Stranica 52 od 70 PrviPrvi ... 242505152535462 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,551 do 2,600 od 3542

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

HZZO placa put do najbliže klinike, znaci treba ici u najblizu u našem slučaju u Ri, a sve ostalo plaćamo sami i nista ne refundiraju... Steta jedino da nisi dobila za faktore, no mozda ih ovdje dobijes i brze, pa svo zlo za tim...

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Imam pitanje ako neka zna. Ukoliko se ide u neku od privatnih klinika na teret HZZO-a da li se može više postupaka tako kod njih odraditi ili samo jedan? Nekako si mislim da moze vise, ali da pitam iskusnije

Frixie avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

mala-bebica Možeš odraditi koliko imaš pravo preko HZZO-a, ali zavisi u kojoj si poliklinici.

AIH ti ne ide preko HZZO-a, B+ ima blagostimulirane i stim., a Škvorc ima prirodnjake, blago stim. i stimulirane
    Posljednje uređivanje od Frixie : 28.06.2017. at 14:26

Frixie avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

maritas ja sam PAI, FXIII, MTHFR, FV Leiden, FII vadila privat i platila 1.380kn. Ostalo sam užicala zamjenu kod gina kao da me MPO tražio ...

Što si sve vadila?
    Posljednje uređivanje od Frixie : 28.06.2017. at 14:24

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

B+ ima prirodne i blagostimulirane... Dvoumoim se ako ovo ne upali oko Skvorca i Bete...

Frixie avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Citiraj mala-bebica prvotno napisa Vidi poruku
    B+ ima prirodne i blagostimulirane... Dvoumoim se ako ovo ne upali oko Skvorca i Bete...
    Je, imaš pravo: krivo sam napisala za B+
    Gdje si sad?

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Ri

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Kolko pitanja :D
    Bornastra bas mi je zao da se necemo sresti. Mozda petak
    Super je proslo. Jako sam plodna.
    Isla sam samo jutros s avionom. Cca 350kn jedan smjer. Popodnevna tura je jeftinija jer ne ide preko zadra. Od aerodma kupila dnevnu zet kartu za bus koji vodi do kvatrica (ne aerodromski, nego bas zet).
    Vadila sam fII, fV, atIII, pc, pv, d dimere, lac i još jednu stvar, i kks. Ginicka mi nije htjela dat, a moja doktorica je imala guzvu kad sam bila i sestra me uputila na ginicku...
    Nikakav refund ne mogu dobiti. Još mi je i ginicka rekla da bi joj dr.R trebao platiti folikumetriju koju sam obavila kod nje.
    Dr.M iz bolnice je taman na godisnjem. Ona bi mi bila mozda zasparala jedan odlazak u zg kad vec imam još par mjeseci d1 uputnicu za pulsku bolnicu
    Gibam kupit lijek za sutra.
    Pozz

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

maritas držim fige.
    Ovaj komentar tvoje ginicke je stvarno

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Maritas, oni tebe, da prostis za*ebavaju, i to opasno. Za Ri si mogla i trebala dobiti up plus putne troskove, naravno uz uvjet da je tvoj mpo dr trazio trom. faktore. Vrlo bitno je da specijalist trazi napismeno. To da je do najblize klinike vrijedi samo za prvi odlazak, a kad specijalist kasnije napise da se lijecenje nastavlja u toj i toj klinici moraju ti dati sve. I da, gin ti je trebala to dati. Pa npr mi idemo u Cesku bez da nas je zavod uputio, i sve, ali bas sve sam uspjela obaviti ili u Ri, pa cak i u Zg na up i uz putne troskove. Druga stvar je ako ti se nije dalo natezati s njima. Ali imas pravo, svako pravo. Ja zaista ne bih odustajala. Jer par stotina kuna po par stotina, i tisucu, je previse kad imas pravo iskoristiti ono sto placas.

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Citiraj Rominka prvotno napisa Vidi poruku
    Maritas, oni tebe, da prostis za*ebavaju, i to opasno. Za Ri si mogla i trebala dobiti up plus putne troskove, naravno uz uvjet da je tvoj mpo dr trazio trom. faktore. Vrlo bitno je da specijalist trazi napismeno. To da je do najblize klinike vrijedi samo za prvi odlazak, a kad specijalist kasnije napise da se lijecenje nastavlja u toj i toj klinici moraju ti dati sve. I da, gin ti je trebala to dati. Pa npr mi idemo u Cesku bez da nas je zavod uputio, i sve, ali bas sve sam uspjela obaviti ili u Ri, pa cak i u Zg na up i uz putne troskove. Druga stvar je ako ti se nije dalo natezati s njima. Ali imas pravo, svako pravo. Ja zaista ne bih odustajala. Jer par stotina kuna po par stotina, i tisucu, je previse kad imas pravo iskoristiti ono sto placas.
    Za faktore je trebala dobiti sve to sto navodis i pod tim uvjetima ali ja sam mislila za troskove odlaska na sam postupak dalje od Ri. Naime, ja sam pitala HZZO za te troskove buduci da ako ovaj postupak u Ri ne uspije bi isla privatno ali ne, receno mi je da nemam pravo na nikakve troskove jer mi je Ri najbliže gdje se mogu liječiti i to placaju, ovo dalje moram u cijelosti sama. Morala bi imati neku dijagnozu gdje oni ne mogu pomoći kako bi dobila troskove. Mislis da se nekako ipak moze doci do tih putnih? Ipak, svaki odlazak je barem 300kn, a treba ici dosta puta...

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Ja sam pretrage za trombofiliju napravila na svoju ruku. Niti u rijeci niti privatnik ih je smatrao neophodnima tako da ne vidim kako sam mogla dobiti to placeno.
    Ginicka mi je apsolutno sve napravila sto sam imala napismeno da treba. U zadnje vrijeme sam bila bar 5x tamo jer u rijeci i repru ne traze iste pretrage. Npr hepatitis a. I papu mi je uzela iako istice tek za 15dana jer je znala da ce rezultati kasniti ali samo zbog masnica mi nije htjela dati uputnicu. Dr. R mi je rekao da me je mogao i zubar poslati jer on je jedino vidio da nesto mozda ne stima.
    A da je ne fer da kada odustanes od hzzoa, nemas nista placeno vezano uz sam mpo postupak, je
    Posljednje uređivanje od maritas : 28.06.2017. at 17:02

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Citiraj maritas prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam pretrage za trombofiliju napravila na svoju ruku. Niti u rijeci niti privatnik ih je smatrao neophodnima tako da ne vidim kako sam mogla dobiti to placeno.
    Ginicka mi je apsolutno sve napravila sto sam imala napismeno da treba. U zadnje vrijeme sam bila bar 5x tamo jer u rijeci i repru ne traze iste pretrage. Npr hepatitis a. I papu mi je uzela iako istice tek za 15dana jer je znala da ce rezultati kasniti ali samo zbog masnica mi nije htjela dati uputnicu. Dr. R mi je rekao da me je mogao i zubar poslati jer on je jedino vidio da nesto mozda ne stima.
    A da je ne fer da kada odustanes od hzzoa, nemas nista placeno vezano uz sam mpo postupak, je
    Kako je proslo, koliko folikula imas?

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Citiraj mala-bebica prvotno napisa Vidi poruku
    Kako je proslo, koliko folikula imas?
    Puno. Preko 10. Jedan ljepsi od drugog. Idem u petak ponovo pa cu znati vise. Doktor je bio zadovoljan tako da mislim da to nije hiper.
    Mene dosta bole jajnici. Nisam navikla da ih osjetim.
    Zelim ostati pozitivna kako je prosao i pregled Meni je srce cijelo vrijeme govorilo da idem odmah privatno ali nisam se htjela bahatiti sa novcem koji realno i nemam...
    Rominka stvarno je nepravedan sustav. Kako kaze moj tata, moras si sam pomoc

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Citiraj maritas prvotno napisa Vidi poruku
    Puno. Preko 10. Jedan ljepsi od drugog. Idem u petak ponovo pa cu znati vise. Doktor je bio zadovoljan tako da mislim da to nije hiper.
    Mene dosta bole jajnici. Nisam navikla da ih osjetim.
    Zelim ostati pozitivna kako je prosao i pregled Meni je srce cijelo vrijeme govorilo da idem odmah privatno ali nisam se htjela bahatiti sa novcem koji realno i nemam...
    Rominka stvarno je nepravedan sustav. Kako kaze moj tata, moras si sam pomoc
    Da, nažalost uvijek je tako da si prvo sam moras pomoći, ali vazno da se cilj ostvari!
    Lijepi je brojcek, možda bi i punkcija mogla u nedjelju pasti.

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ako si na svoju ruku, to je drugo. No i to mi se cini nekako puno. Ali, imat ces rezultate i kao sto je receno, svo zlo u tim soldima.
    Nas prvi odlazak za Zg je bio na vlastitu ruku, jer mi je Ri iskreno iskreno rekla da mi ne mogu pomoci i da idemo odmah za Zg. Otisli smo. Tada su nas zaveli na VV i trazili sto cudesa za obaviti i na temelju tog nalaza smo dobili putne troskove i uputnice jer je mpo specijalist to trazio. Nazalost nas sustav tako funkcionira. A nebitno im je sto su konkretno nama placali silne odlaske u Zg a ne mogu nam pomoci uopce. A s druge strane ne zele nam platiti vani, ali iz supljeg u prazno.....eeee to im nije problem.

Mala-bebica, tocno to sto si napisala. Treba ti neka dijagnoza na temelju koje bi humana u Ri rekla e, mi tu sada ne mozemo nista.

malena2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

pozdrav cure

evo da se i ja pridruzim na ovim stranicama.nisam dugo pisala.
    U ponedjeljak sam krenula sa stimulacijom.trenutno smo u kod dr.R.
    Iduci ponedjeljak imam ponovno folikulometriju.
    Dal znate dal u krugu poliklinike imaj koji apartman ili stan za najam.

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Na drugom katu zgrade. Googla conect ili nesto slicno. Oni su u vlasnistvu zubarske poliklinike. Nesto smjestaja oglase i na bookingu, ali ne sve pa bi moglo biti stalno mjesta.
    Ima i restac na strani prema ilici. Recimo na sjevorozapadnom cosku. Konzum je na zapadu.
    Ako bude mjesta, ja cu tamo iako su skuplji (poslije transfera samo). Ostalo cu ili putovati ili kod prijatelja. Ako se nitko ne javi da zna vise, pogledaj na arbnb i bookingu.
    Punkcija ce mi biti ili pon ili uto. Uto je 14-i dan

malena2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

hvala
    meni isto treba samo za dan prije transfera i ne znam ocu li ostati onaj dan nakon transfera.
    jer putujem na folikulometrije.
    skoro pa cijeli dan sam na putu.

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Citiraj malena2 prvotno napisa Vidi poruku
    hvala
    meni isto treba samo za dan prije transfera i ne znam ocu li ostati onaj dan nakon transfera.
    jer putujem na folikulometrije.
    skoro pa cijeli dan sam na putu.
    ja se nekako nadam da ce transfer biti u popodnevnoj smjeni, a definitivno na transfer idem sama i ostat cu kulirati sama sa sobom još barem jednu noc. prvi put me dragi vozio kuci (a on je los vozac), pa sam bila vise u strahu nego opustena, a to je bio 3x kraci put. ja volim hotelceke pa to mi je samo bonus. dragog dosta pogada sve ovo pa ili se ukoci ili ne spava i onda sam jos nervoznija. noc prije ovog prvog ultrazvuka nije skoro spavao i samo se vrtio u krevetu (time nije dao ni meni da spavam, a i ja sam bila napeta)
    dok smo jos u rh, put do zg-a je super. nadam se da necemo morati van rh. tada ce nam put do zg-a biti piece of cake

malena2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

i ja sam sve misljenaj da cemo ostat gore spavat.
    cure gdje se bockate s orgalutranom tj. u koji dio?
    cure koje priamte stimulacije jel idete na plazu na more?

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Frixie ja nisam jos apsolutno nista radila od dodatnih pretraga. Iskreno jos cu odraditi ovaj postupak preko hzzo i onda kad krenem placati trazit cu sve zivo da mi prije da da izvadim. Ja sam mislila da ce me Skvorc vec sada poslati na nesto ali nista. Mozda uspijem nest nazicat preko telefona sad kad ga budem zvala pocetkom 7.mj al iskreno nemam pojma sta bi uopce trazila.

Frixie avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Citiraj Jolica30 prvotno napisa Vidi poruku
    Frixie ja nisam jos apsolutno nista radila od dodatnih pretraga. Iskreno jos cu odraditi ovaj postupak preko hzzo i onda kad krenem placati trazit cu sve zivo da mi prije da da izvadim. Ja sam mislila da ce me Skvorc vec sada poslati na nesto ali nista. Mozda uspijem nest nazicat preko telefona sad kad ga budem zvala pocetkom 7.mj al iskreno nemam pojma sta bi uopce trazila.
    A praksa među doktorima je da šalju nakon 3 spontana na pretrage za trombo. Najbolje ti je isprintati na papir i otići kod ginica i reci mu da te to tražio MPO-vac. Možda prođe, meni je ...
    Al tek nakon sto su mi jedni kaj sam radila bili ok, pa sam htjela kopati dublje.

bornastra avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2017

Početno

Bok cure,

Mi obavili prvu folikulometriju kod doktora R.

Sve je super, doktor je zadovoljan.
    U petak idem na drugu folikulometriju...

Šta se tiče broja jajnih stanica- na lijevom jajniku ih je više od 10 (veličine od 10-11), dok ih je na desnom jajniku 6 (veličine također od 10-11). Debljina endometrija je 7.
    Osjećam od jutra lijevi jajnik, a i sada je i meni krenula sluz. Čitala sam šta ste pisali Maritas da to nije nikakav znak za uzbunu.
    Maritas, meni isto doktor nije spominjao nikakav hiper... valjda bi ga spomenuo da je on prisutan ili bude prisutan... neću se stresirati i dodatno zamarati. Bude kako bude. Samo pozitivno naprijed.

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Super bornastra. Stvarno se pratimo
    U kolko ces doci u petak?
    Pocinju mi stizati nalazi: protutrombinsko vrijeme inr mi je prenisko. Ostali pv su ok. Zna netko nesto o tome?
    Još su mi eritrociti malo poviseni i mcv i mch standarno niski.
    D dimeri mi još nisu gotovi, a faktori ce biti za koji tjedan.
    Kad mi dodju ostale vrijednosti od ovog tjedna cu poslati doktoru.

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Cure molim savjet.

Iz potpisa vidite što i kako je bilo.

Zanima me ovo, po vašem, da li mi je pametnije idući postupak:

a) Beta+, blaga stimulacija (dakle sve isto kao i prvi put)
    b) Beta + , prirodni
    c) Škvorc, standardna stimulacija, da dobijem čim više stanica, uz eventualno dajbože smrzavanje

MM i ja se nikako dogovoriti. Imamo još vremena do jeseni al eto čisto da čujem što bi vi napravile. Inače Betom sam oduševljena i ne bih voljela (zasad) mijenjati kliniku. Idem preko HZZO.

Inače planiram odraditi još samo 1 u blagoj stimulaciji, odraditi i dva prirodna, i ostaviti si onda 2 pune stimulacije za kraj. Al se dvoumim dal da odmah probam sad idući put sa punom. Ne znam.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ako B+ prema hzzo blago stimulirani pravda pod stimulaciju, onda radije idi na punu. Da ne trosis postupke,a dobijes manje stanica

A prirodnjak ubacis kad mozes

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku
    Ako B+ prema hzzo blago stimulirani pravda pod stimulaciju, onda radije idi na punu. Da ne trosis postupke,a dobijes manje stanica

A prirodnjak ubacis kad mozes
    Apsolutno potpisujem! Nazalost zakon ne razlikuje pune od polustimulacija, a imamo ih pravo na samo 4. Jesi bila kod skvorca na konzultacijama? Mnoge cure su jako zadovoljne, mozda bi ti sjeo.
    Ja prva zagovaram beta+, i sama sam ih odabrala, ali preko hzzo ne bih tamo trosila postupke obzirom na ono sto nude.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    Ja prva zagovaram beta+, i sama sam ih odabrala, ali preko hzzo ne bih tamo trosila postupke obzirom na ono sto nude.
    Točno to.

Možda da odradiš tamo prirodni, budući da Škvorca sad preko ljeta nema. Mislim da sam čula zadnji puta tamo da su pričale sestre curama na telefon da ih nema u srpnju i kolovozu, ali ne znam točno do kad.

A evo, sutra ističu HZZO ugovori i valjda će klinike znati koliko su dobile za dalje

Frixie avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Škvorc ima ugovor od 01.08. do kraja godine za postupke preko HZZO-a, ali je on do Gospe na godišnjem. Znam to jer smo pričali jer me čeka FET posle godišnjih.

November ja bi probala u B+ prirodnjake ispucati s obzirom da si već tamo i da su ti sjeli i ne mijenja ti se klinika, a kod Š. puni stimulirani ako će trebati, odnosno ako prirodnjaci ne uspiju.

Ne bi blago stim. trošila kao puni stim.
    Posljednje uređivanje od Frixie : 29.06.2017. at 14:29

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Da, tako nekako i ja mislim.

Možda prvo drmnuti jedan prirodnjak u Beti, pa ako ne uspije onda ići k Škvorcu na punu. Pa se lako vratim u Betu na još jedan prirodni. Mislim da ću tako i napraviti. Odnosno, neću više pristajati na blagu stimulaciju. Ili puna, ili nikakva.

Ne znam jel u Beti kad je prirodni ciklus daju Klomiće ili nešto slično, ili ništa baš?

Nisam još bila kod Škvorca, zvala jesam al ne rade preko ljeta pa su mi rekli da najesen dođem.

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

November, ista stvar je i kod mene i zato bi kod Skvorca zbog pune stimulacije, ako se nesto ne promjeni. Inace Beta+. Problem je sto sam ja daleko pa ne znam koliko mi je pametno na prirodne u Betu putovati jer sve troškove sama snosim. Inace sam pitala u Beti jer sam mislila bar prirodni sa klomicima ali o to tretiraju pod stimulacijom. Što su tebi davali u Beti i u kojim dozama?

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Znači kod njih je prirodnjak baš totalno bez ičega.

Ja sam imala Klomifen 3.-7.dc po dvije tablete odjednom, i 2 dana Menopur (2 bočice odjednom), i štoperica (Ovitrelle). Koliko čujem od cura to je klasika za blagu stimulaciju.

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Tako će i biti.

Pitanje, ako idem Škvorcu na punu stim, i onda recimo imam smrzliće i mogu u fet, dal se taj fet računa kao novi postupak? Glupo pitanje znam, ali ne znam. I da li onda to plaćam ako sam preko HZZO?

U Beti se plaća i smrzavanje i fet. Za njega sam čula da se smrzavanje ne plaća, e sad ne znam za fet.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ne, kod Skvorca se FET ne placa

Frixie avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

FET se ne plaća. Smrzavanje je prvih godinu dana na teret HZZO-a, a posle 1.000 kn/godina.

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Ja gledam da ja u ovom KBC ustvari dobivam polustimulaciju sa minijaturnim dozama koje daju, jedino što ne daju klomifen (njega računaju kao prirodni u mom kbc-u) već gonal, puregon, menopur..., ali su doze tako male da je to po meni polustimulirani i ustvari mi je onda isto da li ću "stimulaciju" iskoristiti u državnoj ili privatnoj klinici. Naravno, ako ne uzimam u obzir troškove prijevoza o kojima smo pričali. A kako kod Škvorca izgleda puna stimulacija? Ne znam zašto svima ne odobravaju iste vrste postupka, baš bezveze, jer meni je recimo jednostavnije doći do ZG nego poslije još do Samobora, iako nije daleko...

Frixie avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

mala-bebica puna stimulacija kod Škvorca su FSH ili FSH/LH od 2/3dc, antagonisti od 7/8dc i štoperica.

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Mala-bebica zasto onda ne razmislis o jednoj od drzavnih bolnica u zg? Ja sam bila u vinogradskoj i bila sam u punoj stimulaciji jedino sto su tamo duge liate cekanja ali petrova, sveti duh i vuk vrhovec mislim da brzo upadas u postupak.

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Jolica, najgore mi je radi putovanja, ne mislim samo na to što troškove ne plaćaju nego mi je puno dalje i izgubim cijeli dan, a tu je i dijete za koje zelim da sto manje trpi zbog svega pa već kad idem onda bi rade kod privatnika gdje je vjerujem tretman ipak bolji...

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Danas uzimam orgalutran i puregon? Ide to u isto vrijeme? Ima nesto bitno u vezi toga?

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja sam u isto vrijeme, samo sam pikala jedno u jednu stranu trbuha, drugo u drugu. Ne znam jel treba ili ne, ali meni tako bilo lakše

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Hvala
    Kad rodim, vi cete mi sve biti tete bebacu

bornastra avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2017

Početno

Maritas,

Ja danas i Ovaleap i Orgalutran. Ovaleap sam si dala u jednu stranu već, Orgalutran ću kasnije u drugu stranu trbuha. Doktor R mu je preporučio da Orgalutran uzmem kasnije navečer.

Sutra sam opet kasnije popodne na folikulometriji...

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Ja cu probat sto ranije, jer sam si sredila prijevoz za doma vec u 3.
    Mozda u pon se sretnemo
    Kad si uzela taj ovealeap?
    Orgalutran imam napisano navecer, a puregon sam zaboravila pitat. Valjda nije trebalo ujutro

bornastra avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2017

Početno

Ja idem s mužem tamo svaki puta pa se ravnam prema njegovom poslu.
    Ovaleap uzimam od 2dc, pikanje svaki dan između 17 i 17:30.
    Orgalutran upravo sad.

malena2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

a meni je dr.r rekao da si orgalutran uzimam kad i puregon

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Onda su to dve razlicite stvari. Meni je sigurno rekao da uzmem svaki dan u isto vrijeme. Mislim da bi mi naglasio da ide odvojeno. A mozda i pise na nekom papiru, ali ja ne citam.
    Jedva cekam sutra ultrazvuk
    Laku noc. Komica sam od svih tih injekcija

bornastra avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2017

Početno

Ja sam zapamtila da Ovaleap uzimam ako mogu svaki dan u isto vrijeme. Tak sam i napravila jučer, njega oko 17 h, a Orgalutran sam uzela kasnije jer mi je dr R. naglasio da njega uzmem između 21-22h.
    Ali mislim da nije greška da se uzmu tako kako sam ja ili da se piknu u razmaku od 10-ak minuta.
    Možda iskusnije cure znaju više, meni je ovo prvo pikanje...

malena2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Cekam ponedjeljak i drugi uzv a vrijeme kao da stoji.
    ja sam ga zvala bila zbog orgalutrana i rekao je kad dajem puregon dajem i orgalutran samo u drugu stranu trbuha.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •