Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3542

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj suncokret19 prvotno napisa Vidi poruku

Inače sam u postupku u Petrovoj, imamo smrznutu 1 blastocistu, čekamo ovulaciju već nekoliko ciklusa i ona nikako da se "inducira" i sad smo već poprilično ljudi na doktora S. pa smo odlučili otići nekamo privatno čisto da čujemo drugo mišljenje jer ovdje nismo zadovoljni.
    Čitam stare postove i vidim da je svakoj od vas drugi doktor bolji/lošiji, no ima li koja iskustva s sličnom situacijom (anovulatorni ciklusi, mm sve u redu) i da bi mi mogla prema tome preporučiti nekog privatnika??
    Isto tako, mogu li ja doći samo na konzultacije i vidjeti kako bi oni pokušali riješiti moj problem?
    Joj suncokret neznam sto bi ti rekla al evo napisat cu ti jedan slucaj iz privatne klinike.
    Znaci stimulacija je bila i dosli su do blastica. jedna vracena druge smrznute. beta nula...ceka se fet.
    Prvi ciklus iza neuspjeha isli su sa LH trakicama i pogode bas kad su praznici nista od feta.
    Drugi mjesec dogovor da se krene sa estrofemom od prvog dana ciklusa a cura je i dalje pratila sa LH trakicama,
    da kad je dosal na prvu fm dr. rekao da nece niti imati ovulaciju jer pije estrofem i da ce fet biti 18 ili 19 dc.
    Da su ih poslije zvali doma da neka dodju 16 dc i bit ce fet.

Ma tko je tu lud!!!!
    Eto i ta cura nije imala ovulaciju pa je imala fet sad neznam kako ovi u Petrovoj to misle s tobom???

Ja zbilja nisam znala da se nema O kad se pije estrofem od prvog dc.

Nadam se da ce se vec netko javiti tko vise zna da ti pomogne.
    A sto se tice privatnika i pregleda i uz mozes otici gdje zelis.
    Posljednje uređivanje od sara79 : 29.04.2015. at 17:51

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •