlozi pa može i nakon 42), savjet je da čim prije obaviš konzultacijski razgovor.

Gdje gravitiraš? Od ZG bolnica preporučila bi VG, s obzirom da na VV nema čekanja možeš kod njih brzo u postupak kako skupite sve potrebne nalaze.

Od ZG privatnika Radončića, Podobnika, Škvorca (Samobor; on radi i preko HZZO)...

Ako misliš na teret zavoda, nažalost radi godina nemaš kaj čekati

Ovdje su nabacane ideje, slobodno sve istraži i kreni. Sretno!
    Posljednje uređivanje od Frixie : 08.03.2017. at 10:41

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Imaš i privatno u ZG Lučingera (IVF Centar) i Betaplus

Frixie avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Sutra vadim friške spolne, dio za trombo sam obavila, a dio čekam nalaze iz VG. Friške markere trebam samo podignuti.

Ako krajem 3.mj Š. bude imao obnovljen ugovor s HZZO od travnja na dalje onda krajem ovog mjeseca startam. A ako se krajem mjeseca ne bude još niš znalo da li se obnavlja ugovor, onda startam u 4 mj.

Yubi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Ajoojjj cure,pretpostavljam da je ovo "umjetna" meni upućeno.Sorry,i je,ružno je za vidit/čut,al mi bilo brže za napisat... "umjetna" ili "potpomognuta oplodnja" je postupak isti,srce para svakako,a sad kako neko doživljava postupak,njegov je problem.Ljudi koji nisu u tome,ionako veze nemaju šta je "TO",koliko se god trudia objasnit njima je sve to umjetno,a mene baš zaboli šta oni misle i kako koja rič zvuči/izgleda..Ja najbolje znam kroz šta prolazim i šta želim,a sad jel to neko naziva umjetno,poluumjetno,prirodno,potpomognuto i sl. njegova stvar i stvarno mi ne pada na pamet da se još i oko toga zamaram.Želim samo jednu malu i zdravu bebicu za koju želim reć da ona nije ni umjetnom ni potpognutom oplodnjom došla već da je ona moj dar s neba..(pa nek se onda misle )

Frixie avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

vrci Kad se spremaš u idući FET?

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Čekam mengu.
    Danas sam... 10dpo mislim. Nikako da prođe ta lutealna faza. Valjda bude m došla redovno, iako je žuto tijelo bilo neko jadno.

U kojoj si ti fazi?

Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Curke, bila sam na FET u Beti, u postupku smo preko HZZO ali bez obzira na to FET smo platili, malo zateceni iskreno. Drzimo fige za naseg smrzlica.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Već se prije nekog vremena pisalo ovdje da Beta naplaćuje FET koji proizlazi iz HZZO postupka. A Škvorc ne naplaćuje. Ne kužim zašto razlika u postupanju, ako Škvorcu HZZO to plati, onda bi trebao i Beti valjda...

Sretno

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

HZZO nema izlistan FET kao posebnu vrstu postupka. U šifrarniku dijagnostičko-terapijskih postupaka u sekundarnoj zdravstvenoj zaštiti nema šifre, ni cijene za FET. Bolnice radi toga ne mogu od HZZO-a naplatiti niti jedan FET, već FET ide pod cijenu IVF postupka.

Zašto jedna privatna klinika koja ima ugovor s HZZO-om, naplaćuje FET po tržišnoj cijeni, a druga taj postupak ne naplaćuje, najbolje je pitati u HZZO-u i Ministarstvu.

Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Cure pomoć,,, spremam se za Fet koji bi trebao biti za pet dana no brine me što mi endometrij baš i nije zadovoljavajući, točnije 7mm je, koristim estrofem 3x1... koliko on uopće u prosjeku raste po danu ne znam a doktorica mi kaže da ne brinem da će biti taman do transfera, iako mi je glupo što mi ga više uopće do tog istog transfera neće mjeriti već ono-kakav bude....

Iva86 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Citiraj Lutza prvotno napisa Vidi poruku
    Curke, bila sam na FET u Beti, u postupku smo preko HZZO ali bez obzira na to FET smo platili, malo zateceni iskreno. Drzimo fige za naseg smrzlica.
    Lutza jesi bila u punoj stimulaciji u beti na teret HZZO ili polustimulirani?

Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Citiraj Iva86 prvotno napisa Vidi poruku
    Lutza jesi bila u punoj stimulaciji u beti na teret HZZO ili polustimulirani?
    Bila sam u punom stimuliranom postupku.

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Draga cure vi koje ste vec bile u postupcima, koliko odprilike profke vremena od primanja injekcije recimo 2dc do pinkcije? Ili to sve ovisi of osobe do osobe. Hvala Vam

Frixie avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Da li je možda razlika radi plaćanja/ne plaćanja uspoređujući Škvor i Betu+ ako npr. FET bude kad nije bilo svježeg ET u postupku na teret HZZO-a, pa se smatra da je pod isti postupak

Odnosno ako je bilo ET, koji je išao na teret HZZO-a, ali je bio neuspješan, pa se onda ide na FET i onda se naplaćuje.

Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Nisam bila na ET zbog hiperstimulacije, nego sam isla iduci ciklus u FET bez stimulacije, svakako nam nije nitko tamo rekao da se placa nego smo nakon samog FET postupka dobili pitanje kako cemo platiti...

Frixie avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Koliko je FET ako smijem pitati, ne nalazim na stranicama B+

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Piše, 4000 kn (krioembriotransfer)

Frixie avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Aha, hvala

Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

4000 kn FET plus 200 kn ultrazvuk.

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Lutza,
    ja bih poslala zahtjev Hzzo-u za refundaciju tih 4000 kn. Imaš račun za taj transfer?

Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    Lutza,
    ja bih poslala zahtjev Hzzo-u za refundaciju tih 4000 kn. Imaš račun za taj transfer?
    Imam racun naravno, ali necu se sada sa time zamarati. Drzimo fige da se u tih 4 transfera primi mrvica pa cu ako treba poslije toga traziti pravdu. Svima nama je to vrlo tesko razdoblje zivota, velika borba pa necu zacoprati sudbinu

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Lutza, sretno!

Znam kako je prolaziti mpo postupak. Znam da bi dali sve da imamo djecu. Znam da smo posebno osjetljive tijekom postupka, ali ipak - u tvom slučaju, i u sličnim slučajevima koji se ponavljaju u toj privatnoj klinici, pacijentice plaćajući krioembriotrasfer nisu u poziciji da u potpunosti koriste razinu prava koje kao osiguranice HZZO-a imaju.

Pacijentice na račun HZZO-a imaju pravo na 2 postupka u prirodnom ciklusu i 4 u stimuliranom ciklusu, kao i na transfer svih zamrznutih embrija. Dakle, kriotransfer se na promatra kao poseban postupak, već se računa pod postupak u kojem su kreiran višak embrija i u kojem su embriji zaleđeni za naknadni transfer.

Ti i druge cure koje su u toj privatnoj klinici plaćale kriotransfer embrija nastalih iz postupka na račun HZZO-a, iskoristile ste pravo na stimulirani postupak, ali ste ostvarile potpunu razinu prava jer ste morale po tržišnoj cijeni platiti kriotransfer.

Ovakvo postupanje je očito u suprotnosti s propisima. Vjerujem da bi svatko u toj situaciji trebao dobiti povrat sredstava od HZZO-a.

Ja bih tražila povrat sredstava, bez obzira koliko mi napetosti generiralo iščekivanje razultata postupaka, bez obzira na sve nade koje polažem u taj embrij iz kriotransfera. Tražila bih povrat novca koje sam platila privatnoj klinici jer kao osiguranica HZZO-a imam pravo da se taj transfer obavi na teret HZZO-a. Tražila bih nadoknadu troškova od HZZO-a jer ne vjerujem da borba za svoja prava može bilo kako negativno utjecati na rezultat postupka.
    Ne vjerujem u copranje, ni sudbinu. Vjerujem u borbu za ostvarivanje svojih prava i prava svih pacijenta.

Sretno!!!

Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    Lutza, sretno!

Znam kako je prolaziti mpo postupak. Znam da bi dali sve da imamo djecu. Znam da smo posebno osjetljive tijekom postupka, ali ipak - u tvom slučaju, i u sličnim slučajevima koji se ponavljaju u toj privatnoj klinici, pacijentice plaćajući krioembriotrasfer nisu u poziciji da u potpunosti koriste razinu prava koje kao osiguranice HZZO-a imaju.

Pacijentice na račun HZZO-a imaju pravo na 2 postupka u prirodnom ciklusu i 4 u stimuliranom ciklusu, kao i na transfer svih zamrznutih embrija. Dakle, kriotransfer se na promatra kao poseban postupak, već se računa pod postupak u kojem su kreiran višak embrija i u kojem su embriji zaleđeni za naknadni transfer.

Ti i druge cure koje su u toj privatnoj klinici plaćale kriotransfer embrija nastalih iz postupka na račun HZZO-a, iskoristile ste pravo na stimulirani postupak, ali ste ostvarile potpunu razinu prava jer ste morale po tržišnoj cijeni platiti kriotransfer.

Ovakvo postupanje je očito u suprotnosti s propisima. Vjerujem da bi svatko u toj situaciji trebao dobiti povrat sredstava od HZZO-a.

Ja bih tražila povrat sredstava, bez obzira koliko mi napetosti generiralo iščekivanje razultata postupaka, bez obzira na sve nade koje polažem u taj embrij iz kriotransfera. Tražila bih povrat novca koje sam platila privatnoj klinici jer kao osiguranica HZZO-a imam pravo da se taj transfer obavi na teret HZZO-a. Tražila bih nadoknadu troškova od HZZO-a jer ne vjerujem da borba za svoja prava može bilo kako negativno utjecati na rezultat postupka.
    Ne vjerujem u copranje, ni sudbinu. Vjerujem u borbu za ostvarivanje svojih prava i prava svih pacijenta.

Sretno!!!
    Apsolutno si u pravu. Zvala sam vec na neke telefone ali naravno dobiti nekog je nemoguce. I nekoliko puta su me preusmjerili na drugi broj telefona.

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Frixie imas pp.

bornastra avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2017

Početno

Pozdrav drage žene....

Nova sam na forumu.

Suprug i ja samo se prije nepunih tjedan dana susreli sa njegovom dijagnozom koja je nažalost azospermija (obavljen samo jedan spermiogram). Nakon velikog početnog šoka, odlučili smo sve stvari koje imamo za obaviti da ćemo privatno. Molim Vas za preporuke dobrih klinika u Zagrebu, Vaših osobnih iskustava? Kod mene je sve u najboljem redu za sad (obavila sam PAPU, cervikalne briseve, spolne hormone, hormone štitnjače...).
    Suprug sljedeći tjedan ide kod urologa na urološku i andrološku obradu. Kako sada sve čitam i iščitavam, a i kako mi je i sama ginekologica rekla, postoji mogućnost da je "samo" varikokela, a MM-u je lijevi testis i na oko spušteniji te da zbog toga ima loš nalaz spermiograma.
    Puno bi mi pomogle svakim savjetom u našoj borbi.

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Bornastar dobrodosla, Ja sam isto relativno nova ali evo napisati cu nase iskustvo. Ja 35g snizenu ovarialnu rezervu a mm 42g spori spermici. Otisli smo u polikliniku Repromed i tamo su nam preporucili odmah icsi na sto smo pristali i jako smo zadovoljni i s klinikom a i sa dr. Obavili smo pretrage sve koje nas je dr trazio I evo Ja danas 2dc startam sa Elonvom. Dalje cu javljati Kako se situacija bude odvijala. Ako te Jos nesto zanima slobodno pitaj!

Frixie avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

bornastra naš prvi nalaz spermiograma iz Petrove je glasio: u nativnom nije pronađen niti jedan spermij, a nakon centrifuge 1 nepokretan. Od pretraga koje je muž onda obavio su bile: na VV FSH i testosteron, Petrova mikrobiološka analiza ejakulata, kod privatnika urologa UZV testisa i skrotuma, Rebro kariogram i mikrodelecije te kod privatnika ponovljen spermiogram nakon par mjeseci od onog prvog koji nas je zašokirao.

Za početak neka obavi urologa/androloga i onda ako će biti potrebe genetiku. Uvijek se može kasnije po potrebi napraviti TESE/TESA da se vidi ima li što malaca u testisima.

bornastra avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2017

Početno

Hvala vam na dobrodošlici, divne ste...

Naš prvi spermiogram nažalost nema niti u nativnom niti nakon centrifuge ijednog spermića.

Ja sam napunila 27, MM će sada 33. Tješim se jer je kod mene za sada sve u najboljem redu, i sa velikom pozitivom idemo dalje. Spremni smo na sve. MM sljedeći tjedan ide kod urologa, i onda ćemo i mi u Repromed, jučer smo tako odlučili. Pa ćemo čuti šta doktor R kaže i šta dalje sve trebamo obaviti. Čujem same pohvala za doktora Radončića.
    JUHU, gdje se obavljali pretrage koje Vas je doktor tražio? Koliko dugo je trajalo sve prije samog postupka? Želim tebi i MM svu sreću.
    Frixie, hvala i tebi na savjetima.

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

@bornastra, mislim da niste pogrijesili s odlukom za Repromed, evo napisacu ti sve sto smo mi prosli, na prvoj konzultaciji Nakon sto je mm napravio spermiogram i Nakon sto nam je dr savjetovao metodu icsi morala sam Ja napraviti sljedece pretrage: briseve na ureaplasmu, mycroplasmu i trachomatis - to sam radila privatno u poliklinici ginekos jer oni to onda nose u Rockefellerovu I to mi je super jer nisam Ja morala hodati, oni isto tako odu po nalaze kad budu gotovi. Naplate to 50kn, a uputnicu mi je dala Moja dr opce prakse. Nalaze sam cekala 10tak Dana. 3. Dan ciklusa sam morala vaditi Krv Fsh, Lh, prolaktin to sam radila u poliklinici sunce. Nalazi gotovi za 2h. I isto tako isla sam vadit krv na Vuk Vrhovec za kontrolu hormona stitnjace, ovo je Bilo jako brzo mozes se naruciti mailom i za par Dana su mi bili rezultati. I zadnje sto smo morali napraviti I Ja I muz je u petrovoj 3 vaditi Krz za hiv I hepatitis, u petrovu dodjes bez najave I rezultati su gotovi za tjedan Dana. Moze se sve relativno brzo rijesiti. Danas sam bila Kod dr dobila injekciju i sad se Nadam da cu dobro reagirati na stimulaciju. Zelim tebi I tvom mm puno srece ako te Jos nesto zanima a nisam rekla slobodno pitaj. Meni je ovaj forum I cure na forumu jako puno pomoglo.

bornastra avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2017

Početno

U utorak MM ide kod urologa, pa nakon sto to obavimo zovem u Repromed kako bi dogovorili konzultacije i vidjeli za dalje.
    JUHU, od svih nalaza koje si nabrojala ja većinu imam, briseve sam vadila negdje u 11.mj 2016., a spolne hormone (LH, FSH i prolaktin) i hormone štitnjače (TSH, FT3 i FT4) u prosincu 2016. i siječnju 2017.
    Jedino nemamo nalaze za HIV i hepatitis, ali kao što si napisala, glavno da se ne čeka dugo na to.
    Ponijeti ću sve papire na prve konzultacije, javim kako je prošlo.
    Nadam se da ćemo čuti nesta pozitivno i da nama sa azzo dijagnozom ima spasa... promijenili smo malo i prehranu i ritam života nakon dijagnoze, mislim da to može samo pomoći.
    Želim ti da super reagiraš na stimulaciju, puno sreće... i baš to sta kažeš-iskustva drugih puno pomažu.

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Evo da se i ja javim... krenula sam sa laganom stimulacijom, od 4-8dc sam pila klomifen i onda se pocela pikati 2 puta na dan. 8dc sam imala 5 folikula, na desnom 3 (10.2,10.2 i 10mm) , a na lijevom 2 manja. Jucer, 11dc samo je jedan nastavio rasti(14.4mm) , a ostali se nisu pomakli. Soook! Sutra idem ponovo na folikulometriju, navecer valjda stoperica i pon.popodne punkcija. Mogu vam reci da sam bila tuzna, ali nadam se da je barem taj jedan dobar i da ima dobru jajnu stanicu. Ovo je stvarno trganje zivaca.

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Citiraj bornastra prvotno napisa Vidi poruku
    U utorak MM ide kod urologa, pa nakon sto to obavimo zovem u Repromed kako bi dogovorili konzultacije i vidjeli za dalje.
    JUHU, od svih nalaza koje si nabrojala ja većinu imam, briseve sam vadila negdje u 11.mj 2016., a spolne hormone (LH, FSH i prolaktin) i hormone štitnjače (TSH, FT3 i FT4) u prosincu 2016. i siječnju 2017.
    Jedino nemamo nalaze za HIV i hepatitis, ali kao što si napisala, glavno da se ne čeka dugo na to.
    Ponijeti ću sve papire na prve konzultacije, javim kako je prošlo.
    Nadam se da ćemo čuti nesta pozitivno i da nama sa azzo dijagnozom ima spasa... promijenili smo malo i prehranu i ritam života nakon dijagnoze, mislim da to može samo pomoći.
    Želim ti da super reagiraš na stimulaciju, puno sreće... i baš to sta kažeš-iskustva drugih puno pomažu.
    Draga Bornastra, super da vec imas vecinu nalaza, a ovo za hiv inhepatitis stvarno ide brzo mixed otici Bilo koji dan od 7:30-11 u petrovu tri bez narudzbe I za tjedan Dana dodjes po nalaze. Meni je za to uputnicu isto dola Moja dr opce prakse. I da Ja sam tamo Jos valjda hr factor jer to nisam Imala Kod sebe. Ma bit ce sve ok moramo misliti pozitivno I kad nam je najteze. )

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Evo da se i ja javim... krenula sam sa laganom stimulacijom, od 4-8dc sam pila klomifen i onda se pocela pikati 2 puta na dan. 8dc sam imala 5 folikula, na desnom 3 (10.2,10.2 i 10mm) , a na lijevom 2 manja. Jucer, 11dc samo je jedan nastavio rasti(14.4mm) , a ostali se nisu pomakli. Soook! Sutra idem ponovo na folikulometriju, navecer valjda stoperica i pon.popodne punkcija. Mogu vam reci da sam bila tuzna, ali nadam se da je barem taj jedan dobar i da ima dobru jajnu stanicu. Ovo je stvarno trganje zivaca.
    Hey Lenich bas mi je zao da je samo Jedan nastavio rasti, sto je dr rekao Jel mozda stimulacija bila lagana ili sto? Mozda taj Jedan bude super na kraju nikad neznas. Ovo je Pravo trganje zivaca to si dobro rekla, Ja sam od sljedeceg tjedna na bolovanju Moram ga uzeti jer se ne mogu dogovoriti na poslu nikako drugacije i sama pomisao da cu biti Doma me izludjuje Moram si mac neki hobi kak nebi samo o ovom razmisljala. Drzim ti fige da sve bude ok

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Da,probao je sa blagom stimulacijom zbog godina i policisticnog jajnika. Nadam se da su se mozda i ostale folikule trgnule i nastavile rasti, sutra imam folikulometriju pa cu znati tocno kad je punkcija i kolko ih ima. Ili da barem bude jedan, ali vrijedan.
    Juhu, drzim i ja tebi fige, sve ce to biti dobro i ojacati nas. Treba razmisljati pozitivno...

laura33 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Lenich - a sa cime se pikaš od gonadotropina i u kojoj dozi? Jel ti doktor povisio dozu stimulacije da još neki folikuli krenu sa rastom?

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Pikala sam se do danas sa orgalutran od 0,25 i ovaleap od 100mg. Jutros sam dobila stopericu i sutra popodne je punkcija. Ovaj jedan folikul je lijepo naraso( tak mi je dr. rekao), od ostalih nazalost nista. Sad imam pitanja za sve koje su to prosle, postoji li sansa da folikul pukne do sutra? Punkcija ide bez opce anestezije, zaboravila sam pitati budem li tamo nesto dobila i trebam li ponjeti spavacicu sa sobom. Nitko mi nista nije rekao...

Frixie avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Pikala sam se do danas sa orgalutran od 0,25 i ovaleap od 100mg. Jutros sam dobila stopericu i sutra popodne je punkcija. Ovaj jedan folikul je lijepo naraso( tak mi je dr. rekao), od ostalih nazalost nista. Sad imam pitanja za sve koje su to prosle, postoji li sansa da folikul pukne do sutra? Punkcija ide bez opce anestezije, zaboravila sam pitati budem li tamo nesto dobila i trebam li ponjeti spavacicu sa sobom. Nitko mi nista nije rekao...
    Ne bu pukao, zato je tu Orgalutran

Niš ne nosiš sa sobom, obući ćeš onu njihovu zelenu suknjicu prije punkcije

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj Frixie prvotno napisa Vidi poruku
    Ne bu pukao, zato je tu Orgalutran

Niš ne nosiš sa sobom, obući ćeš onu njihovu zelenu suknjicu prije punkcije
    Meni je u jednom postupku pod "Cetrotidom" pukao jedan od 3 folikula tako da sve ovisi o strucnosti dr na koliko velik folikul daje stop.

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Jolica, punkcija je u 17:30, a moram biti tamo u 17h. Kad si ti?

Datum pristupanja
    Mar 2017

Početno

Bok svima. Nova sam ovdje na forumu, pa bih imala samo jedno pitanje za sve vas koje ste bile na umjetnoj oplodnji u Splitu u poliklinici Cito. Ja sam bila i napravljena mi je punkcija i transfer embrija i jučer mi se pojavila nešto kao smećkasta menstruacija. Naravno zvala sam odmah VMS koja radi tamo i rekla mi je da odmah sutradan ujutro napravim test za trudnoću i evo ja sam ga jutros napravila i pokazao mi je da nisam trudna. Sada ja vas pitam da li je netko od vas imao slično iskustvo i da li je išao radititi betu kao drugo mišljenje? hvala unaprijed za odgovor

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •