-
@bornastra, mislim da niste pogrijesili s odlukom za Repromed, evo napisacu ti sve sto smo mi prosli, na prvoj konzultaciji Nakon sto je mm napravio spermiogram i Nakon sto nam je dr savjetovao metodu icsi morala sam Ja napraviti sljedece pretrage: briseve na ureaplasmu, mycroplasmu i trachomatis - to sam radila privatno u poliklinici ginekos jer oni to onda nose u Rockefellerovu I to mi je super jer nisam Ja morala hodati, oni isto tako odu po nalaze kad budu gotovi. Naplate to 50kn, a uputnicu mi je dala Moja dr opce prakse. Nalaze sam cekala 10tak Dana. 3. Dan ciklusa sam morala vaditi Krv Fsh, Lh, prolaktin to sam radila u poliklinici sunce. Nalazi gotovi za 2h. I isto tako isla sam vadit krv na Vuk Vrhovec za kontrolu hormona stitnjace, ovo je Bilo jako brzo mozes se naruciti mailom i za par Dana su mi bili rezultati. I zadnje sto smo morali napraviti I Ja I muz je u petrovoj 3 vaditi Krz za hiv I hepatitis, u petrovu dodjes bez najave I rezultati su gotovi za tjedan Dana. Moze se sve relativno brzo rijesiti. Danas sam bila Kod dr dobila injekciju i sad se Nadam da cu dobro reagirati na stimulaciju. Zelim tebi I tvom mm puno srece
ako te Jos nesto zanima a nisam rekla slobodno pitaj. Meni je ovaj forum I cure na forumu jako puno pomoglo.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma