Citiraj Zečurka prvotno napisa Vidi poruku
Žao mi je zbog tvoje bete. Ma ja ne zamjeram njima ništa, doktor je stvarno susretljiv kao što sam već rekla, i svi su topli i simpa što je isto bitno, a ne da me tamo razbacuju ko po traci. Moje su dvojbe samo oko tih punktiranih stanica, i da li je postupak možda trebalo prekinuti kada se vidjelo da ne rastu ravnomjerno, ali ne mogu još ništa reći konkretno dok ne razgovaram s docom.Više sam općenito ljuta na čitav svijet, mislim da je to normalno.
Hoćeš li se vratiti k njima nakon NG, ako dobiju ugovor, a ako ga ne dobiju?
ja sam isto jako zadovoljna...nemam baš previše iskustva ali dovoljno da znam kako def.ne treba izgledati odnos dr. - pacijent
ne vjerujem da će dobiti nove ugovore, jer koliko se meni čini HZZO svaki put sa drugom klinikom potpisuje ugovore. mislim da su samo Cito imali više puta valjda da bolje pokriju jug HR.
ako bude trebalo, razmišljam ići i privatno kod njih.Dvojba mi je MB ili oni,ali moram priznati da mi je odnos puno bolji u Škvorcu, a biolozi su im predivni i JAKO mi ulijevaju povjerenje.
no prvo moram otići po tu "debelu" nestrpljivicu koja je požurila i zaznula ostale folikule