Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3542

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Čini se da je lolazg zaboravila lozinku. Nakon ovog jedinog posta prije skoro 20 dana, nije se više ni ulogirala na ovaj forum.
    lolazg, ako si zaboravila lozinku, možeš kontaktirati administratora da ti regernira istu.

A ako nisi zaboravila lozinku, evo imale smo pitanja za tebe:

Gdje ste našli spermije? TESA/TESE/PESA?
    I mene zanima kojom metodom ste došli do spermija za oplodnju i gdje ste to obavili? Kakvu si terapiju ti imala? Koliko ste, s obzirom na dijagnozu azoospermije, imali spermija za ICSI? Koliko si dobila jajnih stanica i imate li embrija u kriopohrani?

Citiraj lolazg prvotno napisa Vidi poruku
    Bok svima

ovdje sam da preporučim IVF polikliniku u Zg, profesora Šimunića i dr. Maričića

Nakon strašne dijagnoze, on bez spermija, ja pol.jajnici, tim doktora je pristupio tako da se uopće nismo osjećali da je to tako veliki problem.
    Tokom cijelog postupka, doktor i sestre su bili toliko ljubazni i susretljivi da sam kroz svaki postupak prošla ajmo reći bezbolno (aspiracija, transfer)
    Mi smo uspjeli iz prve! i sad smo u drugom tromjesečju , i dalje sam kod njih. Mogu im se se uvijek obratiti ( i na mob) za pomoć.

Hvala je premala riječ za sve što dugujem tim ljudima!
    Tu sam ako neko ima pitanja
    Ako korisnica/korisnik nije zaboravio lozinku, već se javio isklučivo da reklamira privatnu kliniku - važno je znati da korisnici Rodinog foruma nisu naivni i da je ovkva nepoštena aktivnost zapravo ANTIREKLAMA.

Frixie avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Inesz to isto pitanje sam joj postavila na drugom forumu ... i mene pika u oko ...

Njen post je za brisanje, jer djeluje obećavajuće za parove s teškim dijagnozama koji su tek krenuli ovim putem, a nisu uopće informirani. Nije fer da se netko bezveze lovi za slamku spasa, koja uopće ni ne postoji.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •