-
Inače ne pišem baš ali želim izraziti svoje miljenje o Poliklinici Škvorc. Prije njih sam bila u Petrovoj i pobjegla glavom bez obzira te došla u Samobor u navedenu kliniku te sam sve do predzadnjeg potupka bila izuzetno zadovoljna sa timom jer sam dobivala 200 % folikula i js od Petrove (to bi bilo 2) te sam imala dve punkcije i po dva transfera sa po jednom vraćenom stanicom. Predzadnji postupak su po mom mišljenju sfušali jer sam imala stanicu koju nisu uspjeli oploditi jer je suprugov spermiogram bio loš radi upale pluća i sumammeda koji je prethodno pio (dr. mi nije rekao da odustanemo od postupka jer je sumamed pobio sve spermiće ). Sada sam bila u postupku samo sa Klomifenom i dobila 3 folikula koji su bili prazni. Imam osjećaj da im više nisam poželjna pacijentica jer mi je dr. počeo govoriti da sam ja ( unatoč ne sjajnom spermiogramu) problem i da moje stanice nisu kvalitetne te je za očekivati ovako loše rezultate! Eto nakon početne euforije malo sam i ja splasnula sa mišljenjima!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma