Zulta zavisi u kojim si fazama ciklusa bila na konzultacijama. Najbolje je ici u prvoj fazi ciklusa od 2- 7.dc kada lijecnici mogu dobro vidjeti endometrij i AFC
Zulta zavisi u kojim si fazama ciklusa bila na konzultacijama. Najbolje je ici u prvoj fazi ciklusa od 2- 7.dc kada lijecnici mogu dobro vidjeti endometrij i AFC
Evo odgovora koji smo dobili od poliklinike Betaplus:
"Jako nam je žao zbog nastale nesuglasice.
Preko HZZO nismo u mogućnosti ponuditi Vam postupak.
Naš ugovor sa HZZ-om vrijedi do 30.06.2017. i isti je popunjen.
Razlog Vašeg dolaska na druge konzultacije je određivanje protokola sa urednim nalazima sa kojim se pacijenti i stavljaju na listu.
Kada će nam se obnoviti novi ugovor nažalost ne znamo.
Mi Vam možemo ponuditi termin kod dr. Dmitrović za daljnji dogovor."
Krajnje smo razočarani, bili smo kod njih na konzultacijama krajem 3.mjeseca kad se čekala obnova ugovora sa HZZO. Isti je obnovljen i nismo stavljeni na listu unatoč tome što smo rekli da želimo u postupak.
Meni je ovo u najmanju ruku bezobrazno, ne znam da li je itko imao ovakvo iskustvo s njima, ali mi smo jako razočarani.
Iz ovog je vidljivo da jedino što je njima u cilju jest izmusti što je više novaca moguće od pacijenta.
Mi tražimo drugog doktora.
Žao mi je Zulta...nažalost izgubljeno vrijeme...javite se Škvorcu kako je Frixie rekla!Nadam se da ce te krenuti čim prije. Sretno!