Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3542

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Bornastra, ta dva dana razlike bi taman mogle znaciti da cemo se sresti mogle bi kavu popiti.
    Btw. Gdje da jedem blizu klinike? Kada sam gladna sam nervozna, a poslije pregleda moram još i u nabavku ostatka lijekova.
    Danas kupila nnovi frizidercic. Kad meni nesto malo treba, to bude uvijek skoro skuplje od velikog. 150 kn je dosao u intersparu, ali mi djeluje kvalietno. Kupit cu smrznuto povrce da mi glumi led :D
    Posljednje uređivanje od maritas : 22.06.2017. at 22:10

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj maritas prvotno napisa Vidi poruku
    Bornastra, ta dva dana razlike bi taman mogle znaciti da cemo se sresti mogle bi kavu popiti.
    Btw. Gdje da jedem blizu klinike? Kada sam gladna sam nervozna, a poslije pregleda moram još i u nabavku ostatka lijekova.
    Danas kupila nnovi frizidercic. Kad meni nesto malo treba, to bude uvijek skoro skuplje od velikog. 150 kn je dosao u intersparu, ali mi djeluje kvalietno. Kupit cu smrznuto povrce da mi glumi led :D
    Zašto povrće? Pa ubaci one obične ledenice u torbu.
    Btw postoje male torbice baš za prijenos lijekova, trebali bi pitati u ljekarni dali imaju

Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Nece izdrzati cijeli dan. Krenut cu od kuce oko 5—6 i vratit se u najboljem slucaju do 21.30.
    Po zimi mozda i bi, ali po ljeti tesko.
    U pulu nisam vidjela da ima tih pravih rizidercica za lijekove. Ima na amazonu, nije ni preskupo, ali drzi do 12h

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •