-
Znam da ne postoji registar i baš zato sam te i pitala, na temelju kojih činjenica nam govoriš o rezultatima. Ja vjerujem da su rezultati u javnim bolnicama puno lošiji. Da opet ne spomenem određene doktore koji nisu imali vremena sa mnom obaviti razgovor o mom slijedećem postupku nego se taj obavio 30 sekundi nakon moje punkcije bez ikakvih lijekova dok još nisam ni mogla razmišljati od bolova. Nakon što sam se obukla vratila sam se u salu jer sam zaboravila papir, oni su na mobitelu gledali slike sa ljetovanja i smijali se. Za to su imali vremena. I tebi je ok da ide novac u javne bolnice na taj način? Trebale bi se uvesti provjere kako se odrađuje javna nabava u bolnicama, gdje su doktori tijekom svog radnog vremena i da li se radi puno radno vrijeme ili kad dođem u 1 popodne na odjel zamoliti da mi daju inekciju jer sam još u Zg, 3 sestre i doktorica piju kavu i pričaju umjesto da ih se zaposli da vade statistiku za javni registar. Da im se da posla da to rade svaki dan od 14 do 15 sati dok se već pakiraju doma vrlo brzo bi tu statistiku imali, ali u javnom sektoru to nije nikome u korist.
Ja sam sretna da mogu preko HZZO-a dobiti bolje uvjete nego u javnim klinikama. A kada budem spremna dati 3000 eura za postupak u klinici koja radi sazrijevanje nezrelih jajnih stanica, sa osobljem koje ima dugi niz godina iskustva u području, sa specijalistima, sa zadnjom tehnologijom na tržištu onda ću i gledati klinike vani.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma