Cure moje evo ja bila danas u beti kod prof. Vlaisavljevica

Joj neznam od kud bi krenula.
Predlozio je jedan mjesec kontracepciju, od 21 dc decapeptyl i od 3dc da krenemo sa 375 iu gonala. Kaze tri dana sigurno 375 iu pa bi isao 6 dc prvi uz i onda bi vjerojatno malo njih smanjio i uveo menopure. Cetrotide bi isto dodao al kaze to ce kasnije odluciti kad vidi koliki su folikuli.

Pa ovakav sam slican protokol imala u petrovoj samo bez kontracepcije. Zapravo menopur nisam u petrovoj imala vec samo gonale.
Pitala sam ga za Elonvu i misljenja je da to bas nebi islo i da cu vjerojatno slabo reagirati. Kad sam mu rekla da sam imala slican protokol i da od 10 lijepih folikula dobila 3 js nije imao bas uvjerljiv odgovor na to. I zato sam jos rekla da sam misljenja ako cu slabo reagirati na Elonvu i dobit dvije tri js nista drukcije nisam imala ni sa hrpom gonala i da sam vise za Elonvu.
Nismo se bas nasli i mislim da necemo tamo ici i iz tog razloga sto je pokusao da opet radimo sve nalaze kod njih na sto mi nismo pristali. Rekla sam da ne dolazi u obzir jer smo sve nalaze radili privatno u 12 mjesecu i da ako bas nesto treba mozemo sgram ponovit, drugo ne.

To bi nas doslo 3200 kn

Kako meni sad ciklusi idu, trebala bi dobit pocetkom petog mjeseca i trebala bi tada krenuti sa kontracepcijom jer kad bi ciklus iza isla palo bi tako da bi sa stimulacijom krenula oko 22.06. sto njemu ne odgovara jer je u sestom mjesecu tu a to bi nas i u sedmom malo zakacilo tako da gospon dr. tad neradi. Onda tek dolazi u 10 mjesecu opet u betu.

Sve u svemu nas ovaj covjek nije dojmio niti ulio nekakvo povjerenje...

Nesvidja nam se i idemo dalje.