-
Saznala sam o čemu je ova odluka.
Dakle, za 2015. poliklinike su dobile određenu kvotu postupaka. Nisu sve uspjele iskoristiti pa je HZZO objavio odluku prema kojoj neiskorištene postupke smiju iskoristiti do 31.3. 2016. Na to se odnosi ova odluka gore, jedino što su napisali krivi broj postupaka budući da ih nisu kontaktirali već nekim svojim izračunom.
Ugovor za 2016. ide naljeto.
laura, hvala, iako nećemo stići prek HZZO-a jer ću navršiti 42 prije novog ugovora. Al ok, ionak nismo ziher računali na to. Prvi put smo se nekak pokrpali financijski pa nije da opet idemo u kredit.
Ne znam kakvi su sada. Vjerojatno sam naletjela na krivu sestru. Znam da su divni i krasni, razgovaraju s nama kao da nas razumiju jer to masno plaćamo, ali tamo do sada nisam imala osjećaj da sam došla k "trgovcima" (ne bi mi radili et s lošim zamecima samo da naplate i sl.) i nisu glumatali. Ako netko nije ljubazan po prirodi, taj neće biti ljubazan niti ako mu naredi šef (imam iskustva s takvim kolegicama). Al nije mi to toliko bitno kod privatnika. Bitno mi je da se osjećam kao čovjek, ne čekam red satima, dr. nije teško doći na pregled od doma jer zna koliko to košta, ne osjećam se kao da prosim plodnost u čekaonici i ne gadi mi se ići na wc (ja bih si takav doma htjela imati), dr. sve strpljivo objasni... Takve neke stvari koje čine razliku između humanog pristupa i tvorničke trake. Al najbitnije je da smo, čim smo dobili nalaze (i dr. nam je rekao nek idemo prek uputnice, a ne privatno kod njih), u 5 mjeseci smo odradili 4 postupka i dobili bebu.
Neki dan mm gleda malu i kaže da nam je ovo najbolje uloženih 40.000 kn. 
Šteta što nam je B. otišo u Irsku. Nemam pojma ko su ovi novi, al moram priznat da me nit ne zanima.
Dugo me nije bilo na ovom forumu, pa sam se raspričala.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma