Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3542

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Hvala Vrci
    Što podrazumijeva ova blaga stimulacija, u kojoj mjeri se razlikuje od pune stimulacije i zašto/kada se primjenjuje?
    Ja sam sva 3 postupka do sad imala sa full stimulacijom (od 20-30 gonala po postupku), osim 4 prirodnjaka bez ikakve stimulacije...

sushi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Citiraj maca papucarica prvotno napisa Vidi poruku
    Opet ta "izvanuterina" inseminacija
    Valjda intrauterina!?
    valjda je netko krivo prepisao...

Citiraj maca2 prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala Vrci
    Što podrazumijeva ova blaga stimulacija, u kojoj mjeri se razlikuje od pune stimulacije i zašto/kada se primjenjuje?
    Ja sam sva 3 postupka do sad imala sa full stimulacijom (od 20-30 gonala po postupku), osim 4 prirodnjaka bez ikakve stimulacije...
    maca, obično se pod blagom stim. misli na klomifen s kraćim nastavkom gonadotropinima (gonal, menopur)...ali ne znam da li baš to vrijedi za ovaj cjenik, nadam se da će ti odgovoriti neka od pacijentica L.-a. kako sam ja shvatila, takvi protokoli su uobičajeni za pacijentice kod kojih se cilja na manji broj folikula/stanica, kod onih koje slabo odgovaraju na stimulacije ili pretjerano odgovaraju. čini mi se da ste vi zbog vaših dijagnoza tipičan primjer za ful stimulaciju - zbog muškog fakora idete na veći broj stanica

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •