Stranica 45 od 71 PrviPrvi ... 35434445464755 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,201 do 2,250 od 3542

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

bornastra avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2017

Početno

JUHU, sada baš čitam tvoje postove na drugoj temi...
    Držim fige da je implatacijsko krvarenje...!!! Od srca!!

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Hvala to draga, Ja sam vec lagano ludaaaaaa. Nadam se da cu izdrzati do bete 18.4 I da ce sve biti ok.
    Drzim fige da Vam sve bude ok.

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Cure,znate li koji je put da se u privatnim klinikama ide u postupak na teret Hzzo? Ceka li se to dugo red ili kako? Hvala unaprijed.

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

MalaMa -ja kad sam bila kod Škvorca na konzultacijama rekao je dođite iduci ciklus da vas pogledam na uzv i onda onaj iza krecemo. Ali da sam došla 8-12.dc vjerojatno bi krenuli odmah iduci ciklus.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Ne ceka se dugo, ja sam bila kod Skvorca i cim sam izvadila od nalaza jos sto je on trazio isli smo u postupak.

Frixie avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Ja sam kod Škvorca. Naručila sam se bila za konzultacije, ali sam prije skinula s njegove web stranice podatke što on sve traži od obrade i to sam napravila. Na konzulacijama smo imali sve potrebne nalaze i naručio me je 23dc na UZV da vidi da nema ciste (npr. folikularna) i napomenu da donesem idući put D1 uputnicu od svog ginekologa. Došla sam tad 23dc na UZV i on mi je dao lijekove s kojima sam startala 3dc.

Sve ide jako brzo, možda ti na konzultacijama veli da li trebaš još kaj vaditi od nalaza i pretraga. Mislim da sam na konzultacije čekala nekih 10ak dana.

Konzultacije se plaćaju (300kn) i UZV (250kn) jer to nije pokriveno HZZO-om.

Ako ideš na UZV 2dc prije samog postupka (ja sam jednom tako) i dobiješ isti dan lijekove za stim, onda se ne plaća taj UZV jer si već u postupku.
    Posljednje uređivanje od Frixie : 11.04.2017. at 12:10

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Curke puno vam hvala. U cetvrtak me ceka transfer u drzavnoj bolnici ali razmisljam i o drugim opcijama u slucaju ponovnog neuspjeha.

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

cure , imam dogovorene konzultacije kod dr.Lucingera za tjedan dana.
    Imate li kakve svjeze informacije? koliko se ceka na postupak?

Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk

s_iva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Kod njega se nikad ne čeka.
    Idete sa postupkom kad možete i želite.
    Super izbor - moje blizanke su "njegove"!

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

iva hvala ti , moze i.meni takav ishod )))

Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk

Datum pristupanja
    Mar 2017

Početno

Drage moje, evo i mog iskustva. U ponedjeljak imala aspiraciju uz koktelcic, sve proslo bezbolno.
    3 folikula, 2 js, obje oplodene, 1. 8st, 2. 4st.danas transfer obje.
    Sad sam u mirovanju i cekanju.
    Beta+, dok. Domitrovic, prvi IVF, prezadovoljna odnosom dok i sestara.

bornastra avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2017

Početno

Drage... lijepo je čitati lijepe vijesti i Vaša iskustva.

Od srca Vam svima želim da jednom ugledamo naše bebice.
    Ja sljedeći tjedan zovem za konzultacije u Repromed, jedva čekam čuti imamo li ja i suprug šanse. Nema odustajanja, zadnji atom snage trebamo dati...

JUHU, kako si nam ti?

Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Curke, prijavljujem drugi neuspjesni FET u B+. Iduci idemo u prirodnom ciklusu. Vracali smo oba puta po jednu blasticu.

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Drage moje nakon 15 dugih dana čekanja moja Beta jutros 2831. Još sam u šoku.

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

JUHU, ovo je bas juhuuuuu rezultat! Cestitam

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj JUHU prvotno napisa Vidi poruku
    opaaaa! divna beta cestitam!

Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Juhu, cestitam od srca!!!

bornastra avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2017

Početno

JUHU, neizmjerno mi je drago!!!
    Čestitam vam od srca, prekrasna vijest... ))))))

Molim te kada dođete k sebi da nam opišeš postupak- od vaših dijagnoza, pretraga koje ste obavili, samog postupka... MM i ja se spremamo za Repromed, krajem ovog ili početkom sljedećeg tjedna... jedva čekam. Znam da si ti prošla ICSI, to čeka i nas najvjerojatnije pa te molim kada ćeš moći kratki opis svega...
    ČESTITAM JOŠ JEDNOM! PREKRASNO...

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Juhu cestitam !!! Beta ko kuca!!

Datum pristupanja
    Mar 2017

Početno

Citiraj Tinca18 prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje, evo i mog iskustva. U ponedjeljak imala aspiraciju uz koktelcic, sve proslo bezbolno.
    3 folikula, 2 js, obje oplodene, 1. 8st, 2. 4st.danas transfer obje.
    Sad sam u mirovanju i cekanju.
    Beta+, dok. Domitrovic, prvi IVF, prezadovoljna odnosom dok i sestara.
    Tinca18 držimo palčeve! Da li je to išlo preko HZZO-a?

Frixie avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

JUHU e to je beta! čestitam!

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Citiraj bornastra prvotno napisa Vidi poruku
    JUHU, neizmjerno mi je drago!!!
    Čestitam vam od srca, prekrasna vijest... ))))))

Molim te kada dođete k sebi da nam opišeš postupak- od vaših dijagnoza, pretraga koje ste obavili, samog postupka... MM i ja se spremamo za Repromed, krajem ovog ili početkom sljedećeg tjedna... jedva čekam. Znam da si ti prošla ICSI, to čeka i nas najvjerojatnije pa te molim kada ćeš moći kratki opis svega...
    ČESTITAM JOŠ JEDNOM! PREKRASNO...
    Hej draga evo naše price,
    Ja- smanjena ovarijalna rezerva a mm- OAT
    Od nalaza sam morala napraviti hormone na štitnjaču, briseve 3.dan ciklusa na uteaplasmu, microplasmu i clamidiu.
    Te smo oboje vadili krv za hepatitis i ja sam Jos vadila RH faktor.
    U trećem mjesecu kad smo bili spremni za postupak. 2 dan ciklusa sam vadila Krv za estradiol I progesteron I taj dan sam dobila prvu inekciju Elonvu, Nakon toga 5x orgulatran te 600 iu Puregona I onda na kraja brevactide stipericu. Imala sam 3 js, punkciju nisam ni osjatila dr je jako njezan i to sam sve bez anastazije radila, 2 Js su se razvile u prekrasne blastice te su mi vracenje obje. Transfer trajao par minuta I sasvim bezbolno. Ako te Jos Nesto zanima slobodno pitaj. Sretno Vam

3006 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2017

Početno

Tinca18 sretno...također sam u toj fazi
    Posljednje uređivanje od 3006 : 19.04.2017. at 17:36

3006 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2017

Početno

JUHU čestitam

bornastra avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2017

Početno

Tinca18, 3006... sretno!

Javljajte nam rezultate...

JUHU, hvala na vašoj priči. Zanima me još samo dali je suprug radio punkciju ili biopsiju ili su malce pronašli u spermi?
    Uživaj u trundoći, kada je prvi UZV? Gdje ćeš voditi trudnoću?

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Citiraj bornastra prvotno napisa Vidi poruku
    Tinca18, 3006... sretno!

Javljajte nam rezultate...

JUHU, hvala na vašoj priči. Zanima me još samo dali je suprug radio punkciju ili biopsiju ili su malce pronašli u spermi?
    Uživaj u trundoći, kada je prvi UZV? Gdje ćeš voditi trudnoću?
    E draga mm nije radio punkciju ni biopsiju jer je Imao kolicinski dosta plivaca Šamo sto su neki bili jako spori a drugi lose kvakitete. Evo jutros sam ponovila betu I jutros je 6051 nemogu vjerivati. Za dva tjedna Imam prvi ultrazvuk Kod Radoncica a i Kod njega cu voditi trudnocu, iskreno nezelim nikog drugog Osim njega da mi vodi trudnocu. On je stvarno Jedna divna osoba, mislim cjeli tim iz Repromed's je, vidjet ces.
    Kad vi Idete, Jeste zakazali termin za konzultacije?

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Jel on vodi cijelu trudnocu? Znam da privatnici koji se bave mpo uglavnom vode privih 12tjedana, i to je to

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku
    Jel on vodi cijelu trudnocu? Znam da privatnici koji se bave mpo uglavnom vode privih 12tjedana, i to je to
    Mislim da da, nije mi nitro rekao da nemoze. Repromed je Poliklinika I za ginekologiju pa ne vidim za sto nebi vodili trudnoce. Budem Jos jednom provjerila na sljedecem ultrazvuku pa javim.

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam cijelu trudnoću kod njega vodila. Tad je još bio u Viliju

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Vodi cijele trudnoce, ja sam išla kod njega do 25. tjedna dok nisam zavrsila u bolnici

bornastra avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2017

Početno

Nismo još zakazali termin, MM mora obaviti još hormone.
    Prikupljamo još nalaze, pa se javljamo sljedeći tjedan, od srca se nadam. Stalno nam je neka gužva zbog posla, i nekad sam jadna i ljuta kaj već nismo to sve obavili. Ali dobro.
    Kod mog MM-a je azzo, pa nezz kaj cemo morati s tim prolaziti, tj. kaj će on prolaziti i jel ćemo uopće naći malce...
    Ali jedva čekam da odemo u Repromed kod doktora R, same divne riječi za njega čujem...
    Super da se kod njega može voditi cijela trudnoća...

Frixie avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Hej draga evo naše price,
    Ja- smanjena ovarijalna rezerva a mm- OAT
    Kod nas je također smanjena ovarijska zaliha i OAT, ali MM ima samo par komada plivača.
    Također smo prolazili stim s Elonvom, Orgalutranom i Puregonom (x2) pa pitanjce koliki ti je AMH i FSH?

Datum pristupanja
    Mar 2017

Početno

Da, bilo je preko Hzzzo-a. Hvala ti jos 3 dana cekanja

Datum pristupanja
    Mar 2017

Početno

Citiraj Zulta prvotno napisa Vidi poruku
    Tinca18 držimo palčeve! Da li je to išlo preko HZZO-a?
    Da islo je preko Hzzo-a

Datum pristupanja
    Mar 2017

Početno

Citiraj 3006 prvotno napisa Vidi poruku
    Tinca18 sretno...također sam u toj fazi
    Onda sretno i tebi, kad vadis betu?

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Tinca18 prvotno napisa Vidi poruku
    Da islo je preko Hzzo-a
    sretno!
    kakvu si stimulaciju imala? koje su dijagnoze?

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Citiraj Frixie prvotno napisa Vidi poruku
    Kod nas je također smanjena ovarijska zaliha i OAT, ali MM ima samo par komada plivača.
    Također smo prolazili stim s Elonvom, Orgalutranom i Puregonom (x2) pa pitanjce koliki ti je AMH i FSH?
    Hej Frixie moj AMH je bio 0.60 a ocekivana vrijesnost pise da je ( 0.67 - 9.49)
    FSH je bio 11,7 to sam radila 3 dan ciklusa.

IVANA 86 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2017

Početno

Trnutno sam u Petrovoj, nemogu reći da sam baš zadovoljna... Razmišljam o poliklinici Betaplus i Škvorc. Da li mi netko ovdje može preporučiti nekoga. Također na stranicama poliklinike Škvorc nisam našla da li im je produžen ugovor sa Zavodom pa ako netko zna.. Isto tako gledala sam popis nalaza koji se traže pa sam primjetila da oni traže i neke koji inače nisu standardni i koje ja zasad nemam (uvz dojki, urea)... Da li mi netko iz prve ruke može reći da li su svi ti nalazi obvezni?

Datum pristupanja
    Mar 2017

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    sretno!
    kakvu si stimulaciju imala? koje su dijagnoze?
    Hej, Inesz.
    Mm oligozoospermia, ja sa rijetkim ovulacijama, lowresponder, Amh 7.6, ostali hormoni u granicama, ostali nalazi ok, veli dok da zajedno bez pomoci ne mozemo ostati trudni.
    Pocela za suprefactom, estrofemom, duphastonom, i elonvom ali sam slabo reagirala, pa nastavila sa menopurom 6 dana i ovitrelle stopericom.
    Zbog slabe reakcije punkcija tek 18dan i to samo 3 folikula, transfer 2 zametka.
    Trenutno u cekanju bete.

snelly85 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Citiraj IVANA 86 prvotno napisa Vidi poruku
    Trnutno sam u Petrovoj, nemogu reći da sam baš zadovoljna... Razmišljam o poliklinici Betaplus i Škvorc. Da li mi netko ovdje može preporučiti nekoga. Također na stranicama poliklinike Škvorc nisam našla da li im je produžen ugovor sa Zavodom pa ako netko zna.. Isto tako gledala sam popis nalaza koji se traže pa sam primjetila da oni traže i neke koji inače nisu standardni i koje ja zasad nemam (uvz dojki, urea)... Da li mi netko iz prve ruke može reći da li su svi ti nalazi obvezni?
    Uzv dojki nije obavezan,pustit ce vas u postupak i bez toga ali dr uvijek naglasi da je dobro nakon 30.god prije ulaska u stimulaciju napravit uzv,pogotovo ako kao u mom slucaju postoji ubobiteljskoj anamnezi opterecenje(baka po mami je imala karcinom dojke).
    Ostalo kaj se trazi je kks,urea,kreatinin,urin....to je dobro napraviti cisto da se vidi zdravstveno stanje s obzirom da se ide na trudnocu.
    Ostali nalazi su standardni koje obavljate kad ulazite u mpo.
    Ugovor im je produzen do kraja 6.mj.
    Nadam se da sam pomogla.

IVANA 86 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2017

Početno

snelly - jesi pomogla si, hvala. Nego sad još jedno pitanje...imam folikularnu cistu, rečeno je s njom nemogu u postupak, dala mi dokoktorica dva mjeseca kontracepciju da to pukne. I sad...recimo dogovorim konzultacije kod Škvorca i donesem uputnicu a ja sad nemogu u postupak dok se cista ne makne, a oni imaju ugovor do 6 mjeseca. Kako onda?

Frixie avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Zakaj 2mjeseca pilule?
    Meni je Š. bio dao samo jedan mjesec da idemo cisti u postupak, jer sam sklona folikularnim cistama.

Najbolje ti je nazvati dr. i dogovoriti se za konzultacije. Tamo ćeš sve dalje s njim dogovarati oko postupka, a pogledati će te i na UZV.

IVANA 86 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2017

Početno

Ovako - progesteron mi je drugog dana visok, a onaj 21. dan prenizak. Rekla je dr. da je to od te folikularne ciste. Ona je tu već nekih 5 mj, ima 22 mm i nikako da pukne. Ono što me ljuti je što je cijelo vrijeme tu a dr. se sad sjetila reći da je to problem. Isto kao i ti skona sam tome, kao i endometriozi, taman kad sam rješila endometrij na lijevoj jajniku, evo ti folikule koja ne puca na desnom... Imam osjećaj da ćemo tako dovjeka i da me se dr. htjela rješiti... Rekla je da idemo u stimulirani ivf.. (jedan jajovod začepljen), ciklusi su mi kratki i ovulacija već negdje 9dc..valjda zato. Jeli tebi pukla ta folikula od tog jednog mjeseca kontracepcije?

Frixie avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Puknu mi s mengom, al dovoljno da me iživciraju da ne mogu krenuti u postupak.
    A pilula će samo spriječiti da se pojavi vodeći folikul, pa onda nema kaj rasti.
    Frendica je svoju cistu riješila uljem noćurka, al s obzirom da imaš i endometriozu ne znam dal da probaš s njim. Ne znam koliko može utjecati u negativnom smislu na endometriozu. Možda ne može, al evo stvarno ne znam. Provjeri si malo to.

Al, definitivan moj savjet je (ako si skroz odlučila za promjenu klinike) nazovi obje privatne koje imaju ugovor s HZZO-om i dogovori prvo konzultacije za postupak preko HZZO-a. Kod Š. su konzultacije 300 kn, ne znam koliko su u B+ (znat će cure). Mislim da je najbitnije da se ti osjećaš zadovoljna pristupom doktora koji te vodi, a i uvijek je dobro čuti drugo mišljenje.

IVANA 86 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2017

Početno

Nazvala sam B+, kažu da samo jedna dr. vodi hzzo potupke. Ukoliko je netko kod nje molila bi iskustva... O poliklinici Škvorc sam pročitala baš puno lijepih stvari ali nisam iz Zagreba (tu radim odnedavno) i nikad bila u Samoboru...valjda nije problem naći ih. Dr. koja me vodi u Petrovoj možda i nije toliko loša al ja pristupom zadovoljna nisam. Ima tu stvari...da i ne pišem... Ja ciste i ovakve i onakve imam godinama, isto tako bila sam na raznoraznim tabletama i obično su ciste tu nakon mjesec dana od prestanke bilo kakve terapije. Hvala ti na savjetu, mislim da je dobar i za endo. Nego zašto uopće ta folikula smeta, taj mi dio nije baš jasan. Kako poliklinika Škvorc radi, da li mogu dogovorit u popodnevnim satima konzultacije, foliulometirje...

Frixie avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Ha, čuj ne mozes s cistama u postupak. Samo će jesti stimulaciju koliko sam ja shvatila i narasti će onda još veća.

Sa svim privatnicima dogovaras kako ti pase, ujutro/popodne.
    Evo, ja sam danas isla na UZV 3dc da vidimo jesu li jajnici čisti od folik.cisti i da prebrojimo antralce. Kako ih ima za moje godine i AMH dobar broj odmah smo danas i startali s postupkom.

U drugom postupku mi je jedna fm pala i na nedjelju. Poliklinika Š. uvijek radi, osim po ljeti u 8mj. kad imaju godišnji. Lako ih i nađeš, na ulasku su u grad.

IVANA 86 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2017

Početno

Hvala ti, puno si mi pomogla. Nazvati ću u pon, ne košta me ništa. Dakle danas...želim od srca da to bude to! Nisam znala da folikularne cise "jedu" stimulaciju, e to mi nitko nije obasnio.a ta moja se ne miče i ne miče. Do sad sam duphastone pila..ništa. Ali hvala na objašnjenju.

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj Frixie prvotno napisa Vidi poruku
    Ha, čuj ne mozes s cistama u postupak. Samo će jesti stimulaciju koliko sam ja shvatila i narasti će onda još veća.

Sa svim privatnicima dogovaras kako ti pase, ujutro/popodne.
    Evo, ja sam danas isla na UZV 3dc da vidimo jesu li jajnici čisti od folik.cisti i da prebrojimo antralce. Kako ih ima za moje godine i AMH dobar broj odmah smo danas i startali s postupkom.

U drugom postupku mi je jedna fm pala i na nedjelju. Poliklinika Š. uvijek radi, osim po ljeti u 8mj. kad imaju godišnji. Lako ih i nađeš, na ulasku su u grad.
    Frixi sretno...jesi ponavljala hormone sad prije postupka?

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj IVANA 86 prvotno napisa Vidi poruku
    Nazvala sam B+, kažu da samo jedna dr. vodi hzzo potupke. Ukoliko je netko kod nje molila bi iskustva... O poliklinici Škvorc sam pročitala baš puno lijepih stvari ali nisam iz Zagreba (tu radim odnedavno) i nikad bila u Samoboru...valjda nije problem naći ih. Dr. koja me vodi u Petrovoj možda i nije toliko loša al ja pristupom zadovoljna nisam. Ima tu stvari...da i ne pišem... Ja ciste i ovakve i onakve imam godinama, isto tako bila sam na raznoraznim tabletama i obično su ciste tu nakon mjesec dana od prestanke bilo kakve terapije. Hvala ti na savjetu, mislim da je dobar i za endo. Nego zašto uopće ta folikula smeta, taj mi dio nije baš jasan. Kako poliklinika Škvorc radi, da li mogu dogovorit u popodnevnim satima konzultacije, foliulometirje...
    Ovdje je korisnica nedavno napisala da postupke koje je BetaPlus s HZZO-om ugovorila radi smanjenja nacionalne liste čekanja, vodi ginekologinja M. Bračun.
    Na web stranicama BetaPlus klinike da se pročitati da je M. Bračun nije subspecijalist humane reprodukcije već da je trenutno u procesu subspecijalizacije.

IVANA 86 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2017

Početno

Inesz - hvala nainfo. Budući da imam puno problema ipak bi voljela bi nekog jaaaako stručnog kome bi se dala u ruke...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •