Citiraj Buba38 prvotno napisa Vidi poruku
Pozdrav cure,ja sam duže vrijeme na forumu al nikako nać prave riječi da se pridružim,al evo vidim da ima još puno vas koje ste imale isti problem kao i ja sa ureaplazmom imaka sam je dosta dugo sigurno pa 10 god kod bivše ginekologinje sam je liječila davala mi je antibiotike i nije bilo ništa dok nisam krenila prije 2 god za IVF kad sam morala cervikalne vadit tad se pokazalo da nije nikad izliječeno do kraja neg samo stavljena u stanje mirovanja ..tak je meni moja gin sadašnja objasnila i dala mi neke antibiotike na recept se samo uzimaju pila sam ih 2 tjedna ja i suprug i išla ponovit cervikalne samo na ureaplazmu i nema je više hvala Bogu.A dobija se preko wc ukoliko se ide na javne,bazeni,odjeće ukoliko je već neko oblačio najviše tajice i tipa tog odjeća,ili ukolikose liječiš a partner ne nema nikakvog efekta.

Ima dosta cura s tim problemom ali neke se muce godinama a neke rijese to poput tebe od jedne ture antibiotika. Ja je nisam imala do sada. Cb smo oboje radili prije 7-8 mjeseci bile su ok mada evo sad je imam. Trazila sam po netu al pise da se prenosi ugl spolnim odnom ali ne i kako jos. Hvala na odgovoru, u svakom slucaju. Dobila sam doksiciklin 12 dana, i mm isto.