Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3542

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Da Bluebella, ovo je uspješnost po transferu a ne po započetom postupku, zato i jesu ovako dobre brojke

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Gabi25 prvotno napisa Vidi poruku
    Da Bluebella, ovo je uspješnost po transferu a ne po započetom postupku, zato i jesu ovako dobre brojke
    ako se malo bolje ne pogleda lako se daš zavarati, pogotovo ako se ne kužiš u tematiku.
    ne znam kakva je praksa po drugim klinikama što se tiče objave rezultata, ali meni je neprihvatljivo da tih 7 koje nisu došle do transfera ne ulaze u nikakvu statistiku. pa i tih 7 parova je bilo u postupku, i oni moraju biti dio statistike. npr bilo bi u redu obaviti uspješnost po ET i ukupnu uspješnost po svim postupcima za određenu skupinu.

boogie woogie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Citiraj Bluebella prvotno napisa Vidi poruku
    ako se malo bolje ne pogleda lako se daš zavarati, pogotovo ako se ne kužiš u tematiku.
    ne znam kakva je praksa po drugim klinikama što se tiče objave rezultata, ali meni je neprihvatljivo da tih 7 koje nisu došle do transfera ne ulaze u nikakvu statistiku. pa i tih 7 parova je bilo u postupku, i oni moraju biti dio statistike. npr bilo bi u redu obaviti uspješnost po ET i ukupnu uspješnost po svim postupcima za određenu skupinu.
    Oni kazu vrlo jasno da je uspjeh po transferu. Mislim da je to jako bitno jer govori o kvaliteti manipulacije stanicama i kvaliteti biologa i labosa, a ne tipa da imas 7 stanica i na kraju 1 embrij. Isto tako govore o tome kakva je kvaliteta tih smrznutih embrija, jer to se sve placa, i smrzavanje i FET. Oni ocito samo vitrificiraju dobre embrije, a ne ko u nekim klinikama, sve i svasta i uspjeh po transferu je bijeda, al bitno da su oni "odradili posao". Isto tako u Beti kazu da je uspjeh para (bar su meni rekli) oko 30-40%, da od 3 para 2 para odu iz postupka bez bebe.

ljube avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj boogie woogie prvotno napisa Vidi poruku
    Isto tako govore o tome kakva je kvaliteta tih smrznutih embrija, jer to se sve placa, i smrzavanje i FET. Oni ocito samo vitrificiraju dobre embrije, a ne ko u nekim klinikama, sve i svasta i uspjeh po transferu je bijeda, al bitno da su oni "odradili posao".
    boogie woogie, odakle ti informacija da se u ostalim kinikama zamrzava sve i svašta?
    Ako si mislila na klinike i poliklinike u RH to baš i nije točna informacija.

boogie woogie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Citiraj ljube prvotno napisa Vidi poruku
    boogie woogie, odakle ti informacija da se u ostalim kinikama zamrzava sve i svašta?
    Ako si mislila na klinike i poliklinike u RH to baš i nije točna informacija.
    u nekim klinikama tj drzavnim bolnicama (ne u privatnim poliklinikama!!).... informacija mi s ovog foruma. nadam se da nije tocna!
    Posljednje uređivanje od boogie woogie : 11.03.2014. at 15:09

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •