Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3542

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ljube avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Kao high responder moje iskustvo sa stimulacijom u IVF centru je u redu, folikulometrije su baš svaki dan da izbjegnemo hiper i da rast folikula bude ujednačen, uvijek freeze all, bez svježeg transfera, opet da izbjegnemo hiper, nikad hcg boosteri, jedina otegotna okolnost nam je bio Milinovićev zakon i zabrana zamrzavanja pa se moralo transferirati u svježem stanju u nepovoljim okolnostima.
    Dok mi je recimo Maribor bio katastrofalno iskustvo, bez praćenja svaki dan, sve skupa tri pregleda u stimulaciji, loše odrađena stimulacija koja je rezultirala ogromnim brojem nezrelih stanica i težom hiperstimulacijom, bilo je potrebno uključiti albumine i NMH u terapiju da se normalizira stanje.
    I da napomenem, nije svaka dijagnoza PCOS-a podjednake težine, postoje gradacije i shodno tome se pristupa liječenju.

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj ljube prvotno napisa Vidi poruku

Nista Malaguena, sretno ti i javi kad bude kavih novosti

I preporuka madjim pacijenticama, citajte, istrazujte i pitajte, nece vam sve informacije uvijek biti servirane od strane lijecnika.
    Mi starija ekipa hrpu smo ovdje razasutih informacija prikupilih stalnim kopanjem po brdu clanaka, propitkivanjem... znale smo dolaziti svojim MPO-ovcima s clancima iz PubMeda-a, Oxford Journals-a (Human Reproduction), Fertility and Sterility, nece vam to zamjeriti, vole i oni prodiskutirati
    da - srećom sve više je liječnika spremno razgovarati - primiti pacijentice s člancima PubMeda u rukama, poslušati ranija iskustva...

Citiraj ljube prvotno napisa Vidi poruku
    Kao high responder moje iskustvo sa stimulacijom u IVF centru je u redu, folikulometrije su baš svaki dan da izbjegnemo hiper i da rast folikula bude ujednačen, uvijek freeze all, bez svježeg transfera, opet da izbjegnemo hiper, nikad hcg boosteri, jedina otegotna okolnost nam je bio Milinovićev zakon i zabrana zamrzavanja pa se moralo transferirati u svježem stanju u nepovoljim okolnostima.
    Dok mi je recimo Maribor bio katastrofalno iskustvo, bez praćenja svaki dan, sve skupa tri pregleda u stimulaciji, loše odrađena stimulacija koja je rezultirala ogromnim brojem nezrelih stanica i težom hiperstimulacijom, bilo je potrebno uključiti albumine i NMH u terapiju da se normalizira stanje.
    I da napomenem, nije svaka dijagnoza PCOS-a podjednake težine, postoje gradacije i shodno tome se pristupa liječenju.
    Ali ljube, moram se osvrnuti na tvoje javljanje vezano za Lučingera... ti si njemu došla već kao formirana - informirana - kritički nastrojena MPO pacijentica - s hrpom predznanja, s iskustvom vrlo ozbiljnog hipera iz drugih MPO centara, ne može se uopće tvoj tretman kod njega usporediti s onim što on radi s "novim" pacijenticama. Meni već njegovo "ne trebaju mi hormoni, sve ja vidim na uzv" liči na površan pristup koji je u prvom redu određen njegovim ego tripom..... Da meni napravi transfer 3 embrija, ja bih ga valjda prijavila.... o ostalim stvarima i da ne govorim... On kao da je razvojem svojim stao 2000. godine...... .užas!

Kad smo već kod toga, što bi s onom zabranom rada IVF centra dr. Lučingera iz travnja 2015?
    http://www.zdravlje.hr/content/downl...C4%8Dinger.pdf

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •