Citiraj suncokret19 prvotno napisa Vidi poruku

Inače sam u postupku u Petrovoj, imamo smrznutu 1 blastocistu, čekamo ovulaciju već nekoliko ciklusa i ona nikako da se "inducira" i sad smo već poprilično ljudi na doktora S. pa smo odlučili otići nekamo privatno čisto da čujemo drugo mišljenje jer ovdje nismo zadovoljni.
Čitam stare postove i vidim da je svakoj od vas drugi doktor bolji/lošiji, no ima li koja iskustva s sličnom situacijom (anovulatorni ciklusi, mm sve u redu) i da bi mi mogla prema tome preporučiti nekog privatnika??
Isto tako, mogu li ja doći samo na konzultacije i vidjeti kako bi oni pokušali riješiti moj problem?
suncokret19, zaista je nepotrebno inducirati ovulaciju da bi se odradio FET, u principu taj način kod anovulatornih ciklusa se gotovo više i ne prakticira (nejasno mi je zašto Petrova i dalje na tome inzistira), puno lakše je pripremiti endometrij Estrofemom, a kada je dovoljno zadebljao uvodi se Utrogestan i odradi FET prema starosti embrija.
Može se i dati i Decapeptyl kroz 7 dana na početku ciklusa uz Estrofem i tada nema bojazni da će išta od folikula krenuti rasti i tako remetiti pripremu endometrija.
Kome god da se od privatnika u vezi toga obratila nećeš pogriješiti (Alebić, Dmitrović, Lučinger, Radončić) mislim da će odgovor biti isti, tako oni rade FET-ove kod anovulatornih ciklusa.