Stranica 43 od 71 PrviPrvi ... 33414243444553 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,101 do 2,150 od 3542

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Frixie avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Citiraj sanjka prvotno napisa Vidi poruku
    Frixie kakav je sad FSH nakon uzimanja kontracepcije?
    To si sad pila 2, 3 ciklusa ili?
    Evo pijem sad već 3 kutiju Lindynetta. Krenula sam s njima u 12mj nakon postupka kad je stigla M. Pod njima sam sad vadila i spolne i sad čekam nalaze s VV. Vjerojatno će biti super FSH jel, s obzirom da sam na pilulama

Nisam htjela prestati s njima jel sam sklona folikularnim cistama, a i malo ih koristim kao supresiju s obzirom na nizak AMH i zbog godina. A ako dr. bude rekao da to nije ok nalaz i da bi trebala vaditi spolne dok nisam na pilulama, onda ću izvaditi 2dc privat LH i FSH, jer 3dc mogu već početi sa stimulacijom.

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Lutza, sretno!

Znam kako je prolaziti mpo postupak. Znam da bi dali sve da imamo djecu. Znam da smo posebno osjetljive tijekom postupka, ali ipak - u tvom slučaju, i u sličnim slučajevima koji se ponavljaju u toj privatnoj klinici, pacijentice plaćajući krioembriotrasfer nisu u poziciji da u potpunosti koriste razinu prava koje kao osiguranice HZZO-a imaju.

Pacijentice na račun HZZO-a imaju pravo na 2 postupka u prirodnom ciklusu i 4 u stimuliranom ciklusu, kao i na transfer svih zamrznutih embrija. Dakle, kriotransfer se na promatra kao poseban postupak, već se računa pod postupak u kojem su kreiran višak embrija i u kojem su embriji zaleđeni za naknadni transfer.

Ti i druge cure koje su u toj privatnoj klinici plaćale kriotransfer embrija nastalih iz postupka na račun HZZO-a, iskoristile ste pravo na stimulirani postupak, ali ste ostvarile potpunu razinu prava jer ste morale po tržišnoj cijeni platiti kriotransfer.

Ovakvo postupanje je očito u suprotnosti s propisima. Vjerujem da bi svatko u toj situaciji trebao dobiti povrat sredstava od HZZO-a.

Ja bih tražila povrat sredstava, bez obzira koliko mi napetosti generiralo iščekivanje razultata postupaka, bez obzira na sve nade koje polažem u taj embrij iz kriotransfera. Tražila bih povrat novca koje sam platila privatnoj klinici jer kao osiguranica HZZO-a imam pravo da se taj transfer obavi na teret HZZO-a. Tražila bih nadoknadu troškova od HZZO-a jer ne vjerujem da borba za svoja prava može bilo kako negativno utjecati na rezultat postupka.
    Ne vjerujem u copranje, ni sudbinu. Vjerujem u borbu za ostvarivanje svojih prava i prava svih pacijenta.

Sretno!!!

Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    Lutza, sretno!

Znam kako je prolaziti mpo postupak. Znam da bi dali sve da imamo djecu. Znam da smo posebno osjetljive tijekom postupka, ali ipak - u tvom slučaju, i u sličnim slučajevima koji se ponavljaju u toj privatnoj klinici, pacijentice plaćajući krioembriotrasfer nisu u poziciji da u potpunosti koriste razinu prava koje kao osiguranice HZZO-a imaju.

Pacijentice na račun HZZO-a imaju pravo na 2 postupka u prirodnom ciklusu i 4 u stimuliranom ciklusu, kao i na transfer svih zamrznutih embrija. Dakle, kriotransfer se na promatra kao poseban postupak, već se računa pod postupak u kojem su kreiran višak embrija i u kojem su embriji zaleđeni za naknadni transfer.

Ti i druge cure koje su u toj privatnoj klinici plaćale kriotransfer embrija nastalih iz postupka na račun HZZO-a, iskoristile ste pravo na stimulirani postupak, ali ste ostvarile potpunu razinu prava jer ste morale po tržišnoj cijeni platiti kriotransfer.

Ovakvo postupanje je očito u suprotnosti s propisima. Vjerujem da bi svatko u toj situaciji trebao dobiti povrat sredstava od HZZO-a.

Ja bih tražila povrat sredstava, bez obzira koliko mi napetosti generiralo iščekivanje razultata postupaka, bez obzira na sve nade koje polažem u taj embrij iz kriotransfera. Tražila bih povrat novca koje sam platila privatnoj klinici jer kao osiguranica HZZO-a imam pravo da se taj transfer obavi na teret HZZO-a. Tražila bih nadoknadu troškova od HZZO-a jer ne vjerujem da borba za svoja prava može bilo kako negativno utjecati na rezultat postupka.
    Ne vjerujem u copranje, ni sudbinu. Vjerujem u borbu za ostvarivanje svojih prava i prava svih pacijenta.

Sretno!!!
    Apsolutno si u pravu. Zvala sam vec na neke telefone ali naravno dobiti nekog je nemoguce. I nekoliko puta su me preusmjerili na drugi broj telefona.

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Čini se da je lolazg zaboravila lozinku. Nakon ovog jedinog posta prije skoro 20 dana, nije se više ni ulogirala na ovaj forum.
    lolazg, ako si zaboravila lozinku, možeš kontaktirati administratora da ti regernira istu.

A ako nisi zaboravila lozinku, evo imale smo pitanja za tebe:

Gdje ste našli spermije? TESA/TESE/PESA?
    I mene zanima kojom metodom ste došli do spermija za oplodnju i gdje ste to obavili? Kakvu si terapiju ti imala? Koliko ste, s obzirom na dijagnozu azoospermije, imali spermija za ICSI? Koliko si dobila jajnih stanica i imate li embrija u kriopohrani?

Citiraj lolazg prvotno napisa Vidi poruku
    Bok svima

ovdje sam da preporučim IVF polikliniku u Zg, profesora Šimunića i dr. Maričića

Nakon strašne dijagnoze, on bez spermija, ja pol.jajnici, tim doktora je pristupio tako da se uopće nismo osjećali da je to tako veliki problem.
    Tokom cijelog postupka, doktor i sestre su bili toliko ljubazni i susretljivi da sam kroz svaki postupak prošla ajmo reći bezbolno (aspiracija, transfer)
    Mi smo uspjeli iz prve! i sad smo u drugom tromjesečju , i dalje sam kod njih. Mogu im se se uvijek obratiti ( i na mob) za pomoć.

Hvala je premala riječ za sve što dugujem tim ljudima!
    Tu sam ako neko ima pitanja
    Ako korisnica/korisnik nije zaboravio lozinku, već se javio isklučivo da reklamira privatnu kliniku - važno je znati da korisnici Rodinog foruma nisu naivni i da je ovkva nepoštena aktivnost zapravo ANTIREKLAMA.

Frixie avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Inesz to isto pitanje sam joj postavila na drugom forumu ... i mene pika u oko ...

Njen post je za brisanje, jer djeluje obećavajuće za parove s teškim dijagnozama koji su tek krenuli ovim putem, a nisu uopće informirani. Nije fer da se netko bezveze lovi za slamku spasa, koja uopće ni ne postoji.

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Frixie imas pp.

bornastra avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2017

Početno

Pozdrav drage žene....

Nova sam na forumu.

Suprug i ja samo se prije nepunih tjedan dana susreli sa njegovom dijagnozom koja je nažalost azospermija (obavljen samo jedan spermiogram). Nakon velikog početnog šoka, odlučili smo sve stvari koje imamo za obaviti da ćemo privatno. Molim Vas za preporuke dobrih klinika u Zagrebu, Vaših osobnih iskustava? Kod mene je sve u najboljem redu za sad (obavila sam PAPU, cervikalne briseve, spolne hormone, hormone štitnjače...).
    Suprug sljedeći tjedan ide kod urologa na urološku i andrološku obradu. Kako sada sve čitam i iščitavam, a i kako mi je i sama ginekologica rekla, postoji mogućnost da je "samo" varikokela, a MM-u je lijevi testis i na oko spušteniji te da zbog toga ima loš nalaz spermiograma.
    Puno bi mi pomogle svakim savjetom u našoj borbi.

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Bornastar dobrodosla, Ja sam isto relativno nova ali evo napisati cu nase iskustvo. Ja 35g snizenu ovarialnu rezervu a mm 42g spori spermici. Otisli smo u polikliniku Repromed i tamo su nam preporucili odmah icsi na sto smo pristali i jako smo zadovoljni i s klinikom a i sa dr. Obavili smo pretrage sve koje nas je dr trazio I evo Ja danas 2dc startam sa Elonvom. Dalje cu javljati Kako se situacija bude odvijala. Ako te Jos nesto zanima slobodno pitaj!

Frixie avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

bornastra naš prvi nalaz spermiograma iz Petrove je glasio: u nativnom nije pronađen niti jedan spermij, a nakon centrifuge 1 nepokretan. Od pretraga koje je muž onda obavio su bile: na VV FSH i testosteron, Petrova mikrobiološka analiza ejakulata, kod privatnika urologa UZV testisa i skrotuma, Rebro kariogram i mikrodelecije te kod privatnika ponovljen spermiogram nakon par mjeseci od onog prvog koji nas je zašokirao.

Za početak neka obavi urologa/androloga i onda ako će biti potrebe genetiku. Uvijek se može kasnije po potrebi napraviti TESE/TESA da se vidi ima li što malaca u testisima.

bornastra avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2017

Početno

Hvala vam na dobrodošlici, divne ste...

Naš prvi spermiogram nažalost nema niti u nativnom niti nakon centrifuge ijednog spermića.

Ja sam napunila 27, MM će sada 33. Tješim se jer je kod mene za sada sve u najboljem redu, i sa velikom pozitivom idemo dalje. Spremni smo na sve. MM sljedeći tjedan ide kod urologa, i onda ćemo i mi u Repromed, jučer smo tako odlučili. Pa ćemo čuti šta doktor R kaže i šta dalje sve trebamo obaviti. Čujem same pohvala za doktora Radončića.
    JUHU, gdje se obavljali pretrage koje Vas je doktor tražio? Koliko dugo je trajalo sve prije samog postupka? Želim tebi i MM svu sreću.
    Frixie, hvala i tebi na savjetima.

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

@bornastra, mislim da niste pogrijesili s odlukom za Repromed, evo napisacu ti sve sto smo mi prosli, na prvoj konzultaciji Nakon sto je mm napravio spermiogram i Nakon sto nam je dr savjetovao metodu icsi morala sam Ja napraviti sljedece pretrage: briseve na ureaplasmu, mycroplasmu i trachomatis - to sam radila privatno u poliklinici ginekos jer oni to onda nose u Rockefellerovu I to mi je super jer nisam Ja morala hodati, oni isto tako odu po nalaze kad budu gotovi. Naplate to 50kn, a uputnicu mi je dala Moja dr opce prakse. Nalaze sam cekala 10tak Dana. 3. Dan ciklusa sam morala vaditi Krv Fsh, Lh, prolaktin to sam radila u poliklinici sunce. Nalazi gotovi za 2h. I isto tako isla sam vadit krv na Vuk Vrhovec za kontrolu hormona stitnjace, ovo je Bilo jako brzo mozes se naruciti mailom i za par Dana su mi bili rezultati. I zadnje sto smo morali napraviti I Ja I muz je u petrovoj 3 vaditi Krz za hiv I hepatitis, u petrovu dodjes bez najave I rezultati su gotovi za tjedan Dana. Moze se sve relativno brzo rijesiti. Danas sam bila Kod dr dobila injekciju i sad se Nadam da cu dobro reagirati na stimulaciju. Zelim tebi I tvom mm puno srece ako te Jos nesto zanima a nisam rekla slobodno pitaj. Meni je ovaj forum I cure na forumu jako puno pomoglo.

bornastra avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2017

Početno

U utorak MM ide kod urologa, pa nakon sto to obavimo zovem u Repromed kako bi dogovorili konzultacije i vidjeli za dalje.
    JUHU, od svih nalaza koje si nabrojala ja većinu imam, briseve sam vadila negdje u 11.mj 2016., a spolne hormone (LH, FSH i prolaktin) i hormone štitnjače (TSH, FT3 i FT4) u prosincu 2016. i siječnju 2017.
    Jedino nemamo nalaze za HIV i hepatitis, ali kao što si napisala, glavno da se ne čeka dugo na to.
    Ponijeti ću sve papire na prve konzultacije, javim kako je prošlo.
    Nadam se da ćemo čuti nesta pozitivno i da nama sa azzo dijagnozom ima spasa... promijenili smo malo i prehranu i ritam života nakon dijagnoze, mislim da to može samo pomoći.
    Želim ti da super reagiraš na stimulaciju, puno sreće... i baš to sta kažeš-iskustva drugih puno pomažu.

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Evo da se i ja javim... krenula sam sa laganom stimulacijom, od 4-8dc sam pila klomifen i onda se pocela pikati 2 puta na dan. 8dc sam imala 5 folikula, na desnom 3 (10.2,10.2 i 10mm) , a na lijevom 2 manja. Jucer, 11dc samo je jedan nastavio rasti(14.4mm) , a ostali se nisu pomakli. Soook! Sutra idem ponovo na folikulometriju, navecer valjda stoperica i pon.popodne punkcija. Mogu vam reci da sam bila tuzna, ali nadam se da je barem taj jedan dobar i da ima dobru jajnu stanicu. Ovo je stvarno trganje zivaca.

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Citiraj bornastra prvotno napisa Vidi poruku
    U utorak MM ide kod urologa, pa nakon sto to obavimo zovem u Repromed kako bi dogovorili konzultacije i vidjeli za dalje.
    JUHU, od svih nalaza koje si nabrojala ja većinu imam, briseve sam vadila negdje u 11.mj 2016., a spolne hormone (LH, FSH i prolaktin) i hormone štitnjače (TSH, FT3 i FT4) u prosincu 2016. i siječnju 2017.
    Jedino nemamo nalaze za HIV i hepatitis, ali kao što si napisala, glavno da se ne čeka dugo na to.
    Ponijeti ću sve papire na prve konzultacije, javim kako je prošlo.
    Nadam se da ćemo čuti nesta pozitivno i da nama sa azzo dijagnozom ima spasa... promijenili smo malo i prehranu i ritam života nakon dijagnoze, mislim da to može samo pomoći.
    Želim ti da super reagiraš na stimulaciju, puno sreće... i baš to sta kažeš-iskustva drugih puno pomažu.
    Draga Bornastra, super da vec imas vecinu nalaza, a ovo za hiv inhepatitis stvarno ide brzo mixed otici Bilo koji dan od 7:30-11 u petrovu tri bez narudzbe I za tjedan Dana dodjes po nalaze. Meni je za to uputnicu isto dola Moja dr opce prakse. I da Ja sam tamo Jos valjda hr factor jer to nisam Imala Kod sebe. Ma bit ce sve ok moramo misliti pozitivno I kad nam je najteze. )

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Citiraj Lenich prvotno napisa Vidi poruku
    Evo da se i ja javim... krenula sam sa laganom stimulacijom, od 4-8dc sam pila klomifen i onda se pocela pikati 2 puta na dan. 8dc sam imala 5 folikula, na desnom 3 (10.2,10.2 i 10mm) , a na lijevom 2 manja. Jucer, 11dc samo je jedan nastavio rasti(14.4mm) , a ostali se nisu pomakli. Soook! Sutra idem ponovo na folikulometriju, navecer valjda stoperica i pon.popodne punkcija. Mogu vam reci da sam bila tuzna, ali nadam se da je barem taj jedan dobar i da ima dobru jajnu stanicu. Ovo je stvarno trganje zivaca.
    Hey Lenich bas mi je zao da je samo Jedan nastavio rasti, sto je dr rekao Jel mozda stimulacija bila lagana ili sto? Mozda taj Jedan bude super na kraju nikad neznas. Ovo je Pravo trganje zivaca to si dobro rekla, Ja sam od sljedeceg tjedna na bolovanju Moram ga uzeti jer se ne mogu dogovoriti na poslu nikako drugacije i sama pomisao da cu biti Doma me izludjuje Moram si mac neki hobi kak nebi samo o ovom razmisljala. Drzim ti fige da sve bude ok

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Da,probao je sa blagom stimulacijom zbog godina i policisticnog jajnika. Nadam se da su se mozda i ostale folikule trgnule i nastavile rasti, sutra imam folikulometriju pa cu znati tocno kad je punkcija i kolko ih ima. Ili da barem bude jedan, ali vrijedan.
    Juhu, drzim i ja tebi fige, sve ce to biti dobro i ojacati nas. Treba razmisljati pozitivno...

laura33 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Lenich - a sa cime se pikaš od gonadotropina i u kojoj dozi? Jel ti doktor povisio dozu stimulacije da još neki folikuli krenu sa rastom?

Datum pristupanja
    Mar 2017

Početno

Bok svima. Nova sam ovdje na forumu, pa bih imala samo jedno pitanje za sve vas koje ste bile na umjetnoj oplodnji u Splitu u poliklinici Cito. Ja sam bila i napravljena mi je punkcija i transfer embrija i jučer mi se pojavila nešto kao smećkasta menstruacija. Naravno zvala sam odmah VMS koja radi tamo i rekla mi je da odmah sutradan ujutro napravim test za trudnoću i evo ja sam ga jutros napravila i pokazao mi je da nisam trudna. Sada ja vas pitam da li je netko od vas imao slično iskustvo i da li je išao radititi betu kao drugo mišljenje? hvala unaprijed za odgovor

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Pikala sam se do danas sa orgalutran od 0,25 i ovaleap od 100mg. Jutros sam dobila stopericu i sutra popodne je punkcija. Ovaj jedan folikul je lijepo naraso( tak mi je dr. rekao), od ostalih nazalost nista. Sad imam pitanja za sve koje su to prosle, postoji li sansa da folikul pukne do sutra? Punkcija ide bez opce anestezije, zaboravila sam pitati budem li tamo nesto dobila i trebam li ponjeti spavacicu sa sobom. Nitko mi nista nije rekao...

Yubi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

katastrofa,
    ja sam radila nekoliko umjetnih u Cita,pitaj sve šta te zanima.Nemoj odma paničarit na smećkastu "menstruaciju",ne mora biti ono najgore.Bitno je (nisi napisala) koji dan je rađen transfer? Kao siguran pokazatelj rane trudnoće ja osobno uvik radim betu nikad testove za trudnoću.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Nemojte molim o umjetnima, ne idemo na umjetnu nego potpomognutu oplodnju.
    Baš je ružno vidjeti to umjetna, jer tu ništa nije umjetno

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Potpisujem Vrci, ja osobno kad cujem rijec umjetna odmah mi skoci tlak. U tome nema nista umjetno.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja sam navikla na to od ljudi koji nisu u mpo. Ali kad same prolazimo kroz to, onda mi baš bude još ružnije

Inače, ja i dalje čekam svoj FET, nikako da nam krene kako treba...

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Vrci nadam se da ces uskoro po svoju mrvu. Ja sam u petak imala punkciju, dobili opet jednu stanicu i nakon sto sam odplakala i sve prekrizila eto moja mrva se danas vraca k mami na cuvanje

Yubi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Ajoojjj cure,pretpostavljam da je ovo "umjetna" meni upućeno.Sorry,i je,ružno je za vidit/čut,al mi bilo brže za napisat... "umjetna" ili "potpomognuta oplodnja" je postupak isti,srce para svakako,a sad kako neko doživljava postupak,njegov je problem.Ljudi koji nisu u tome,ionako veze nemaju šta je "TO",koliko se god trudia objasnit njima je sve to umjetno,a mene baš zaboli šta oni misle i kako koja rič zvuči/izgleda..Ja najbolje znam kroz šta prolazim i šta želim,a sad jel to neko naziva umjetno,poluumjetno,prirodno,potpomognuto i sl. njegova stvar i stvarno mi ne pada na pamet da se još i oko toga zamaram.Želim samo jednu malu i zdravu bebicu za koju želim reć da ona nije ni umjetnom ni potpognutom oplodnjom došla već da je ona moj dar s neba..(pa nek se onda misle )

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Radije onda piši mpo, kraće je

Jolice, moj sinek je beba od 1 punktirane i 1 vraćene js. Tako da sretno

Inače za mpo i umjetno - trebamo se zamarati, ali ne znam ja lijepo rječito to pojasniti
    Posljednje uređivanje od Vrci : 20.03.2017. at 10:52

Yubi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Vrci,
    ja sam na forumu tek 3 miseca,tako da baš ne baratam skraćenicama,ali naučit ću ,al i dalje stojim pri svom da me stvarno al ono baš stvaaarnooo nije briga kako ko šta naziva,doživljava i kakav je kome sklop u glavi vezano za mpo Ne živim od tuđih mišljenja,i ne dira me niti malo šta misle za moj pokušaj ivf,a još manje da ih ispravljam i bavim se njima..imam ja svoj problem i u njemu su uključeni meni najbliži ljudi do kojih mi je stalo i njima je stalo do mene a viruj mi da oni vrlo dobro znaju kroz šta prolazim i kako se šta naziva i to mi je najbitnije,a za ove druge nebitne u mom životu me zaboli

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Jolice, sretno na transferu. Javi kako je bilo.

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Jolice, jesi ti kod Skvorca? Kaj si ponjela sa sobom na punkciju? Jesi uzela anesteziju?

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj Yubi prvotno napisa Vidi poruku
    Vrci,
    ja sam na forumu tek 3 miseca,tako da baš ne baratam skraćenicama,ali naučit ću ,al i dalje stojim pri svom da me stvarno al ono baš stvaaarnooo nije briga kako ko šta naziva,doživljava i kakav je kome sklop u glavi vezano za mpo Ne živim od tuđih mišljenja,i ne dira me niti malo šta misle za moj pokušaj ivf,a još manje da ih ispravljam i bavim se njima..imam ja svoj problem i u njemu su uključeni meni najbliži ljudi do kojih mi je stalo i njima je stalo do mene a viruj mi da oni vrlo dobro znaju kroz šta prolazim i kako se šta naziva i to mi je najbitnije,a za ove druge nebitne u mom životu me zaboli
    Potpisujem od rijeci do rijeci!!!!

Frixie avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Citiraj Lenich prvotno napisa Vidi poruku
    Pikala sam se do danas sa orgalutran od 0,25 i ovaleap od 100mg. Jutros sam dobila stopericu i sutra popodne je punkcija. Ovaj jedan folikul je lijepo naraso( tak mi je dr. rekao), od ostalih nazalost nista. Sad imam pitanja za sve koje su to prosle, postoji li sansa da folikul pukne do sutra? Punkcija ide bez opce anestezije, zaboravila sam pitati budem li tamo nesto dobila i trebam li ponjeti spavacicu sa sobom. Nitko mi nista nije rekao...
    Ne bu pukao, zato je tu Orgalutran

Niš ne nosiš sa sobom, obući ćeš onu njihovu zelenu suknjicu prije punkcije

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Lenich da ja sam kod Skvorca, ne treba ti nista jer sve dobijes kod njih. Isla sam uz anesteziju i to mi je super. Kada ti imas punkciju?

Frixie avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku
    Nemojte molim o umjetnima, ne idemo na umjetnu nego potpomognutu oplodnju.
    Baš je ružno vidjeti to umjetna, jer tu ništa nije umjetno
    A još kad posle vele da je "to" dijete iz umjetne, da je sad sigurno prehlađeno jer je iz umjetne, da je kasnije progovorilo/prohodalo/skinulo pelenu jer je iz umjetne ....

Treba micati predrasude od samog početka, Vrci potpisujem te

Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Jucer sam radila test, bio je blijedo pozitivan, danas vadila betu, 2.4. Biokemijska ocito... Imala sam osjecaj da je to sad to. Ali eto , sreca nije bila na nasoj strani. Sad ponovno idemo, sa lijekovima prije transfera smrzlica.

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Lenich u koliko je punkcija? Ja isto idem danas na transfer popodne.

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj Frixie prvotno napisa Vidi poruku
    Ne bu pukao, zato je tu Orgalutran

Niš ne nosiš sa sobom, obući ćeš onu njihovu zelenu suknjicu prije punkcije
    Meni je u jednom postupku pod "Cetrotidom" pukao jedan od 3 folikula tako da sve ovisi o strucnosti dr na koliko velik folikul daje stop.

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Jolica, punkcija je u 17:30, a moram biti tamo u 17h. Kad si ti?

Iva86 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Hej cure.. ja sam danas imala punkciju u Škvorcu i od 8 većih folikula i još par manjih dobila sam samo jednu stanicu.. užašno sam razočarana, jedva sam čekala da izađem iz klinike i uđem u auto da mogu briznut u plac... Sumljam da će doći transfera uopće a kamoli do trudnoće..

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Ja moram biti u 18h. Sretno

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Iva skroz te razumijem, prosla sam to u petak. Od 6 folikula samo 1 jajna stanica ali eto ona je bila dobra i idem danas na transfer. Nista nemoj otpisivati do kraja. Sretno

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Ja sam rekla bez anestezije jel imam jednu i brzo je gotovo. Sad si ipak mislim da bi mu rekla kak sam se predomislila. Kazu mi da mora i ove manje popikati, kaj da radim. Jel kasno da mu kazem da me uspava kad dodem tamo? Ili stisnem zube i odgulim to.

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Onda se mozda i vidimo, SRETNOOOOOO! Da ti se zaljepi i da dobijes svog andela.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Lenich, za anesteziju moraš biti natašte. A i dr mora znati da mu anesteziolog bude tamo.
    Nemam ti neki savjet, ovisno o tome koliko će pikati. Za 1 js ne bih tražila uspavljivanje

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Meni je dr.reko da svakako moram biti na taste. Od 12:30 nista jesti ni piti. Ma budem ja to nekako, bol prode, samo da nije prazna.
    I meni je u petak bilo koma kad mi je reko da je samo jedan nastavio rasti. Kakve su meni onda sanse da cunid jednog dobiti dobru jajnu stanicu i da ce se oploditi...ali nadam se do kraja!

Iva86 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Lenchi i Jolica30 sretno danas..

Lenchi što se tiče boli nemoras se bojat punkcije, nije tako strašno, ja sam imala prošle godine u beti+ bez anastazije al bila su samo tri folikula i nije bilo nešto strašno, dobila sam u venu neki koktel normabl i jos nešto za bolove pa sam bila u polusvjesnom stanju.. Kod Škvorca sam uzela Anastaziju jer sam imala dosta folikula..

Jesi ga pitala za nešto protiv bolova da ti da?

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Nisam, budem danas. Mozda zato moram biti nataste... Hvala na podsci! Ovo cekanje me izluduje

Frixie avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Lenich nažalost, ne možeš se predomisliti, dr. treba znati unaprijed ide li anestezija ili ne.

Molim te ako uloviš vremena pitaj ga jel ima kakav info o produžetku ugovora. Znam da je bio na sastanku radi produženja ugovora, pa me zanima jel dobio kakvu povratnu info.

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Odmah ti kazu jel ima jajna stanica i kakva je? Kad muz mora dati svoj doprinos
    Nakon nase punkcije?

Iva86 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Da, premjeste te u sobu za odmor i doktor ti dođe rec koliko imaš stanica.. a dali su dobre i jesu li se oplodile saznaš sutradan..

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Znaci jos malo cekanja, dobro...
    Budem ga pitala za produljenje ugovora.
    Javim vam kak je proslo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •