Citiraj fuksija prvotno napisa Vidi poruku
Pretpostavljam da je Lučinger bolji ali kad sam bila kod njega na konzultacijama samo mi je rekao da bi za početak trebala napraviti hsg..nije ništa spominjao ni hormone ni kariogram..a pak kad sam došla Alebiću on je htio da sve napravim, i amh,sve hormone,kariogram itd..da uopće vidimo otkud krećemo...pa da onda vidimo da li će trebati hsg (na koji mi se baš i ne ide)
fuksija, zašto pretpostavljaš da je bolji? da, Alebić je mladji i tek prelazi u privatnike pa je teško usporedjivati, nažalost ne postoje nikakve statistike i brojevi odradjenih postupaka, a i tu je pitanje biologa... ali meni se čini da će Alebić imati priličan broj pacijenata. velika šteta za VV i postupke preko hzzo nažalost, ali dobro širenje izbora medju privatnicima

pristupi im se razlikuju, vjerujem da je sretno rješenje imati financijske mogućnosti za otići na nekoliko konzultacija, al nije to baš jeftin sport nažalost... skupi što više info unaprijed, raspitaj se i medju ljudima u RL, pa vidi koji pristup ti je osobno bliži i kako će ti sjesti konzultacije...jako je individualno. a nakon malo detaljnije dijagnoze, uvijek možete i u državnu kliniku, vidim da važeš sve opcije...