-
Koliko sam upoznata dr. Dubovecak ne radi punkciju i transfer. To radi isključivo dr. Škvorc.
Dr. D radi npr. sono hsg i folikulometrije. To znam ziher, jer znam cure koje su išle
k njemu na to. Zna često biti prisutan i kad bilo sto dr. Š radi, ali punkcije i ET radi isključivo dr. Š, drugačiju info ja nemam niti poznajem curu kojoj je on to radio.
Ako imaš sve uredne nalaze koje poliklinika traži (piše ti na njegovoj web stranici pod obradu) možeš odmah s novim ciklusom u postupak. Rade stalno, cijeli tjedan od ponedjeljka do nedjelje, bez obzira na blagdane (ja sam npr. imala fm za praznik rada). Ugovor mu je do 30.06.
Ako se odlučiš za njih, jer rade preko HZZO-a, najsigurnije ti je nazvati i dogovoriti za konzultacije (300 kn). A do konzultacija pribavi nalaze koje on traži. Ja sam mu tako došla i da nisam imala folikularnu cistu, krenuli bi s novim ciklusom odmah u postupak.
Jedino, ako procijeni da treba radi pravdanja HZZOu prije IVF-a raditi AIH, iskreno će ti reci. Ako imaš povišen TSH odrediti će ti terapiju i tek kad padne možete krenuti. Ali, velim najbolje je na konzultacije, tamo iskreno i otvoreno popričaj s njim.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma