Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3542

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Mislim, svatko hvali svoje jel, evo realno sto su meni bili plusevi u Betaplusu:
    Rad ambulanti i doktora popodne,na vecinu uzv sam isla nakon posla
    Besplatan parking,nisam morala brinuti o tome da li moram produljiti
    Ljubazno osoblje, sestre i svi doktori
    Doktorica stalno dostupna, razmijenile smo hrpu mailova, sve sto sam se naknadno sjetila pitati mi je pojasnjavala
    Mogucnost anestezije za punkciju (rekla sam sama sebi,ne mogu vise ici niti na jednu punkciju koja ce boljeti)
    Fleksibilni su oko dogovora za protokol, postovali su moje zelje

I za IVF Centar mogu reci da je doktor super,iako sam ga znala vidati i na losije dane,kad nije bio raspolozen. Stvarni je stalno dostupan na mobu i pamti sve pacijentice. Ali eto,meni neke stvari vise nisu tamo odgovarale

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim, svatko hvali svoje jel, evo realno sto su meni bili plusevi u Betaplusu:
    Rad ambulanti i doktora popodne,na vecinu uzv sam isla nakon posla
    Besplatan parking,nisam morala brinuti o tome da li moram produljiti
    Ljubazno osoblje, sestre i svi doktori
    Potpisujem.

Bila sam samo 2 puta na konzultacijama. Liječnik je super, nikad ga ne bih mijenjala. Testove smo obavljali preko uputnice jer je rekao da privatno nećemo dobiti na vremenu, ne forsiraju zaradu.
    Ne čeka se ni minute.
    Sestra mi jako strpljivo pokazala kako da se pikam, baš mi je posvetila vremena i strpljenja.
    Ako imaju postupak, znaju biti u poliklinici i subotom/nedjeljom.
    Znam da moraju biti ljubazni jer su privatnici, al osjećam se kao da je to iskreno kod njih.

Bila sam prije dosta godina kod Lučija, tada još na VV-u, i nije me slao na vađenje hormona. To mi je neobično, al možda je imao razloga, pa ne znam što da mislim o tome.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •