Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3542

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku
    Da, dogovoriš s njima i oni te tad stave u hzzo kvotu. Ja sam isto mislim čekala dva ciklusa radi ciste i pilula, nije bilo problema
    Super, hvala na odgovoru!
    Ti si uspjela preko HZZO-a ili o svom trosku?

I jos nesto, ako neka od vas zna, zanimame smještaj sto blize Beti+ i naravno sto povoljnije, pa ako neka zna neka mi javi, moze i u inbox

MachuPicchu77 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2017

Početno

Citiraj mala-bebica prvotno napisa Vidi poruku

I jos nesto, ako neka od vas zna, zanimame smještaj sto blize Beti+ i naravno sto povoljnije, pa ako neka zna neka mi javi, moze i u inbox
    Mala Bebice, ako u Zagreb dolazis busom, mozes izaci u Savskom gaju, busevi iz Rijeke i Splita obicno tu staju. Od te stanice 2-3 minute hoda je Hostel Lapidarium ( http://hostel-lapidarium.com/ ) Bila sam tamo s muzem nekoliko puta, uvijek je cisto i uredno, a jeftino.
    Poliklinika Beta Plus nije bas "walking distance" ali je dobra povezanost javnim prijevozom, do Avenue Malla imas tramvaj 7 i 14 ( 3 stanice od Savskog gaja), a onda ides na bus 268 (2 stanice do Beta +). Ako se ne zelis zezati javnim prijevozom, Uberom si tamo za maksimalno 10 min za 20-tak kn (17-20 kn), a mozes zvati i Cammeo Taxi, to je nekih 10-ak kn vise.

Jos nemam opciju slanja poruka u inbox, nadam se da je i ovako ok.

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Puno hvala na odgovoru! Bila ja već, super sam se snašla, nikakvih problema. Već sam u postupku i čekam punkciju za koji dan. Nadam se da će proći sve super kao i do sada, zasad ide po planu, pa ćemo vidjeti.

MachuPicchu77 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2017

Početno

Citiraj mala-bebica prvotno napisa Vidi poruku
    Puno hvala na odgovoru! Bila ja već, super sam se snašla, nikakvih problema. Već sam u postupku i čekam punkciju za koji dan. Nadam se da će proći sve super kao i do sada, zasad ide po planu, pa ćemo vidjeti.
    Nema na cemu, mozda nekad zatreba nekoj drugoj. Super da si se snasla i da sve ide po planu ,i ja se nadam se da ce tako ici do kraja!
    Ja prekosutra idem na nulti UZV kod dr. Martine Bracun, ako sve bude ok, krecem sa stimulacijom od prvog dana dc.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •