Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3542

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj mare157 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo info iz klinike Betaplus da bi od 8.mjeseca trebali krenuti sa postupcima preko HZZO-a. Čisto ako koga zanima
    mare, je li imaju ugovor za ovaj ugovorni period od 1. 4. do 30. 6.?

HZZO nije obavio ništa o postupcima u ovom periodu. Škvorc je objavio hzzo postupke za taj period, ova klinka nije objavila ništa, jednako kako nisu ni objavljivali ni do sada kad su imali ugovorene postupke s HZZO-om. Na taj način pacijentice i pacijenti s bolničkih lista čekanja, radi kojih se u biti i raspisuje ovaj natječaj, nisu niti mogli saznati da je klinika ugovorila postupke sa HZZO-om.

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    mare, je li imaju ugovor za ovaj ugovorni period od 1. 4. do 30. 6.?

HZZO nije obavio ništa o postupcima u ovom periodu. Škvorc je objavio hzzo postupke za taj period, ova klinka nije objavila ništa, jednako kako nisu ni objavljivali ni do sada kad su imali ugovorene postupke s HZZO-om. Na taj način pacijentice i pacijenti s bolničkih lista čekanja, radi kojih se u biti i raspisuje ovaj natječaj, nisu niti mogli saznati da je klinika ugovorila postupke sa HZZO-om.
    Nebi znala stvarno. Ja sam ih zvala jer mi idemo sad u postupak kod njih i htjela sam vidjeti da li postoji mogućnost da nas prime s uputnicom, sad, u ovom slijedećem ciklusu i dobila sam odgovor da sad ne mogu, da će s postupcima preko hzzo-a trebali krenuti od 8.mjeseca. Po tome pretpostavljam da za ovaj sada period nemaju ugovor, ali to je samo moja pretpostavka, nije provjerena info.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •