Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3542

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj id20 prvotno napisa Vidi poruku
    I prosli puta i ovaj biologica nam je rekla da js nisu bas kvalitetne, i dobiju fragmente, ovaj puta se stanje malo popravilo, ali i ovaj puta su embriji imali fragmentaciju, samo u manjem postotku..
    Ma, da... Nekvalitetne stanice, nekvalitetni spermiogrami... Uvijek nešto na strani pacijenata je uzrok lošoj oplodnji.
    Pozz
    Ali, ako malo pacijenti istraže profesionalni put embriologinje iz poliklinike Š., mogu vidjeti da je ona diplomirala 2012. godine.

Da sam u postupku, za rad s mojim stanicama, tražila bih puno iskusniju embriologinju/embriologa.
    Posljednje uređivanje od Inesz : 14.12.2015. at 13:04

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    Ma, da... Nekvalitetne stanice, nekvalitetni spermiogrami... Uvijek nešto na strani pacijenata je uzrok lošoj oplodnji.
    Pozz
    Ali, ako malo pacijenti istraže profesionalni put embriologinje iz poliklinike Š., mogu vidjeti da je ona diplomirala 2012. godine.

Da sam u postupku, za rad s mojim stanicama, tražila bih puno iskusniju embriologinju/embriologa.
    Sto se tice biologice kod Skvorca ona je od pocetka radila sa bracnim parom K. priznatim biolozima pa iako je mlada mozda je imala prilike steci iskustvo bolje od nekih starijih kolega.
    inace sam sasvim slucajno na svom redovitom pregledu u poliklinici Š. prisustvovala razgovoru u kojem su rekli da su u 12.mjesecu
    od 15 postupaka imali 12 pozitivnih beta i pritom se dr. dobro ogradivao kako tesko da ce se takvo razdoblje ikada ponoviti.
    i da tu treba, osim ostalog i puno puno srece.
    tako da za taj tim tako pausalno reci da je upitna njegova sposobnost je po meni vrlo nezbiljno, a naravno da cemo svaka od nas imati konacni dojam ovisno o iskustvu koje smo osobno stekle. Moje je vrlo pozitivno.
    E da, vidjela sam da si negdje ranije pausalno postavila sumnju da dr. S. uopce radi Isci?
    Neznam na osnovu cega, jer pratis mpo teme vise od vecine nas i imala si prilike vidjeti da smo mnoge kod njega bile
    na Isciu, i to neke iskljucivo na isciu bez uopce pokusavanja radenja ivfa a sve preko uputnice, dakle ocito na dobrobit pacijentica.

A sto se upita

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •