Citiraj muzicarka prvotno napisa Vidi poruku
Vec neko vrijeme razmisljam da probam jedan postupak odraditi privatno. Izbor je sveden na dr. Radoncica ili dr. Poljaka, iz svega sto sam procitala, oni ispadaju najveci strucnjaci. Postupak kosta jako puno, i ako se odlucimo za to, para cemo imati za probati jednom i gotovo. Kako da se odlucim izmedju navedene dvojice?
Imam 38 god, skoro 39; suprug 45; jedno dijete 4 god; ispucali skoro sve postupke, rezultat nula (osim male bete zadnji put), svi nalazi super i meni i njemu.
Pretpostavljam da je najbolje postupiti kao i za sve ostale velike životne odluke, sjesti i napraviti listu +/- za obe opcije.

Meni se nezanemarivim čini što je jedan u Zg, drugi u St, pa treba razmisliti koja je opcija logistički bolja.
Nisam sigurna za trenutno stanje, ali Cito je prije uvijek bio nešto povoljniji od privatnih Zg klinika (vjerojatno zato što imaju puno pacijenata sa područja BiH).

Također, ukoliko već niste, savjetovala bih vam da odradite konzultacije kod jednog i kod drugog liječnika i otvoreno objasnite sve svoje namjere, probleme i nedoumice.
Vjerujem da ćete nakon toga puno lakše odlučiti kome ćete dati svoje povjerenje (i novce).

Sretno! Želim vam da ubrzo ostvarite želju za drugim djetetom