Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku
Radno vrijeme je samo ujutro. Mislim da je doktor tamo negdje do 1, nikad nisam bila kasnije. A i onda vec ostatak osoblja odlazi.

Guzve su bile dosta velike,kazu da su i sad tako. Ali doktor to ok odraduje. Nekad sam bila gotova brzo, a nekad upadnu konzultacije pa sam cekala pola sata ili dulje
Moram reći da imam samo riječi hvale za dr L. Od prvog dana je bio dostupan od 0-24, javljao se i sa godišnjeg, konkretno s plaže i UVIJEK je uzvratio poziv ili poruku istog dana ako se tog trenutka nije mogao javiti.

Gužve su velike, ali ja nikad nisam čekala previše jer sam mu naglasila da ne želim kasnit na posao i onda objašnjavati zašto kasnim. Čak sam kod njega išla i na injekcije savko jutro, a UZV svaki drugi dan.

Ja osobno nisam puno znala o MPO ni protokolima, ali mi je sve objasnio i savjetovao kako misli da je najbolje.

Nema anestezije, ali mene nije osobno puno ni boljelo ili ja možda imam visoki prag boli iako sam prvi put dobila 10 js.

Ja sam vjerojatno malo i subjektivna (zbog bebice koja je na putu, ali me se najviše dojmio ljudski pristup jer nisam imala osjećaj da sam mu samo broj na papiru.