Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3542

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Frixie ma znam da da je Dubovecak tamo ali ja najvise volim kad je Skvorc tamo. Njemu najvise vjerujem. Iskreno nije me trazio nista dodatno da napravim tako da sad samo cekam da krenem ponovno. Mislim ga traziti barem nekakve pretrage ako ovaj ljetni postupak ne uspije. Jel tebi davao nekakve dodatne pretrage i koliko je postupaka iza tebe?

Frixie avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Citiraj Jolica30 prvotno napisa Vidi poruku
    Frixie ma znam da da je Dubovecak tamo ali ja najvise volim kad je Skvorc tamo. Njemu najvise vjerujem. Iskreno nije me trazio nista dodatno da napravim tako da sad samo cekam da krenem ponovno. Mislim ga traziti barem nekakve pretrage ako ovaj ljetni postupak ne uspije. Jel tebi davao nekakve dodatne pretrage i koliko je postupaka iza tebe?
    Dva sam postupka prošla i to kod njega. Evo sad sam u trećem.
    Da sam bila pametnija u drugi postupak ne bi ulazila s malo antralaca, al eto što je tu je. Natrag se ne ide

Mamina sestra ima duboku vensku trombozu, pa sam radila dio pretraga privat na trombo (FV, FII, mutacije, FXIII i PAI), a dio preko uputnice. Nije mi pisao Š. preporuku jer je rekao da tek nakon par spontanih idu pretrage na trombo, ali je nakon mutacije za FXIII rekao da napravim i ostale pretrage ako mogu. Nažicala sam gina uputnice za VG za ACE, LAC, d-dimere, protein C i S, beta2glikoprotein, ATIII ... i još čekam nalaze čeka se 8 tjedana, taman da posijedim dok ne dođu.
    E da, na svoju ruku sam vadila još i vitamin D, koji je bio nizak pa ga sad suplementiram.

Vidim da i ti imaš niži AMH (moj je 12,8). Ja ti pijem i Q10 i omegu za svoja jajca. Mislila sam i dheau, al sam ju vadila i ok je vrijednost.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •