moram Bluebelli, Inesz, Gabi25 dati za pravo, nije ok prikazivati uspješnost po ET, nikako i to se ne radi ) osim privatnih klinika možda.

Mislim da niti danas nema u svim državnim klinikama (pa i privatnim) jasni kriteriji o tome što se zamrzava a što ne. Meni i dalje smeta što VV zamrzava morule 4. dan a ne znamo nikoga da je zatrudnio od morule zamrznute 4. dan. Drugo je Bluebella kojoj je zamrznuta morula 4. dan u CZ (to je očekivani stadij razvojni za taj dan) nakon odmrzavanja su je pustili do blastice i takvu vratili 5. dan ako sam dobro shvatila.

Ne znam točna koja je politika Vuka , koliko sam upratila to Vg ne radi, oni puste takve embrije do 5. dana pa ako se razviju do blastice - zamrzavaju inače ne jer je embrij očito zastao u razvoju. To bi i Vuku bilo sigurno pametnije tako raditi. Ali dok svi naši embriolozi ne prođu istu edukaciju, dok se svi ne drže istih kriterija, možeš se frigati- svi će opet raditi kako znaju, umiju i hoće na koncu.

ali da Betaplus boosta malo svoje rezultate, brate boosta - iako mi se i dalje ne čine lošima uopće!

Ali moram primjetiit da im je udio populacije starijih žena (38plus) visok i vjerujem dijelom i rezultat odbijanja svih žena 42+ u državnim klinikama.