Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3542

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Nismo jos bili u postupku, upravo krecemo - tako smo dogovorili radi mojih čestih službenih putovanja i stresa na poslu u prethodnom periodu. Tako da su mi, eto, i po tom pitanju izasli ususret, odnosno nije bilo problema. Dogovoren je protokl isti kao u dobitnom IVF-u, Klomifen i 4-5 Menopura. Za 2 dana startamo. Dr B bio na konzultacijama i UZV, svidio nam se i on i cijelo osoblje i pristup, sto se napokon osjećam ko čovjek, za razliku od državnih bolnica. Komunikacija e-mailom, popodnevni termini pregleda, za sad sve 5.

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj BillieJean prvotno napisa Vidi poruku
    Nismo jos bili u postupku, upravo krecemo - tako smo dogovorili radi mojih čestih službenih putovanja i stresa na poslu u prethodnom periodu. Tako da su mi, eto, i po tom pitanju izasli ususret, odnosno nije bilo problema. Dogovoren je protokl isti kao u dobitnom IVF-u, Klomifen i 4-5 Menopura. Za 2 dana startamo. Dr B bio na konzultacijama i UZV, svidio nam se i on i cijelo osoblje i pristup, sto se napokon osjećam ko čovjek, za razliku od državnih bolnica. Komunikacija e-mailom, popodnevni termini pregleda, za sad sve 5.
    Nema dr. Baumana vise u Beti.
    Sretno i nek bude i ovaj dobitni

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •